2020 Şubat Anneleri

Çocuklar bir alem türlü türlü huyları var. Allah şeninde yardımcın olsun. Mız mız çocuk çok zordur memnun edemezsin. Bizim kızda başladı huysuzluklara kucak bile kesmiyor hatunu dolaşacak aksiyon olacak hayatında. Deniz ayrı triplerde. İkisine yetişemiyoruz ve Deniz maalesef bizim baskımıza maruz kalıyor dikkat çekmeye çalışıyor absürt ne kadar iş varsa yapıyor. Bende o depresyon senin bu depresyon benim geziyorum eşime trip ata ata bir hal oluyorum. Denize teknolojik alet yasak bu konuda kararlıyız çocuk oyuncakları yeniden keşfetmeye başladı. Ama olan bana oluyor ama kendi rahatım için çocuğuma kötülük edemem işleri saldım bir söyleniyorum bir gülüyorum yapıyorum çocuklar uyuyunca .

dunsal08 Her bebegin gelisimi farklidir kiyas yapmamak gerek ama benim oglum sagina soluna donuyo. Belki kilosundan dolayi rahat hareket edemiyo olabilir
Öyle ama kendi kendine hayatta durmuyo. Biraz dönse falan vakit geçirir diyorum. Evde bi yemeği zor ypbiliyorum hep onunla durayım ilgileneyim istiyo. Biide aşırı rahat oğluşum. Memnun olduğu pozisyondan bi oynat kıyameti koparıyo.

Dediklerinin hepsini yapıyorum cnm. Bebeğim tabi çok süt gelmediği için oda günden güne emekten soğuyor. Bin bir zorlukla iki lokma sütümü vermek için zorluyorum onuda
Çok emmedikçe süt kanalları da tıkanıyo olanilir sen bolca sağ bide. Ümidi kesme 3 4 ay sonra sütü gelenler var

Allah kolaylıkversin canım. Aynı şeyler bizde de var. Yumurta alerjisi var atopik dermatit var sıcaklar geldi iyice mahvolacak diye kara kara düşünüyorum. Dermatit için ne kullanıyosun

Allah kolaylıkversin canım. Aynı şeyler bizde de var. Yumurta alerjisi var atopik dermatit var sıcaklar geldi iyice mahvolacak diye kara kara düşünüyorum. Dermatit için ne kullanıyosun
Sağol . Allah yardımcımız olsun .yüzünün bu haline rağmen öpmekten linç ediyorlar. Başta babası olmak üzere babaanne dede amca kim varsa . Asla engel olamıyorum . Egzamalı bölge sıcak yanıyor belli ki kıyamam . Ürünler RADİX şampuan . Advantan ( alevlendiğnde). Nemlendirmek için Excipial krem her gün . Siz ne kullanıyorsunuz . ( önceki şampuanı mustela bakım seti idi )

Son 1 haftamız dayan zeyf. Bizdede durumlar aynı 19. Haftayıds tamamladık mı rahatız❤❤
Sizde mi oylesiniz valla en son kafami duvarlara vuruyodum o raddeye geldim cidden
Benim oglumda oyle surekli gezmek istiyo yuzu disa donuk olacak gezceksin surekli konusacaksin oynayacaksin bilerek agliyo ciglik atiyo durduk yere kangurusunda asla durmuyo ben birak yemek yapmayi evde teksem yemek yiyemiyorum asiri rahatina duskun her istedigini yaptiriyo bir sekilde

Yeni yüklenecek güncellemeleri baya bi kastı valla 4 haftadır tırlatmak üzereyim. Bazen benide sinir basıyor ne uyku kaldı ne düzen derin nefes alıyorum mecbur yapacak bir şey yok Sakin kalalım son 1 hafta inşallah güzel olacak sonrası

Bu atak zamanlari bi bizim mi boyle zorlu geciyo yaa

Bizim de çok zor geçiyor özellikle bu atağı. Uykuya dalmakda çok zorlanıyor sürekli bi mırıl mırıl mırıldanıyor. Uyanmaları sıklaştı. Daha çok meme istiyor, resmen yapıştık iyice
Bizimkiside gece uykusunda emerken dalardi gazini cikarir yatirirdim uyumaya devam ederdi simdi aslaa emcek gaz cikcak ayakta sallancak o sekilde uyuyacak

Ahh şu atak haftaları, dişler. Gerçekten annelik ne meşakkatli bir iş. Gaz bitiyor derken diş başlıyor atak haftası sonra ek gıda emekleri yürüdü derken galiba ömür artık hep böyle geçicelv bizimkinin de dişler inanılmaz zorluyor yavrum onun canı yanıyor ben kahroluyorum

Arkadaşlar iyi akşamlar yarın 4 ay aşılarımizi yaptıracağız. Yaptıranlar bilgi verebilir mi bebislerde ateş huysuzluk vs yaşandi mi? Bir de banyo yaptırılıyor mu sonrasindaki günlerde

Arkadaşlar iyi akşamlar yarın 4 ay aşılarımizi yaptıracağız. Yaptıranlar bilgi verebilir mi bebislerde ateş huysuzluk vs yaşandi mi? Bir de banyo yaptırılıyor mu sonrasindaki günlerde
2.ay yapmadıysa bu da yüksek ihtimalle yapmaz. Bizde yapmadı. Banyosunu bi gece önce yaptırıp aşı gününü es seçiyorum ertesi gün yine yıkıyorum ben.
Banyo yaptırmayın demediler ama. Sanırım verem aşısı olunca yaptırılmıyor. Emin değilim.

oldu ama ateş olmadı iki gün yaptırmadım ben
Bi ön
Mama ile besleyen anneler ek gıdaya geçecekmisiniz 5. Ayda yoğurt falan ?
Bunu bende düşündüm ama meme+ mama ile devam ediyoruz eğer sütüm çok az çıkıyo olsaydı veya olursa başlarım dedim şuan iyi gidiyoruz gibi ama aşı zamanı yaklaştı 5. Ay da doktora danışıcam bunu,
Bide kabızlık sorunumuz falan başladı göze alamıyorum o yüzden

Ben kimseye öptürmüyorum dokundurtmuyorum. Bana doktor hipokort verdi 1 hafta onu kullandım gece yatınca sürdüm. Bide çinko desteği kullandım. Onun dışında mustela seti kullanıyorum. Her üst değişiminde vücudunu nemlendiriyorum. Her saat başı yüzünü nemlendiriyorum. Artık kırmızılık yok döküntü yok baya azaldı geçti gibi. Çamaşırlarını da çift duruluyorum herşey ütüleniyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…