Yoğun bir göç bölgesinde olduğumuz için hiç devlet hastanesini kullanamıyoruz malesefCanım sünneti özelde mi yaptırmıştın? Bide nekadara yaptırdın sorması ayıp
Bizimki de çok hevesli, 20 şubat doğumlu. Zorla kendini oturtmaya çalışıyor. Baya baya oturuyor. Ama korkuyoruz erken diye. Napsam bilemedim yahu. Yatmak istemiyor.Doktorumuza sordum tıp bakımından oturtulmamalı dedi ama benim bebişim çok hevesli oturmaya ellerini tuttuğumda direk kendini kasıp başını kaldırıyo oturmak içinmama sandalyemiz 3 aşamalı orada bi 5 dk falan tutuyorum o kadar. Henüz dik şekilde ve desteksiz oturmaları mümkün değil tabi ki
Ablam aynı hastanede çalışıyordu hem onu bekledik hemde oğlan iyice toparlasın istedik. Oğlanla 20 gün uğraştım tam o iyileşti hamile olduğumu öğrendimOOo bu sene 1000 liradan aşağı değildir o zamanOkadar para verince bende kalırım valla akşama kadar
Denizde çok enerjikti yorulmak bilmezdi. Valla gidebilirler işleri hiç belli olmaz. Sürekli her fırsatı kolluyor bizimki. Biz kapıyı kilitliyoruz sürekli, yoksa çıkıp gidebilir. Hatta eşim işe giderken uyuyor olursam dışardan kilitliyor. Pencerelerde de kilit var sürekli açmak istiyor dolaplarda da var. Bu ara ocağa dadandı yemeklere tuz atmak yada karıştırmak istiyor. Hevesi kırılmasın diye kucağıma alıp attırıyorum ama yetmiyor biya diyor (bir daha )Hemde cok fena valla takiliyolar bana totosu yerinde durmadigi icin yurumeye baslayinca kapilari kitle haberin olmadan evden cikar gider bu cocuk bu gidisle diyolarhic mi enerji bitmez yok bizimkinde bitmiyo cok kuruyemis yiyorum acaba ondan mi diye dusunuyorum bazen
Şu süreçte devlet hastanesine gitmeye korkar olduk zaten bizde özelde yaptıracağız bebişlerimiz için değer napalımYoğun bir göç bölgesinde olduğumuz için hiç devlet hastanesini kullanamıyoruz malesefözelde 700 tlye yaptırdık
Sizin uzun sürmüş iyileşmesi ama yaşı biraz büyüktü sanırım yaptırdığınızda bizimki anca 4 aylık olcak çok uğraştırmaz diye düşünüyorum inşallahhhhAblam aynı hastanede çalışıyordu hem onu bekledik hemde oğlan iyice toparlasın istedik. Oğlanla 20 gün uğraştım tam o iyileşti hamile olduğumu öğrendim
Bende wellcare kullanıyorum d vitaminini. Sözde devlet dağıtıyo ama en kötü olanınıASM NIN verdiği d vitaminini de kullanmadık canım biz Bestiron sipariş ettim içeriği temiz listesinde o da. Kabızlık vs yapmıyormis göreceğiz. Bugün 4 ay aşılarını oldu biraz huysuz doğal olarak ateş çıkmadı şükür. Biz de iki üç haftaya sünnet düşünüyoruz inşallah
3te olduk biz canım ilk dozu 2.doz da 5te olacak. Biraz ağrılı bi aşı benim bebeğim çok huysuz olmuştu. Öncesinde yarım fitil verdim ben hiç ateşi çıkmadı çok şükürKızlar bexero aşısını kaçıncı ayda vuruldunuz birde yan etkisi oldumu ? Ağrı kesici verdiniz mi öncesinde ve sonrasında biz yarın vurulcaz nasipse korkuyorum yan etkisinden
Kaan Alpte Deniz gibi olacak sanirimDenizde çok enerjikti yorulmak bilmezdi. Valla gidebilirler işleri hiç belli olmaz. Sürekli her fırsatı kolluyor bizimki. Biz kapıyı kilitliyoruz sürekli, yoksa çıkıp gidebilir. Hatta eşim işe giderken uyuyor olursam dışardan kilitliyor. Pencerelerde de kilit var sürekli açmak istiyor dolaplarda da var. Bu ara ocağa dadandı yemeklere tuz atmak yada karıştırmak istiyor. Hevesi kırılmasın diye kucağıma alıp attırıyorum ama yetmiyor biya diyor (bir daha )ocağa güvenlik önlemi alınabilir çünkü tabureci başı elinde tabure ile her yere tırmanıyor
Burada bi arkadaş bir video paylaşmıştı ben çok sevmiştim onu. Bebek başını kaldırıyo yada oturmaya yönelik hareketler yapıyorsa kendini oturmaya hazır hissediyordur yatıramayız diyordu. Bende mama sandalyesinde kısa süreli oturtuyorum zaten kucağımda gezerkende oturur pozisyonda oluyo yatarkende ellerinden tutup kaldırıyorum onu çok seviyo geri yatırınca direk kafasını kaldırıyo çocuğumBizimki de çok hevesli, 20 şubat doğumlu. Zorla kendini oturtmaya çalışıyor. Baya baya oturuyor. Ama korkuyoruz erken diye. Napsam bilemedim yahu. Yatmak istemiyor.
Bende şimdi calpol verdim öğleden sonra gidip vurdurucam inş yapmaz ateş vs3te olduk biz canım ilk dozu 2.doz da 5te olacak. Biraz ağrılı bi aşı benim bebeğim çok huysuz olmuştu. Öncesinde yarım fitil verdim ben hiç ateşi çıkmadı çok şükür
Menenjit aşısı canım özel olan devlet vurmuyo bunu@Quiremimmm bexero dediğiniz nedir
Ne zaman vuruluyor bu aşı acaba?Burada bi arkadaş bir video paylaşmıştı ben çok sevmiştim onu. Bebek başını kaldırıyo yada oturmaya yönelik hareketler yapıyorsa kendini oturmaya hazır hissediyordur yatıramayız diyordu. Bende mama sandalyesinde kısa süreli oturtuyorum zaten kucağımda gezerkende oturur pozisyonda oluyo yatarkende ellerinden tutup kaldırıyorum onu çok seviyo geri yatırınca direk kafasını kaldırıyo çocuğum
Bende şimdi calpol verdim öğleden sonra gidip vurdurucam inş yapmaz ateş vs
Menenjit aşısı canım özel olan devlet vurmuyo bunu
merhaba mesajınızı gördüm de nisan annesiyim 12. haftayı da paylasabiilir misiniz rica etsem?Kızlar merhaba etkileri 15. Haftadan başlayan 4 hafta sürecek 19. Haftayı atıyorum. Dileyen olursa bir önceki 12. haftayıda atabilirim...Eki Görüntüle 2634727
Evolvia kilo aldırıyor tavsiye ederim biraz pahalıHangi mamayı kullanıyosun bilmiyorum ama ben hipp aptamil bize çok gaz yaptı anlatamam ve gazı çıkarırken zorlanıyodu kabızlıkta cabası, doktora götürdüm hatta şurup verdi kabızlık için ama baktım olmucak mamayı değiştirdim bebelac gold başladım şurubuda bıraktım 1 hafta oldu hemen hemen ve bugün 2 kez yaptı dünde yapmıştı kakasını inşallah düzene giriyodur,
Bebelac gold çok övüyolardı ama bana cazip gelmedi ilk başta ne kadar iyidir ki bide uygun fiyat falan biraz ön yargıyla yaklaştım Açıkcası, o gaz sancılarından sonra deneyim dedim tabi iyice araştırdım başladım hani düzene girdi gibi eskisi gibi kesinlikle değil farkı var denersin diye söylemek istedim sanada ben yaklaşık 1 aydır çekiyorum belki daha fazla düzene giriyo gibi inşllah böyle devam eder
Bizimkide sürekli aranıyor bende fileyle vermeye başlıcam yavaştan zaten anne sütü az alıyor bu ay ek gıdaya tadım olarak geçebilirim oturma eylemi nasıl destekle oturtmayı denediniz miBizim kız ek gıda konusunda çok hevesli inş. başlayınca da böyle istekli olur. Salatalık verdim ısırmaya çalıştı biz yerken ağzı sulanıyor ağzıma bakıp duruyor. Herşeyi vereceğim inş. çok seçiçi olmaz.
Temmuz gibi izne gideceğiz iki çocukla yolculuk nasıl olacak düşünemiyorum. iki koltuğun ortasında sıkışık gitmek zorundayımDeniz koltuğunda gider. Ama defne sorun çıkaracak bütün yolu kucağımda gidecek gibi bir hisse kapılıyorum.Umarım virüs yine yayılmaz o zaman izinlerimiz iptal oluyor maalesef.
Mama sandalyesinde en yatık konumda oturtuyorum. Emzirme yastığına da oturtuyorum Ama tam hiç oturtmadım. Üşenmekten denizden kalan ek gıda malzemelerini dezenfekte edemedim. Edince ufaktan verecem hayır diyeceğini sanmıyorum kolunu emip duruyor.Bizimkide sürekli aranıyor bende fileyle vermeye başlıcam yavaştan zaten anne sütü az alıyor bu ay ek gıdaya tadım olarak geçebilirim oturma eylemi nasıl destekle oturtmayı denediniz mi
19 Aylıktı 2 yaşından sonra yaptırmak sıkıntılı diye bir an önce yaptıralım dedik. Ama yinede etkilendi. 3aylık bir bebek oldu burda 3-4 günde iyileşmiş. Ortalık biraz sakinken yaptırın bence yoksa virüs tekrar coşabilirŞu süreçte devlet hastanesine gitmeye korkar olduk zaten bizde özelde yaptıracağız bebişlerimiz için değer napalım☺☺
Sizin uzun sürmüş iyileşmesi ama yaşı biraz büyüktü sanırım yaptırdığınızda bizimki anca 4 aylık olcak çok uğraştırmaz diye düşünüyorum inşallahhhh