2020 Şubat Anneleri

Şuan tek taraftan dönüyor evet. Diğer yanına dönüyor ama yüzüstü dönemiyor geri sırt üstü geri yatıyor.
Bizimki sürekli hale getirmedi zaten bu ara pek yatmıyor nasıl dönecek
Yerde güzel dönüyo ama aklında bulunsun ben beşikte tutuyodum hep yere atsaydım şuan sürünürdü belki evet geri yatıyo geri dönüyo yuvarlanıyo yani
Daha biz tam oturmuyoruz kısa süreli oturuyorum kendini öne doğru atıyo korkutuyo buda beni beli acır diye

Tatlı kaşığı ekledim evet
Tammdır meyveyi nasıl vericem rendeleyip file gibi bişey almıştım yumaşak uçlu ona koysam suyu çıkarmı eme eme
Yoğurt bende günlük sütten diye biliyorum ama doktorun verdiği listede pastörize süt kullanarak yapılmalı yazıyo kafamı karıştırdı

Evet çiğ yediği her şeyi fileye koyuyorum kendi yiyor .
İkisi de olur ben günlük süt tercih ettim.

Yine bir atatk dönemindemiyiz bilemedim ben normalde 3e kadar uyumayan çocuk gece 12.3 gibi bi uyudu sabah 8.30 da ben uyandırdım göğüslerim ağrıdığı için Bu atak da uyuyarak geçecek sanırım

Ek gıda meselesi korkutuyor beni emerken kolaydı işimiz ver memeyi tamam
Şimdi onu mu versem bunu mu versem
Nasıl versem
Sever mi
Alerji yapar mı
oooo

Yine bir atatk dönemindemiyiz bilemedim ben normalde 3e kadar uyumayan çocuk gece 12.3 gibi bi uyudu sabah 8.30 da ben uyandırdım göğüslerim ağrıdığı için Bu atak da uyuyarak geçecek sanırım
Boyle ataga can kurban bende gunde 40 kez emziriyorum cunku oyun oynuyo guzelce doyurmuyo karnini 3 kere cekiyo sonra yuzume bakip guluyo sonrada oyun oynuyo o sirada sutler yuze ustumuze akiyo onlarda ziyan oluyo sonuc emmiyo oyun oynuyo sicaktada surekli kucaga al emzir ona da bana da cok zor oluyo ikimizde cok sicagiz cunku ten tene degince yapis yapis oluyoruz

Bizimki de öyle az az emiyor oynuyor doymuyormu ki diyorum sürekli biraz da bunaliyor ten tene sıcak olunca emmek istemiyor bazen

Bizde bugün kontrolden geldik. Rotaanın 2. Dozu vuruldu. Cumartesi 4.ay dolucak. Biraz canım sıkkın hem az kg almış bu ay, yarım kg kadar.6.5 du 7 kg olmuş. Hemde Boyuda uzamamış 63.5 cm di 64 cm olmuş. Ne doğru düzgün kg almış ne boyu uzamış. Zaten sütüm çok az mamanın yanında çerez gibi süt veriyorum çocuğa.

Çok güzel bence boyu da kilosu da yarım kilo gayet iyi bozmayın moralonizi

Kilo alimi normal canini sıkma eskisi gibi kilo almiyolar artik :)

Kilo alımı iyi,artık her ay 400-500 gr alacaklar, bikaç ay sonra daha da azalacak. Zaten mama veriyormuşsun beslenemiyor olsa bilirsin. Üzülme

Kızlar bugün çocukları hastaneye götürdük oğlanda sivilce çıktı yüzü hep şişti. Gitmişken kızı da gösterdim. Boyu 65 kilosu 8 kilo olmuş baş çevresi küçük denilmişti gayet iyi dedi. Yabancıları fark ediyor artık dedi . Ek gıdayı sordum gayet iyi gelişiyor 6ayın bitmesini bekleyelim dedi. İkisi de doktora baya sıkıntı çıkardı ama doktor güçlüler maşallah dedi . Oğlana ayrıntılı kan tahlili verdik bakalım ne çıkacak.

Salyası fazla diş erken çıkaracak her ihtimale karşı şurup verdim bu gün çok aglak bir şey oldu ya
Bizimkiside 1.5 aya yakindir cikarmaya calisiyo neredeyse alt ust damaklarin hepsi kabardi bizimkide cok huysuz ve cok tukuruklu bize asm deki ebe agzinin icinde bayagi bir agrisi var suan cok kabarmislar cok aglar huysuzlanirsa calpol ver rahatlasin demisti

Evet salyası çok eller agzında cnm galiba ondan kendimi şuçladım sık yıkıyorum ince giydiriyorum diye üç gündür yıkamıyorum çoçugu üşüttü öksürüyor diye. Nerden çıktı şu vürüs ankarada yogun doktorada gidemiyorum saglık ocagına gidiyorum oradaki de anlamıyor off

Bade de sol göğsümü isteksiz emiyo kırk kere çıkarıyo sağda ara vermeden emiyo. Bizim evimiz güneş görmüyo o yüzden de çok sıcak değil ben hala ince uzun kol giydiriyorum geceleri uyurken faln

Kizlar ozellikle uyumayan bebis anneleri bebeklere iyi geceler cayi vermeyi hic dusundunuz mu rahat ve daha uzun uyumalari icin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…