2. Ay sıkıntı olmadi şükür. Az önce yıkadık ne olur ne olmaz diye gitmeden çıksın aradan dedik. Muhtemelen lan ilacı verecekler biz ASM nin verdiğini yan etkisi ve içerik bakımından onerilnedigi için kullanmayı düşünmuyoruz sizler ne kullanıyorsunuz?2.ay yapmadıysa bu da yüksek ihtimalle yapmaz. Bizde yapmadı. Banyosunu bi gece önce yaptırıp aşı gününü es seçiyorum ertesi gün yine yıkıyorum ben.
Banyo yaptırmayın demediler ama. Sanırım verem aşısı olunca yaptırılmıyor. Emin değilim.
Evet bende kabızlıktan korkuyorum birde kilosu sınırda ya yemez almazsa diye başlamıyorumBi ön
Bunu bende düşündüm ama meme+ mama ile devam ediyoruz eğer sütüm çok az çıkıyo olsaydı veya olursa başlarım dedim şuan iyi gidiyoruz gibi ama aşı zamanı yaklaştı 5. Ay da doktora danışıcam bunu,
Bide kabızlık sorunumuz falan başladı göze alamıyorum o yüzden
Doktorumuza sordum tıp bakımından oturtulmamalı dedi ama benim bebişim çok hevesli oturmaya ellerini tuttuğumda direk kendini kasıp başını kaldırıyo oturmak içinMerhaba 3 aylık bebek oturabilir mi
Sidefer kullanıyorum2. Ay sıkıntı olmadi şükür. Az önce yıkadık ne olur ne olmaz diye gitmeden çıksın aradan dedik. Muhtemelen lan ilacı verecekler biz ASM nin verdiğini yan etkisi ve içerik bakımından onerilnedigi için kullanmayı düşünmuyoruz sizler ne kullanıyorsunuz?
Hangi mamayı kullanıyosun bilmiyorum ama ben hipp aptamil bize çok gaz yaptı anlatamam ve gazı çıkarırken zorlanıyodu kabızlıkta cabası, doktora götürdüm hatta şurup verdi kabızlık için ama baktım olmucak mamayı değiştirdim bebelac gold başladım şurubuda bıraktım 1 hafta oldu hemen hemen ve bugün 2 kez yaptı dünde yapmıştı kakasını inşallah düzene giriyodur,Evet bende kabızlıktan korkuyorum birde kilosu sınırda ya yemez almazsa diye başlamıyorum
Ben doğduğundan beri meme+mama ilerliyorum, başta çok üzüldüm ama Rabbim çaresiz dert vermesin. Şimdi 1 damla bile alsa kâr diye düşünüp teselli ediyorum kendimi, sıkma canını, karınları doysun, gelişsinler de gerisi Rabbimin takdiriDuy kurusu kürünüde denedim cnm. Neler neler. Ama yok Bi lokma süt geliyo oğluma
Bizimki de pazar günü 4 aylık oldu4 aylık olduu bugün :)
bizimki mama +meme ilerliyor, ondan mı bilmiyorum doktor 5. Ayda ek gıdaya geçireceni söyledi, ama tattırma mı yoksa yoğurt meyve püresi vb gibi başlatacak mı bilmiyorumMama ile besleyen anneler ek gıdaya geçecekmisiniz 5. Ayda yoğurt falan ?
İntetnette hesaplama var tarihe göre. Ben de doğduğu güne göre hesapladım yarısına geldik diye sevindim meğer 40. Hafta baz alınıyormuşHarika haftalar isimli kitap ta bütün atak haftalarından ne yapılması gerektiğinden bahsediyor. Daha önce burada kitabın sayfalarını paylaşmıştım.Eki Görüntüle 2645896
Sanırım yaptırdınız, biz dün yaptırdık ateşi 37.9 a kadar yükseldi , doktor banyo yaptırmakta sıkıntı yok demişti ama yaptırmadık biz aşı günüArkadaşlar iyi akşamlar yarın 4 ay aşılarımizi yaptıracağız. Yaptıranlar bilgi verebilir mi bebislerde ateş huysuzluk vs yaşandi mi? Bir de banyo yaptırılıyor mu sonrasindaki günlerde
Geçmiş olsun ben günlerce çektim oğlu olanlara tavsiyem bir an önce yaptırmaları yönünde.Kızlar kontrolden geldik bugün sünnetinin 4.günü ve iyileşmiş :) düşünenlere tavsiye ederim
Oglum kuvoze girmek zorunda kalmasaydi bende yenidogan sunneti dusunuyodum nasip olmadi simdi istanbula gidince yaptiracagim insaAllah simdiden alti acikken pipisini yakalamaya basladi sipaGeçmiş olsun ben günlerce çektim oğlu olanlara tavsiyem bir an önce yaptırmaları yönünde.
Ben ocean kullanıyorum çoğu markada şeker veya paraben var. Asm nin verdiği de öyle.2. Ay sıkıntı olmadi şükür. Az önce yıkadık ne olur ne olmaz diye gitmeden çıksın aradan dedik. Muhtemelen lan ilacı verecekler biz ASM nin verdiğini yan etkisi ve içerik bakımından onerilnedigi için kullanmayı düşünmuyoruz sizler ne kullanıyorsunuz?
Canım sünneti özelde mi yaptırmıştın? Bide nekadara yaptırdın sorması ayıpKızlar kontrolden geldik bugün sünnetinin 4.günü ve iyileşmiş :) düşünenlere tavsiye ederim
ASM NIN verdiği d vitaminini de kullanmadık canım biz Bestiron sipariş ettim içeriği temiz listesinde o da. Kabızlık vs yapmıyormis göreceğiz. Bugün 4 ay aşılarını oldu biraz huysuz doğal olarak ateş çıkmadı şükür. Biz de iki üç haftaya sünnet düşünüyoruz inşallahBen ocean kullanıyorum çoğu markada şeker veya paraben var. Asm nin verdiği de öyle.
Ben doğduğundan beri meme+mama ilerliyorum, başta çok üzüldüm ama Rabbim çaresiz dert vermesin. Şimdi 1 damla bile alsa kâr diye düşünüp teselli ediyorum kendimi, sıkma canını, karınları doysun, gelişsinler de gerisi Rabbimin takdiri
Bizimki de pazar günü 4 aylık oldu1 gün varmış aralarında
bizimki mama +meme ilerliyor, ondan mı bilmiyorum doktor 5. Ayda ek gıdaya geçireceni söyledi, ama tattırma mı yoksa yoğurt meyve püresi vb gibi başlatacak mı bilmiyorum
İntetnette hesaplama var tarihe göre. Ben de doğduğu güne göre hesapladım yarısına geldik diye sevindim meğer 40. Hafta baz alınıyormuşuykusuz gecelere be kısa gündüz uykularına ne zaman beda edicez bakalım
Sanırım yaptırdınız, biz dün yaptırdık ateşi 37.9 a kadar yükseldi , doktor banyo yaptırmakta sıkıntı yok demişti ama yaptırmadık biz aşı günü
MaşallahOglum kuvoze girmek zorunda kalmasaydi bende yenidogan sunneti dusunuyodum nasip olmadi simdi istanbula gidince yaptiracagim insaAllah simdiden alti acikken pipisini yakalamaya basladi sipaiyice kurcalamaya baslamadan once sunnet ettirmek sart bi de tutunca cekistiriyo
Biz geçen yıl özel hastanede 700TL verdik. İndirim yapılmış haliydi. Sabah yaptılar öğlen çıkabilirsiniz dediler biz kaldık akşama kadar.Canım sünneti özelde mi yaptırmıştın? Bide nekadara yaptırdın sorması ayıp
OOo bu sene 1000 liradan aşağı değildir o zamanBiz geçen yıl özel hastanede 700TL verdik. İndirim yapılmış haliydi. Sabah yaptılar öğlen çıkabilirsiniz dediler biz kaldık akşama kadar.
Hemde cok fena valla takiliyolar bana totosu yerinde durmadigi icin yurumeye baslayinca kapilari kitle haberin olmadan evden cikar gider bu cocuk bu gidisle diyolarMaşallahsenin oğlun çok fena İşin var senin. Sünnetini Büyüyünce yaptırmak zor olur şimdiden yaptır bencede. Bizimki de eline ne verirsen ağzına götürmeye emmeye başladı salatalığı fileye koyup eline vermeyi düşünüyorum.