2020 Şubat Anneleri

2. Ay sıkıntı olmadi şükür. Az önce yıkadık ne olur ne olmaz diye gitmeden çıksın aradan dedik. Muhtemelen lan ilacı verecekler biz ASM nin verdiğini yan etkisi ve içerik bakımından onerilnedigi için kullanmayı düşünmuyoruz sizler ne kullanıyorsunuz?

Evet bende kabızlıktan korkuyorum birde kilosu sınırda ya yemez almazsa diye başlamıyorum

Merhaba 3 aylık bebek oturabilir mi
Doktorumuza sordum tıp bakımından oturtulmamalı dedi ama benim bebişim çok hevesli oturmaya ellerini tuttuğumda direk kendini kasıp başını kaldırıyo oturmak için mama sandalyemiz 3 aşamalı orada bi 5 dk falan tutuyorum o kadar. Henüz dik şekilde ve desteksiz oturmaları mümkün değil tabi ki

Sidefer kullanıyorum

Evet bende kabızlıktan korkuyorum birde kilosu sınırda ya yemez almazsa diye başlamıyorum
Hangi mamayı kullanıyosun bilmiyorum ama ben hipp aptamil bize çok gaz yaptı anlatamam ve gazı çıkarırken zorlanıyodu kabızlıkta cabası, doktora götürdüm hatta şurup verdi kabızlık için ama baktım olmucak mamayı değiştirdim bebelac gold başladım şurubuda bıraktım 1 hafta oldu hemen hemen ve bugün 2 kez yaptı dünde yapmıştı kakasını inşallah düzene giriyodur,
Bebelac gold çok övüyolardı ama bana cazip gelmedi ilk başta ne kadar iyidir ki bide uygun fiyat falan biraz ön yargıyla yaklaştım Açıkcası, o gaz sancılarından sonra deneyim dedim tabi iyice araştırdım başladım hani düzene girdi gibi eskisi gibi kesinlikle değil farkı var denersin diye söylemek istedim sanada ben yaklaşık 1 aydır çekiyorum belki daha fazla düzene giriyo gibi inşllah böyle devam eder

Duy kurusu kürünüde denedim cnm. Neler neler. Ama yok Bi lokma süt geliyo oğluma
Ben doğduğundan beri meme+mama ilerliyorum, başta çok üzüldüm ama Rabbim çaresiz dert vermesin. Şimdi 1 damla bile alsa kâr diye düşünüp teselli ediyorum kendimi, sıkma canını, karınları doysun, gelişsinler de gerisi Rabbimin takdiri
4 aylık olduu bugün :)
Bizimki de pazar günü 4 aylık oldu 1 gün varmış aralarında
Mama ile besleyen anneler ek gıdaya geçecekmisiniz 5. Ayda yoğurt falan ?
bizimki mama +meme ilerliyor, ondan mı bilmiyorum doktor 5. Ayda ek gıdaya geçireceni söyledi, ama tattırma mı yoksa yoğurt meyve püresi vb gibi başlatacak mı bilmiyorum
Harika haftalar isimli kitap ta bütün atak haftalarından ne yapılması gerektiğinden bahsediyor. Daha önce burada kitabın sayfalarını paylaşmıştım.Eki Görüntüle 2645896
İntetnette hesaplama var tarihe göre. Ben de doğduğu güne göre hesapladım yarısına geldik diye sevindim meğer 40. Hafta baz alınıyormuş uykusuz gecelere be kısa gündüz uykularına ne zaman beda edicez bakalım
Arkadaşlar iyi akşamlar yarın 4 ay aşılarımizi yaptıracağız. Yaptıranlar bilgi verebilir mi bebislerde ateş huysuzluk vs yaşandi mi? Bir de banyo yaptırılıyor mu sonrasindaki günlerde
Sanırım yaptırdınız, biz dün yaptırdık ateşi 37.9 a kadar yükseldi , doktor banyo yaptırmakta sıkıntı yok demişti ama yaptırmadık biz aşı günü

Bizim kız ek gıda konusunda çok hevesli inş. başlayınca da böyle istekli olur. Salatalık verdim ısırmaya çalıştı biz yerken ağzı sulanıyor ağzıma bakıp duruyor. Herşeyi vereceğim inş. çok seçiçi olmaz.
Temmuz gibi izne gideceğiz iki çocukla yolculuk nasıl olacak düşünemiyorum. iki koltuğun ortasında sıkışık gitmek zorundayım Deniz koltuğunda gider. Ama defne sorun çıkaracak bütün yolu kucağımda gidecek gibi bir hisse kapılıyorum.Umarım virüs yine yayılmaz o zaman izinlerimiz iptal oluyor maalesef.

Geçmiş olsun ben günlerce çektim oğlu olanlara tavsiyem bir an önce yaptırmaları yönünde.
Oglum kuvoze girmek zorunda kalmasaydi bende yenidogan sunneti dusunuyodum nasip olmadi simdi istanbula gidince yaptiracagim insaAllah simdiden alti acikken pipisini yakalamaya basladi sipa iyice kurcalamaya baslamadan once sunnet ettirmek sart bi de tutunca cekistiriyo

Ben ocean kullanıyorum çoğu markada şeker veya paraben var. Asm nin verdiği de öyle.

Ben ocean kullanıyorum çoğu markada şeker veya paraben var. Asm nin verdiği de öyle.
ASM NIN verdiği d vitaminini de kullanmadık canım biz Bestiron sipariş ettim içeriği temiz listesinde o da. Kabızlık vs yapmıyormis göreceğiz. Bugün 4 ay aşılarını oldu biraz huysuz doğal olarak ateş çıkmadı şükür. Biz de iki üç haftaya sünnet düşünüyoruz inşallah

Biz aşıdan hemen sonra ıslak pamuğu aşı izine koyuyoruz 2. Ayda da öyle yapmıştık çıkmadı ateşi bugün de öyle yaptık şu an bir şey yok şükür. Sanırım. Verem. Asisindan sonra banyo yasak bizi uyarmadilar bugün

Maşallah senin oğlun çok fena İşin var senin. Sünnetini Büyüyünce yaptırmak zor olur şimdiden yaptır bencede. Bizimki de eline ne verirsen ağzına götürmeye emmeye başladı salatalığı fileye koyup eline vermeyi düşünüyorum.

Hemde cok fena valla takiliyolar bana totosu yerinde durmadigi icin yurumeye baslayinca kapilari kitle haberin olmadan evden cikar gider bu cocuk bu gidisle diyolar hic mi enerji bitmez yok bizimkinde bitmiyo cok kuruyemis yiyorum acaba ondan mi diye dusunuyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…