Bitki çayları 7.aydan sonra ZeyfcimKizlar ozellikle uyumayan bebis anneleri bebeklere iyi geceler cayi vermeyi hic dusundunuz mu rahat ve daha uzun uyumalari icin ?
Bugun eczaneden kaan icin silikon kasik meyve filesi vs aliyodum annem o arada gordu sordu eczaciya bu arada annemin arkadasi olur kendisi kacinci aydan sonra icilebiliyo diye ay degil 2. Haftadan itibaren iciliyo dedi eve geldim humananin iyi geceler cayina baktim orada da 1. Haftadan itibaren yaziyoduBitki çayları 7.aydan sonra Zeyfcim
Tabiki sağlığını etkileyecek derecede uyku sorunu varsa faydası düşünülerek kullanılabilir ama önerilmiyor.Bugun eczaneden kaan icin silikon kasik meyve filesi vs aliyodum annem o arada gordu sordu eczaciya bu arada annemin arkadasi olur kendisi kacinci aydan sonra icilebiliyo diye ay degil 2. Haftadan itibaren iciliyo dedi eve geldim humananin iyi geceler cayina baktim orada da 1. Haftadan itibaren yaziyodu
Ben humanın iyi geceler çayını verdim. Doktora sorarak tabi. 1. Aydan itibaren verebilirsin demişti. Günde 100 mle kadar parça parça. Ben en fazla 60 ml verdim o da iki kere de 30, 30. Bize iyi gelmişti. 1 ay kullandık. Sonra bağışıklık yapmasın diye ara verdim buara tekrar başlamayı düşünüyorumKizlar ozellikle uyumayan bebis anneleri bebeklere iyi geceler cayi vermeyi hic dusundunuz mu rahat ve daha uzun uyumalari icin ?
Valla bi cok sey iciyorum ama benden ona cok bi faydasi olmuyorTabiki sağlığını etkileyecek derecede uyku sorunu varsa faydası düşünülerek kullanılabilir ama önerilmiyor.
Şuan sen içince sütünden geçiyor zaten. Ben bir ara günde iki fincan humana gece çayı içiyordum şimdi de lactamil anne çayı aldım onu içiyorum. Hem süt yapar hem bebeği sakinleştirir.
Uykusuna etkisi ne kadar oldu daha fazla ve rahat uyudu muBen humanın iyi geceler çayını verdim. Doktora sorarak tabi. 1. Aydan itibaren verebilirsin demişti. Günde 100 mle kadar parça parça. Ben en fazla 60 ml verdim o da iki kere de 30, 30. Bize iyi gelmişti. 1 ay kullandık. Sonra bağışıklık yapmasın diye ara verdim buara tekrar başlamayı düşünüyorum
Benimde öyleydi canım sütüm azdı zaten isteklide emmiyordu çok ugraştım nafile emmek işkence oluyordu sagdım baktım çok az süt geliyor mamaya başladık üşenmedim 3 saat arayla sagdım ne çıkarsa verdim rezene içtim hergün sütüm arttı artık günde iki defa ondada 60 cc mama verir oldum sütüm yetti kilosu iyi maşallah belki fikir olurBizde bugün kontrolden geldik. Rotaanın 2. Dozu vuruldu. Cumartesi 4.ay dolucak. Biraz canım sıkkın hem az kg almış bu ay, yarım kg kadar.6.5 du 7 kg olmuş. Hemde Boyuda uzamamış 63.5 cm di 64 cm olmuş. Ne doğru düzgün kg almış ne boyu uzamış. Zaten sütüm çok az mamanın yanında çerez gibi süt veriyorum çocuğa.
Canım ne rezeneler neler neler yiyip içiyorum. Ama pek değişen yok. Napayım olduğu kadarBenimde öyleydi canım sütüm azdı zaten isteklide emmiyordu çok ugraştım nafile emmek işkence oluyordu sagdım baktım çok az süt geliyor mamaya başladık üşenmedim 3 saat arayla sagdım ne çıkarsa verdim rezene içtim hergün sütüm arttı artık günde iki defa ondada 60 cc mama verir oldum sütüm yetti kilosu iyi maşallah belki fikir olur
Yeni yediği için olmuştır belki ya anca alışacak mide bağırsakKorktuğum başıma geldi resmen tadımlar bize yaramadı kabız oldu sabah yapardı mamasını içerken yapmadı akşama kadar ağla ağla çok huyduzdu aşıdandır diyorum ama ishal yapar bizde yapmadı çabuk alışsın ne olurşu aşılardan sonra bütün denge bozuluyo ya sinir oluyorum bide sürekli döner oldu başından ayrılamıyorum uyku arasındada dönüyo sonra başını koyup uyuyo öyle bi süre sonra rahatsız oldu mızırdandı ama bugün 1 saat anca uyumuştur
Daha rahat uyuttu gerçekten. Fayda gören de çok görmeyende var. Ben yatırmadan 1 saat önce falan veriyordum. Kendim de içtim beni de rahatlatmıştı vallaUykusuna etkisi ne kadar oldu daha fazla ve rahat uyudu mu
Aynen tam düzene giriyo aşıyla dön başa,Yeni yediği için olmuştır belki ya anca alışacak mide bağırsak
Evet aşı kötü yapıyor ya tam düzene giriyor diğer aşı zamanı geliyor
Neler tattırmıştın? Doktor mu dedi başla diye kendin mi başladın
Patates kabız yapmış olabilirAynen tam düzene giriyo aşıyla dön başa,
Patates havuç kabak evet doktor başlayabilirsin dedi mama ile de beslendiği için
Su vermiş miydin kuzum?Aynen tam düzene giriyo aşıyla dön başa,
Patates havuç kabak evet doktor başlayabilirsin dedi mama ile de beslendiği için
Ayni seyi ben soyluyorum ataksa bitsin dişse artik ciksinlar yetti artikKızlar bizim kız dönüyor biraz arkaya emekliyor sonra basıyor çığlığı işimiz var bunla kuzum ağlayacaksan dönme diyorum dönüyor hep aynı senaryo. Atak haftası ise bir an önce geçsin istiyorum dişse çıksın istiyorum. Sürekli ağlıyor uyumuyor hiç durmuyor. Sırtım ağrıdı artık taşımaktan.
Kızlar araba ve bavul için organizer aldım. Çocukların eşyalarına çabuk ulaşmak önemli. Umarım kullanışlı olurlar. Düşünenlere fikir olur . Eki Görüntüle 2651212 Eki Görüntüle 2651212
Sabah yaptı su verdim tabi hayır az olmuştur fazla olmamıştırSu vermiş miydin kuzum?
fazla gelmiş olabilir mi acaba ?