2020 Şubat Anneleri

benim doktorda aksine bestlak damla onermisti dogum yaptigim ilk zamanlar ,neden onermedi acaba?
Çünkü doktorum çok .... değişik . rota aşısınıda yaptırma demişti . Mamaya devam et dedi mesela . Biz iki buçuk aylıkken mamayı bıraktık .üç Buçuk aylık şuan.anne sütü ile bu bebe 1 kg almış . Adam daha bana mama ver diyo . Sebep ??? Cidden çok önemli birşey doktor seçimi

Afyonluyum ben . İlçede yaşıyoruz . Korona testi poz çıkıyor insanların biz bitiyor diye beklerken iki aile de çıkmış . Giriş çıkış yasaklandı ve karantina günleri geri döndü burada hem de sıkı tedbirlerle

İltihap falan olmasın da olsa bayadır belli ederdi kendini gerçi

Merhaba 3 aylık bebek oturabilir mi

Kızlarr uzun bir aradan sonra eskişehirden izmire kayınvalidemlere geldik en son eylül ayında gelmiştik hamilelik doğum corona derken ara çok açılmış ama bana okadar iyi geldi ki farklı yerler farklı yüzler tabi evden pek çıkmayacağız ama olsun 2 günde bile sanki sıfırlandım

Evet ama eskisi kadar degil :))
Ben girmeye çalışıyorum ama iki çocuk anamı ağlatıyor. Denize teknolojik aletleri yasakladık tamamen bana sarmış durumda. Evi akşama kadar talan ediyor. Konuşması ilerlesin diye uğraşıyoruz. Temmuzda ek gıda serüveni başlayacak eşim yokken hangisine bakacam yedirecem onu düşünmeye başladım

Yandık desene zaten atak dönemindeyiz bir de dişler erken geliyor
Valla ben burdan duydum atak haftasını. 2. Kızım. İlkinde bilmiyordum : ) Zaten bebek bu ağlar eder huysuz olabilir günü gününe uymaz diye büyüdük yani

Allah yardimcin olsun valla 2 kucukle zor

3 gundur anam agladi yorgunluk ve uykusuzluktan basim catliyo gunduz 5ten sonra mizmiz agliyo surekli aglama sesinden gına geldi artik onceden gece emince direk uyurdu simdi sallamadan asla uyumuyo agliyo saat basi bazen yarim saatte bir uyaniyo umarim atak haftasi ve dişi yuzundendir en kisa surede gecer

Son 1 haftamız dayan zeyf. Bizdede durumlar aynı 19. Haftayıds tamamladık mı rahatız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…