Saydigin 3luyu ne sekilde yedirdinBiz beşinci ayın bitmesiyle tadımlara başladık. Sebzelerle giriş yaptık.
Kabak,havuç,patates yedik. Üç dört kaşık verdim. Hepsini sevdi gibi. 3 gün kuralı uygulamadık,alerjik bir bebek değil. Alerjen besinlerde 3 gün kuralına dikkat edilmedi tabiiki.
Yarından sonra meyvelere geçeriz.
Yoğurt 3.haftadan sonra. Sonra da karışık pürelere başlarız.
Suda ya da buharda haşlayabilirsin. Sadece zeytinyağı ekledim.Saydigin 3luyu ne sekilde yedirdin
kızlarda bi sorun var o zamanDenize artık 6 numara kullanıyoruz taşırma problemi olmadı. Küçük bedenler mi taşırıyor acaba. Kız yaptığı an almazsam hemen taşıyor. Sanunla ovuyorumda çıkıyor Allahtan.
Senin adına çok çok sevindim Zeyf cimSonunda ailemin yanina gidiyorum cok sukur 3 gun sonra ne kadar mutluyum anlatamam tek dusuncem o kadar saat havaşta ucakta mizmiz oglumu nasil idare edecegimbugun disari ciktik cocuk arabasinda bile durmuyo yari yolu kucakta geldik sonra kol dayanmadi amcasini aradik yoldan aldi bizi eve birakti 19. Haftaya girdik su atak muhabbeti Biter artik umarim selozy sizde durum ne uyku duzeni oturdu mu 19 dan sonra ?
Cok tesekkur ederimSenin adına çok çok sevindim Zeyf cim
133 günlük olduk biz doktor bu ay ki kontrolümüzde kilosu çok iyi önümüzdeki ay ek gıdaya geçelim dediSagolasin
Burasida nemli ya yaniyoruz Kaan Alp citcitli body ile duruyo genelde Allahtan saci cok yok daha simdiden emerken ve aglarken kafasi terlemeye basladi bir de sacli olsa nolcakti acaba
Ek gidaya ne zaman gececeksin ? Diger kizlar siz ne zaman gecmeyi dusunuyosunuz ilk 6 ay anne sutu diyolar ama tadim falan yaptirmayi dusunuyo musunuz ?
Bizde 134 gunluguz 1 gun varmis aramizda :)133 günlük olduk biz doktor bu ay ki kontrolümüzde kilosu çok iyi önümüzdeki ay ek gıdaya geçelim dedibu ayın 30unda bizde başlıycaz bakalım
Bizde gündüz body le duruyoruzSagolasin
Burasida nemli ya yaniyoruz Kaan Alp citcitli body ile duruyo genelde Allahtan saci cok yok daha simdiden emerken ve aglarken kafasi terlemeye basladi bir de sacli olsa nolcakti acaba
Ek gidaya ne zaman gececeksin ? Diger kizlar siz ne zaman gecmeyi dusunuyosunuz ilk 6 ay anne sutu diyolar ama tadim falan yaptirmayi dusunuyo musunuz ?
Sicaktan olabilir her gun mutlaka nemlendir tum vucudunu. Bize banyo asil simdi iskence cunku tepinmekten her yeri su yapiyo ve durmuyo kuvetinin icinde islak ve sabunluyken hic tutulmuyoBizde gündüz body le duruyoruzbüyüdüğü için rahatca yıkayabiliyoruz banyo benim in kabus tu aştık şükür hergün yıkamaya başladım yıkadıktan sonra daha huzurlu oluyo, iyice oturur hale gelsin balkona havuz alıp içine atıcam
Ben hiç bilmiyorum 5. Ayda kontrolde doktora danışıcam belki 5. Buçukta tadımlarla başlarız 6. Aydada Daha ilerlemiş oluruz heralde,
Bu bötürtüler nedir fikri olan varmı ?
4 bucuk aylıkken uzun uzun kahkaha attı sanırım 1 kez öyle oldu arada atıyo yinede uzun uzun değil daha erken sizin için ama her bebekte farklı,MERhaba anneler 2 soru sorup kaçacağım. Müsait olan cevaplarda sevinirim . 1- bebekleriniz kahkaha atıyor mu ? 4 ay olmasına on gün var. Ne zaman gülecek olsa hıçkırık tutuor hep gözlemledim.2- saçlarım bembeyaz yeter da boyamak istiyorm amaç içim rahat değil . Kına uygulasam ne olur ? Paket kına değil böyle bildiğiniz açık toz kına( hiçte sevmem ama ) boyadan daha temizdir içeriği
Teşekkür ederim4 bucuk aylıkken uzun uzun kahkaha attı sanırım 1 kez öyle oldu arada atıyo yinede uzun uzun değil daha erken sizin için ama her bebekte farklı,
Kına hakkında bilgim yok
Sıcaktan olsunda alerjik olmasın, evet ya tam serinlik hem d vitamini dediğin gibiSicaktan olabilir her gun mutlaka nemlendir tum vucudunu. Bize banyo asil simdi iskence cunku tepinmekten her yeri su yapiyo ve durmuyo kuvetinin icinde islak ve sabunluyken hic tutulmuyodonunce bende havuz alicam bizim evde 3 tane balkon var atarim birine hem d vitamini hem serinlik ohh miss kucukken kardesimle benimde vardi cok eglenirdik
Ciglikla karisik atiyo sevincliyken.MERhaba anneler 2 soru sorup kaçacağım. Müsait olan cevaplarda sevinirim . 1- bebekleriniz kahkaha atıyor mu ? 4 ay olmasına on gün var. Ne zaman gülecek olsa hıçkırık tutuor hep gözlemledim.2- saçlarım bembeyaz yeter da boyamak istiyorm amaç içim rahat değil . Kına uygulasam ne olur ? Paket kına değil böyle bildiğiniz açık toz kına( hiçte sevmem ama ) boyadan daha temizdir içeriği
Oy masaAllah bizimkinin boyle saci olmasi icin 2 yasinda falan olmasi gerek galiba anca uzarSıcaktan olsunda alerjik olmasın, evet ya tam serinlik hem d vitamini dediğin gibi ☺ tam dönmüyomu aryada dönüyo baya uzun uzun kalıyo o şekilde ama altta kalan kolundan takılıyo yüz üsttü çeviremiyo daha kendini ben yardım ediyorum o şekildede hareket ede ede dönüyo geri gidiyo falan, heralde 15 güne tam dönerler hatta erken sürünede bilir gözlemlemerime göre, saç demişsin o saç bizde nasıl var ben napımmtoka aldım ama kıyamıyorum daha
Valla keyfi nasıl isterseKizlar bebekleriniz gece kac kez beslenmek icin kalkiyo kac saat arayla ?
Bizimde Saçımız baya var maşallahSıcaktan olsunda alerjik olmasın, evet ya tam serinlik hem d vitamini dediğin gibi ☺ tam dönmüyomu aryada dönüyo baya uzun uzun kalıyo o şekilde ama altta kalan kolundan takılıyo yüz üsttü çeviremiyo daha kendini ben yardım ediyorum o şekildede hareket ede ede dönüyo geri gidiyo falan, heralde 15 güne tam dönerler hatta erken sürünede bilir gözlemlemerime göre, saç demişsin o saç bizde nasıl var ben napımmtoka aldım ama kıyamıyorum daha
Teşekkür ederimÖdeme aşamasında yazıyorsa gidince çekebilirsiniz paranızı. Pttler açık artık normal mesaide çalışıyorlar bi ara 12 de başlıyordu mesaileri.
Şuan şoktayım dönmüyo dediğim kızım döndü tamda bu konuşmanın üzerine ben şokOy masaAllah bizimkinin boyle saci olmasi icin 2 yasinda falan olmasi gerek galiba anca uzardonuyo ama bizimkinin belden asagisi tombalak oldugu icin totosu ve bacaklari daha agir basiyo geriye dusunuyo bazen cok gaza gelirse donuyo ama kolunuda kurtariyo. Ben gunduz yere ortu serip yuz ustu birakiyorum kaslari icin tabi en fazla 5 dk duruyo o ayri kendi etrafinda tepinirken 360 derece donuyo