Dise benziyo elleyince eline hic sivrilik sertlik geliyor mu ?Görmedim Ya bizimki böyle şimdi daha belirgin bu fotoğraf 10 gün öncesi
Ben bugün keşfettim . BozaGünde 4 litre su içiyorum iki bardak rezene 3 bardak Hipp stel tea yeşillik helva yiye yiye ayıptır söylemesi dana gibi oldum yine yok sütüm yine yok. Çok üzülüyorum çocuğa mama verdikçe içim sızlıyor. Bi lokma süt geliyor göğüslerimden. Napcağımı şaşırdım
Çok sağolun bir de çişini tutuyor yapmakdan korkuyor sanırım sizde de olmuş muyduÇok geçmiş olsun. Küçükken olduğu daha iyi ben 18 aylıkken yaptırmıştım. Anestezi aldı. Uyanınca çok ağladı kıvrandı bezini değiştirmek çok zor oluyordu. Sürekli pet bardak kesip koydum. Sargısını banyoda açtık çocuk bir süre banyo yapmak istemedi. Annem bitti diyorduk her bezini açışta oda bitti diye ağlıyordu daha erken yaptırmadığım için çok pişman oldum doktorlar yanılttı bizi darlık vardı ama yok diyorlardı. Bir kaç güne toparlar oğlumda 20 gün hep hassasiyet oldu.
Ben tam yapamadığını düşündüm pipinin ucu kızarıyordu dokundurmuyordu sonra elimizle ucunu geri ittirmeye açmaya çalıştık olmadı Erzurum’da birden fazla doktora danıştık ucu açık büyüyünce olabilir dediler. Başka şehirde özel hastanede üroloğa gösterdik oda endişelerimizi haklı bulup yaptı yapınca ucu çok yapışıkmış dedi.Çok sağolun bir de çişini tutuyor yapmakdan korkuyor sanırım sizde de olmuş muydu
Ben aldım. Bitsin diye bekliyorum bir daha almam.Külot bez kullanan varmı ben yanlışlıkla lamışım
Evet evet böyle damakta beyazlıkta var . Ay diş geliyor o zaman bizimki daha 3 aylıkDise benziyo elleyince eline hic sivrilik sertlik geliyor mu ?
Gecen ayin 21nde cekmisim bende bu fotoyu
Bizimkiside ust bana cekmisEvet evet böyle damakta beyazlıkta var . Ay diş geliyor o zaman bizimki daha 3 aylıkhemde alttan değil üstten
Sağol arkadaşım bizimki çok minik daha ama çok şaşkınımBizimkiside ust bana cekmishadi hayirli olsun sizinkide
Ama orası çok arka değil mi alt iki üst iki şeklinde olmaz mı? Hadi kimisinin üst önce çıkarmış da. Çok geride geldi bana.Sağol arkadaşım bizimki çok minik daha ama çok şaşkınım
Ama orası çok arka değil mi alt iki üst iki şeklinde olmaz mı? Hadi kimisinin üst önce çıkarmış da. Çok geride geldi bana.
Disli dogan bebeklerde mevcut. Cok yakin bi ablamin kizinin 40 liyken cikti alt 2 disi olabiliyo boyle seyler :)Sağol arkadaşım bizimki çok minik daha ama çok şaşkınım
Bizimkiside yan tarafta onde degil ebe onayladi dis dedi ama tamamen cikmasi 2 3 ayi bulur dedi.Ama orası çok arka değil mi alt iki üst iki şeklinde olmaz mı? Hadi kimisinin üst önce çıkarmış da. Çok geride geldi bana.
Bizimkisi oraya goturuyo surekli dis kasiyicisini bazen ben ellerimi yikayip damaklarini kasiyorum ozellikle orasina parmagim gelince guluyo kasininca hosuna gidiyo sanirim bir de dilini isiriyo hep damaklariyla sanki agzinda sakiz var gibi dilini cigniyo yine o tarafiylaZeyf in bebişt öyleymiş bende şaşkınım o yüzden ama dokununca acımıyor heralde ki ağlamıyor kontrole bir ay sonra gidicez o zamana kadar sabretmem lazım kesin doğru Bilgi için
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirKızlar bugün sünnet oldu oğlum o kadar çok ağladı ki resmen kalbim parçalandıne zormuş, evladının bi saçına bile dayanamıyor insan..
Ara ara hala inlio yanımda uyuttum rlini tutuyorum
Seninki üstte az yandaydıBizimkiside yan tarafta onde degil ebe onayladi dis dedi ama tamamen cikmasi 2 3 ayi bulur dedi.
Lokal anestezi yapılatak oldu ve ilk yarım saat çok ağladı.. Neyseki sonra sakinleşti. İnsan hiç dayanamıyor gerçekten ama aradan çıkmasına da sevindim büyüdükçe zorlaşıyor sünnet olayıÇok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirlokal anesteziyle mi yaptılar peki bizde yaptırmak istiyoruz ama bende korkuyorum ve kıyamıyorum 3 aylık aşılarında bile ağlamasına dayanamadım sünnet nasıl olur bilmiyorum
Bende dikkat etmeden aldım neyse kalsın kenarda belki emeklerken lazım olur belkiBen aldım. Bitsin diye bekliyorum bir daha almam.
Geçmiş olsun. Ne kadarlık acaba oğlunuz? Şu korona olmasaydı bende halletmek istiyordum ama.E="mermermermer, post:
Lokal anestezi yapılatak oldu ve ilk yarım saat çok ağladı.. Neyseki sonra sakinleşti. İnsan hiç dayanamıyor gerçekten ama aradan çıkmasına da sevindim büyüdükçe zorlaşıyor sünnet olayı
benim doktorda aksine bestlak damla onermisti dogum yaptigim ilk zamanlar ,neden onermedi acaba?Ben bugün keşfettim . Bozayaşadığım yerde bulamadım . Eskişehir’den sipariş ettim. İki kaşığı bile nasıl etkili oldu anlatamam. Boza ve doktorum önermemesine rağmen Bestlak süt artırıcı damla