son 1_2 aydir kullaniyorum sleepy nin kulot bezini ,dunya varmis dedim valla cirtcirtlilar eziyetKülot bez kullanan varmı ben yanlışlıkla lamışım
Çünkü doktorum çok .... değişik . rota aşısınıda yaptırma demişti . Mamaya devam et dedi mesela . Biz iki buçuk aylıkken mamayı bıraktık .üç Buçuk aylık şuan.anne sütü ile bu bebe 1 kg almış . Adam daha bana mama ver diyo . Sebep ??? Cidden çok önemli birşey doktor seçimibenim doktorda aksine bestlak damla onermisti dogum yaptigim ilk zamanlar ,neden onermedi acaba?
4 aylık olduu bugün :)Geçmiş olsun. Ne kadarlık acaba oğlunuz? Şu korona olmasaydı bende halletmek istiyordum ama.
İltihap falan olmasın daSeninki üstte az yandaydıMdmray ın arkaya doğru geride görünmüyor mu? Az bi ucu görünüyor. Gerçi başka ne olacak demi:)
Hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinler sıkıntısız atlatsınlar.
Merhaba 3 aylık bebek oturabilir miBizde oturuyoruz bir iki gündür keyfi yerindeyse duruyo 5-10 dk değilse basıyo yaygarayı illa kucakta gezcek❤
Hiç saçma olmaz bence böyle giderse bizim 6 ay kınası bebek mevlütü doğum günü bile olabilir hepsi bir arada çıkar
Evet sıkıntısı olurdu falan. Diştir o diş : )İltihap falan olmasın daolsa bayadır belli ederdi kendini gerçi
Yandık desene zaten atak dönemindeyiz bir de dişler erken geliyorEvet sıkıntısı olurdu falan. Diştir o diş : )
O zamana kadar küçülmesin?Bende dikkat etmeden aldım neyse kalsın kenarda belki emeklerken lazım olur belki
Hep masraf hep masraf
6-11 kilo diyor üstündeO zamana kadar küçülmesin?
Evet ama eskisi kadar degil :))Ben burdayım! :)
Ben girmeye çalışıyorum ama iki çocuk anamı ağlatıyor. Denize teknolojik aletleri yasakladık tamamen bana sarmış durumda. Evi akşama kadar talan ediyor. Konuşması ilerlesin diye uğraşıyoruz. Temmuzda ek gıda serüveni başlayacak eşim yokken hangisine bakacam yedirecem onu düşünmeye başladımEvet ama eskisi kadar degil :))
Allah bağışlasın. Bizde yaptırıp bi kurtulsaydık iyiydi.Sağlık olsun bakalım4 aylık olduu bugün :)
Valla ben burdan duydum atak haftasını. 2. Kızım. İlkinde bilmiyordum : ) Zaten bebek bu ağlar eder huysuz olabilir günü gününe uymaz diye büyüdük yaniYandık desene zaten atak dönemindeyiz bir de dişler erken geliyor
Allah yardimcin olsun valla 2 kucukle zorBen girmeye çalışıyorum ama iki çocuk anamı ağlatıyor. Denize teknolojik aletleri yasakladık tamamen bana sarmış durumda. Evi akşama kadar talan ediyor. Konuşması ilerlesin diye uğraşıyoruz. Temmuzda ek gıda serüveni başlayacak eşim yokken hangisine bakacam yedirecem onu düşünmeye başladım
Son 1 haftamız dayan zeyf. Bizdede durumlar aynı 19. Haftayıds tamamladık mı rahatız3 gundur anam agladi yorgunluk ve uykusuzluktan basim catliyo gunduz 5ten sonra mizmiz agliyo surekli aglama sesinden gına geldi artikonceden gece emince direk uyurdu simdi sallamadan asla uyumuyo agliyo saat basi bazen yarim saatte bir uyaniyo umarim atak haftasi ve dişi yuzundendir en kisa surede gecer