2020 Şubat Anneleri

Sonunda ailemin yanina gidiyorum cok sukur 3 gun sonra ne kadar mutluyum anlatamam tek dusuncem o kadar saat havaşta ucakta mizmiz oglumu nasil idare edecegim 🤦🏻‍♀️ bugun disari ciktik cocuk arabasinda bile durmuyo yari yolu kucakta geldik sonra kol dayanmadi amcasini aradik yoldan aldi bizi eve birakti 🥴 19. Haftaya girdik su atak muhabbeti Biter artik umarim selozy selozy sizde durum ne uyku duzeni oturdu mu 19 dan sonra ?

Kızlar doğum yardım parasını alan var mı? Mart ortasında başvuru yapmıştım hala ödeme aşamasında diyor. Sizin de bu kadar uzun sürdü mu?

Kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz?
prima premium cera 3 numara kullanıyorduk biraz pahalı olduğu için normal prima aldık Gene 3 numara
ama küçük sanki diğerine göre
Eşim de söyleseydin 4 numara alırdık diyor ben nerden bileyim küçük geleceğini yahu
Bazen deli ediyo bu adam kısmı😂

Kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz?
prima premium cera 3 numara kullanıyorduk biraz pahalı olduğu için normal prima aldık Gene 3 numara
ama küçük sanki diğerine göre
Eşim de söyleseydin 4 numara alırdık diyor ben nerden bileyim küçük geleceğini yahu
Bazen deli ediyo bu adam kısmı😂
Biz halen 3 numara premium care kullanıyoruz sleepy denicektik eşim yine aynı bezi almış. Sırtından hemen taşıyor. Yakında 4’e geçeriz bacaklarımız çok tombiş 😂 Oğlana da bir iki aydır aktif bebek kullanıyoruz . 2.5 yaşına kadar premium care kullandık yeter daaa 🤣 çişini öğrense de bez ve mendil masrafımız azalsa. Bir kaka yapıyor paketin yarısı ancak temizliyor 🤣🤣🤣

Biz halen 3 numara premium care kullanıyoruz sleepy denicektik eşim yine aynı bezi almış. Sırtından hemen taşıyor. Yakında 4’e geçeriz bacaklarımız çok tombiş 😂 Oğlana da bir iki aydır aktif bebek kullanıyoruz . 2.5 yaşına kadar premium care kullandık yeter daaa 🤣 çişini öğrense de bez ve mendil masrafımız azalsa. Bir kaka yapıyor paketin yarısı ancak temizliyor 🤣🤣🤣
Benimde normal primada kaçırıyor ya sürekli kakalı kıyafet yıkıyorum🤦🏻‍♀️🤮
Büyüdükçe daha zor tabi yaaa inşallah öğrenir de bırakır biran önce 🙂

Benimde normal primada kaçırıyor ya sürekli kakalı kıyafet yıkıyorum🤦🏻‍♀️🤮
Büyüdükçe daha zor tabi yaaa inşallah öğrenir de bırakır biran önce 🙂
Denize artık 6 numara kullanıyoruz taşırma problemi olmadı. Küçük bedenler mi taşırıyor acaba. Kız yaptığı an almazsam hemen taşıyor. Sanunla ovuyorumda çıkıyor Allahtan.

PTT ler kapalı diye biliyorum sormadim ama. Açık görürsem bir danışayım. Teşekkür ederim ❣
Ödeme aşamasında yazıyorsa gidince çekebilirsiniz paranızı. Pttler açık artık normal mesaide çalışıyorlar bi ara 12 de başlıyordu mesaileri.

Bir kez kalkıyor. Uykuyla ilgili de sormuşsun evet düzenli uyuyor, saatleri de oturttuk.
Yer değiştirince biraz düzen şaştı şimdi iyiyiz :)
Bu atak haftasinda gece sık sık uyaniyo muydu peki ? Bizimkisi gece saat basi bile aglayarak uyandigi oluyo sallamadan imkani yok uyumuyo gunduzde uykuya yatmadan once yirtiyo kendini uyumamak icin halbuki gozunden uyku akiyo sizde olmus muydu bunlar ?

Bu atak haftasinda gece sık sık uyaniyo muydu peki ? Bizimkisi gece saat basi bile aglayarak uyandigi oluyo sallamadan imkani yok uyumuyo gunduzde uykuya yatmadan once yirtiyo kendini uyumamak icin halbuki gozunden uyku akiyo sizde olmus muydu bunlar ?
Gece öyle sık uyanması olmadı. Onun sebebi belki dişidir. Ama gündüz uykularına hala direniyor.
Bu arada bizimki de diş çıkarıyor. Bikaç gün kötüydü şimdi biraz rahatladı sanki. Daha diş gelmedi tabii.

Evolvia kilo aldırıyor tavsiye ederim biraz pahalı
Canım eşime aldırdım ac olanını kolik bebekler için ilk 1 kutu onu kullanıcaktım önce bi kabızlığını atsın sonra normaline dünücektim eve geldi tarihi geçmiş ve şikayet varda çok şikayet vardı bulmak zor ve hepsinin tarihi geçiyo falan yazmışlar hiç girmedim o yüzden o pota bebelac al deneyelim dedim iyi geldi şuan, değiştirirken eczanede adam verebilirdiniz demiş 😒 2 ay geçmiş tarihi resmen oda nasıl veriyim ya diyip sinirlenmiş hatta, inan parasında değilim ama çözdük çok şükür gaz ve kala sorunumuz yok şimdilik şuan iyi gidiyoruz kilo alımıda iyi gözlemlediğim kadar bazen pahalı şeyler bişey ifade etmiyo arasındaki fiyat farkını düşünmedim hiç

Sonunda ailemin yanina gidiyorum cok sukur 3 gun sonra ne kadar mutluyum anlatamam tek dusuncem o kadar saat havaşta ucakta mizmiz oglumu nasil idare edecegim 🤦🏻‍♀️ bugun disari ciktik cocuk arabasinda bile durmuyo yari yolu kucakta geldik sonra kol dayanmadi amcasini aradik yoldan aldi bizi eve birakti 🥴 19. Haftaya girdik su atak muhabbeti Biter artik umarim selozy selozy sizde durum ne uyku duzeni oturdu mu 19 dan sonra ?
Ayy nasıl sevindim sana gözün aydın, istanbul çokk sıcak 😢😂
Bende düşünüyorum bunu gitmek istediğim yerler var nasıl giderim arya dururmu falan bide ek gıda başlıcak falan derken bu sene istanbulda kalmam inşallah 🤣

Ayy nasıl sevindim sana gözün aydın, istanbul çokk sıcak 😢😂
Bende düşünüyorum bunu gitmek istediğim yerler var nasıl giderim arya dururmu falan bide ek gıda başlıcak falan derken bu sene istanbulda kalmam inşallah 🤣
Sagolasin 😍
Burasida nemli ya yaniyoruz Kaan Alp citcitli body ile duruyo genelde Allahtan saci cok yok daha simdiden emerken ve aglarken kafasi terlemeye basladi bir de sacli olsa nolcakti acaba 😃
Ek gidaya ne zaman gececeksin ? Diger kizlar siz ne zaman gecmeyi dusunuyosunuz ilk 6 ay anne sutu diyolar ama tadim falan yaptirmayi dusunuyo musunuz ?

X