2020 Şubat Anneleri

Selam nasılsınız kızlar pek giremiyorum sizlere bişey sormaya geldim
Oğlum hala tam kafasını kaldırıp bakamıyo biraz kafamız büyük ama kendide küçük satılmaz 8 kiloyu geçtik şükür böyle oturtunca falan bana çok bakmıyo gülüp kafayı tekrar indiriyor
Birde doğdu doğalı gözleri işliyo ya sarı sarı özel göz doktoruna götürdük masaj yap geçer dedi geçer gibi oldu geçmedi her gün gözleri yapışuk bi şekilde uyanıyo sıcak suyla yıkıyorum lavaboda pamukla temizliyorum daha sonra fizyolojik suyla siliyorum anne sütünüde denedim kaç kere bi çare bulamadım
Yarın çocuk doktoruna görürcem hem aşımız var 4 ay hemde sünnet için cerrahla görüşcez bakalım
Gözleri artık kıpkırmızı oldu böyle olan varmı hiçç artık çok üzülüyorum

Eklentiler

• 20200616_170358.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 57
Benim kızımı anlattın aynı ya artık gündüzleride tele bile bakamaz oldum

Benim kızımı anlattın aynı ya artık gündüzleride tele bile bakamaz oldum
Yanlış hatırlamıyosam uyuyodu senin bebek oda işi bozdu desene Benim kızımında belli olmuyoo oyun halısı iyiki almışım diyorum nefes alıyorum ama artık ondanda sıkılıyo gibi

Benim kız da 7900.
2.aydan beri Öyküyle aynı gidiyorlar .
Ben de taşımakta zorlanıyorum bu ara dişlerinden dolayı huysuz sürekli kucağımda olmak istiyor, omurlar tamamen bitti

Benim kız da 7900.
2.aydan beri Öyküyle aynı gidiyorlar .
Ben de taşımakta zorlanıyorum bu ara dişlerinden dolayı huysuz sürekli kucağımda olmak istiyor, omurlar tamamen bitti
Bizimki de çok memnuniyetsiz bu ara. Uyanıyor açıkıyor feryat figan hiç sabrı yok. Deniz uysaldı böyle beni daralttığını hatırlamıyorum. Bugün avmye gittik denize ayakkabı şart oldu.kızı kanguruyla taşıdım şu an sırt ağrısı çekiyorum. Ek gıda için çok istekli salatalığı emmesi için fileye koydum çok sevdi. Çok tembelim malzemeleri çıkarıp tadımlara başlayamadım.

Geçmiş olsun. Bizim kız üşümüştü üzeri açılmıştı bir gece o zaman gözlerinde çapaklanma olmuştu. Sizinki de üşüyor olabilir mi. Bazıları çayla silin filan diyor. Bizimki tekrarlamadığı için önemsemedim.
Benim ilk çocuğumda bakmazdı. Ama takip etmekte fayda var . Doktora vs. götürdük bir sorun görülmedi. Halen bakışmayı sevmez Kızımda pür dikkat maşallah. Emerken gözgözeyiz. Ben kaçırıyorum gözlerimi bakmaktan gülmekten ememiyor.

Ben bugün fileyle armut verdim bayıldı. File herkes alsın öneririm, kendi kendine tutup yiyebilmesi çok güzel, becerilerini de geliştiriyor.

Ben bugün fileyle armut verdim bayıldı. File herkes alsın öneririm, kendi kendine tutup yiyebilmesi çok güzel, becerilerini de geliştiriyor.
File bazen çıkabiliyor plastik görünümlü olanlarda çok kullanışlı olabiliyor. Bundan da edinebilirler. Aynen ya tutup kendi yemeye çalışıyor.

Eklentiler

• 35A4F454-D3DA-4E5C-BD19-58BD7FDF4A8A.jpeg
    92,9 KB · Görüntüleme: 48
ölçülerimiz birebir aynı sadece boyumuz 67,5 cm biz 5 ay 3 günlük olduk henüz ek gıdaya başlamadım
Maşallah daha güzel günlerini görelim inşallah
Doktora ben sordum aslında yoksa ek gıdayı söylemedi
Sizin kilonuz hakkında birşey dedi mü doktor bizim değerler ortalamaymış

Kilomuz aynıymış bizim kızla minik olacaklar sanırım otururken kafası oynuyor muydu

Olabilir üzerini iki ayağını kaldırarak hep açıyo elleri hep dışarda hiç içeri girmez sinirleniyo örtünce bugün bi kat daha örteyim bakalım doktor ne diyecek çaylada çok sildim geçer inşallah
benimkide yapar arada emmeyi bırakıp güler tam memeyi tutacak gibi yapıp gülmeye devam

Maşallah daha güzel günlerini görelim inşallah
Doktora ben sordum aslında yoksa ek gıdayı söylemedi
Sizin kilonuz hakkında birşey dedi mü doktor bizim değerler ortalamaymış
Evet doktor bize ek gıdaya yavaş yavaş başlayın 3 gün kuralı ile dedi hatta liste verdi ama benim bebeğim şuan hazır değil ek gıdaya ağzı kuş kadar biberonu bile emerken dinleniyor 2-3 moladan sonra anca 60 cc içiyor. kilosuna düşük demedi ben sordum özellikle kimi bebekler böyle olur dedi

Kilomuz aynıymış bizim kızla minik olacaklar sanırım otururken kafası oynuyor muydu
Oynuyodu sanki tam hatırlayamadım kilosu sınırda dimiştin bi ara sanki sınırda değil bence hiç böyle düşünme normal minyom olabilirler gelişimleri iyi olsun yeter ki bugün bi komşu gördü annemlerin orda küçük kalmış bu kız dedi hiç önemsemedim,
Yerde daha güzel dönüyo onu keşfetik bugün baya döndü kolunuda kurtardı aklınızda bulunsun yere bişey serin atı verin debinsin

Yanlış hatırlamıyosam uyuyodu senin bebek oda işi bozdu desene ☺ Benim kızımında belli olmuyoo oyun halısı iyiki almışım diyorum nefes alıyorum ama artık ondanda sıkılıyo gibi
Evet canım çok uyuyor diye mızmızlanıyordum huy degiştirdi resmen

Ben artık geceleri ağlamadan uyuduğu günleri görecekmiyim onu düşünüyorum Gündüzleri uyandıktan 1-1.5 saat sonra huysuzlanmaya başlıyo esnemeye başlıyo anlıyorum ki uykusu geldi biraz pışpışlıyorum kucağımda uyuyor. Gece olunca bişey oluyo 11 gibi duş aldı yarım saat uyudu 12de uyandı şuan hala çipil çipil bakınıyo hiç uyku hali yok nasıl uyutcam bilmiyorum Ağlatmak da istemiyorum off of

Gerci biz hep ataktayiz memnun ve sakin oldugu hicbir gunumuz yok 24 saatte toplasan 3 4 saat falan memnun onun disinda hep bi huysuzluk mizmizlik
Canım sanki bnm oğlumdan bahsedyrsn bzm ki de aynı bu şeklde gece 4 de uyandı bir daha uyumadı hep mız mız şmdi uykusu gelmeye başladı sürekli huy değiştiriyor

Canım sanki bnm oğlumdan bahsedyrsn bzm ki de aynı bu şeklde gece 4 de uyandı bir daha uyumadı hep mız mız şmdi uykusu gelmeye başladı sürekli huy değiştiriyor
Sicaklarda basladi ondanda rahatsiz oluyo sanirim su icinde kaliyo yavrum annemlerin evide cok sicak oluyo evde kardesimin kedisi var camlara cikiyo duser diye cam falanda acamiyoruz evde cok fazla buharlastik resmen sadece bezle uyuyo kaan alpte aksamlari uykudan once ben dusakabine oturuyorum kaan i kucagima oturtuyorum annem yikiyo aliyo sonra ben yikanip cikiyorum eski usule donduk

Ben uzun zamandır bu yöntemle yıkıyorum,küveti yenidoğan döneminde kullandık sonra kaldırdık. Çok iyi oluyor fıskiyeden gelen su masaj oluyor baya rahatlıyor hiç çıkarmasam memnun olacak :)

Ben uzun zamandır bu yöntemle yıkıyorum,küveti yenidoğan döneminde kullandık sonra kaldırdık. Çok iyi oluyor fıskiyeden gelen su masaj oluyor baya rahatlıyor hiç çıkarmasam memnun olacak :)
Bizimkide kuvetine sigmiyo zaten artik ama 1 kisi mecbur olmasi gerek yanimda bizimkinin ayaklari hic durmadigi icin biri tutuyo biri yikiyo ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…