Genelde 3 gibi gece uyur sabah 12 1 gibi tam uyanır 2 saat anca güler oynar sonra devamlı bölük bölük uyurBenimki üç ay 4 günlük . Yakınız . Gece uykusuna kaçta yatırıyorsunuz ve sabah kaçta kalkıyor .
Ahhh bennnn ahhh benn çıldırıyorummm kestirdim kardeşime bayada kısa oldu ama yok hala dökülüyo yamuk falan oldu biraz sonra toplatırım dedim zaten bi yere gittiğim yok açık kullandığımda yok çok uzun sürdü 1 ayı geçiyo resmen bu dökülme ne zaman biter merak ediyorum duş almak istemiyorum günlük vücudumu yıkayıp çıkıyorum ama saç işkenceeeKızlar hepinize iyi bayramlar
Bu saç işine o kadar sinirliyim ki bendebu yaşıma kadar hiç saç dökülmesi yaşamadığım için bu dönemde nefret ettim saçlarımdan çocuğun elinden badysinden çorabından bezinden her yerden çıkıyo ya deli oluyorum. Bende kuaförler kapalı iken evde kendim kestim sonra düzelttirdim iyice kısalttım ama yine de sadece toplu geziyorum yoksa heryer saç
Ben olmadım halen 4.5aylık olduk oğlumda hemen olmuştum. Bir taraftan niye olmadım diyorum diğer taraftan iyiki olmuyorum diyorum çok uzun ve yoğun geçiyorKızlar adet oldumbakalım doğurduktan sonra ağrı geçiyor diyenler doğru mu söylemiş göreceğiz
Bizim bebişte 3ay 7 günlük okadar uyumuyor ama 9-10 gibi gece uykusuna yatıyor 1-2 gibi uyanıp emiyor sonra yine uyuyor 5-6 gibi uyanıyor emiyor sonra 8 de uyanıyor sonra ben 2 saatte bir emziriyorum emerken bazen uyuyor bazen uyumuyor. İnstagramda uykuyla ilgili sayfalar var orda kaç saat uyudukları yazıyor bi bak istersen ama her bebek farklı olurYa kızlar bebegim 3 ay 1 haftalık. Günlük 22 veya 20 saat uyuyor 3 saat arayla sütünü içiyor tekrar uyuyor uyanıkken çok neşeli çokuzun geldi bu uykular normalmi
Valla bizimkinin kıtlıyor ilk duyduğumda korkmuştum hattaGunaydin kizlar
Sizinde bebislerin ayak bilekleri kıtlıyor mu ?
Ya bizimkinin ayaklari hic durmuyo her tepinmesinde de çıt çıt diye sesler cikiyo korkuyorum kirilcak diyeValla bizimkinin kıtlıyor ilk duyduğumda korkmuştum hatta
Uykuyu seviyordur uyanıkken mutluysa sorun yoktur. Bana sağlıklı mutlu bir bebiş gibi geldi. İçiniz rahat etmesi için doktora sorabilirsinizYa kızlar bebegim 3 ay 1 haftalık. Günlük 22 veya 20 saat uyuyor 3 saat arayla sütünü içiyor tekrar uyuyor uyanıkken çok neşeli çokuzun geldi bu uykular normalmi
Ya bizimkinin ayaklari hic durmuyo her tepinmesinde de çıt çıt diye sesler cikiyo korkuyorum kirilcak diye
Bizimkisi beni cok zorluyo dis cikariyo, surekli ya oturmak ya da yurumek istiyo yatmaya artik gicigi var sanki kaynar su dokmussun de yanmis gibi ciyaklayarak agliyo yatinca, donmeye de basladi tek basina birakamiyorum.bu bebişler şimdidem böyleyse emeklemeye yürümeye başlayınca yandık
Bende onu düşündüm bugün .kız emekleyecek Deniz inş. Çocuğumun üzerine oturmaya kalkmaz. Şimdi en azından koyduğumuz yerde duruyor emekleyince benim performans iki katına çıkacak. Allahtan denizde bütün güvenlik önlemlerini almıştık onlar duruyor.bu bebişler şimdidem böyleyse emeklemeye yürümeye başlayınca yandık
Benimki seninkinden daha küçük allahtan daha dönemiyor ama dediğin gibi sürekli kucakta ve gezmek istiyor yürüse yada emeklese daha kolay olur belkiBizimkisi beni cok zorluyo dis cikariyo, surekli ya oturmak ya da yurumek istiyo yatmaya artik gicigi var sanki kaynar su dokmussun de yanmis gibi ciyaklayarak agliyo yatinca, donmeye de basladi tek basina birakamiyorum.
Bir yandan seviniyorum gelisimi ileride gidiyo diye (masaAllah diyeyim) ama bir yandan da cok zorlaniyorum ciddi anlamda.
Yanimda 3 4 insan daha olmasi lazim ki onun isteklerine cevap verebilelim ben emzircem biri yurutcek biri oynatcak biri gezdircek hepsini bir basima yapmaya kalkinca aksam olunca bel,bacak ve bas agrisindan ölüyorum rahat dursa o kadar yorulmam ne emerken eli kolu duruyo ne kucagimdayken surekli bi hareket savas hali icerisindeyiz
Bende artik yuru de en azindan sadece pesinden kosayim diye bakiyorum
Vallahi senin işin hepimizden zor canım ama bakarsın denizle oynarlar o zaman daha bilinçli olcak kızda o zamanBende onu düşündüm bugün .kız emekleyecek Deniz inş. Çocuğumun üzerine oturmaya kalkmaz. Şimdi en azından koyduğumuz yerde duruyor emekleyince benim performans iki katına çıkacak. Allahtan denizde bütün güvenlik önlemlerini almıştık onlar duruyor.
Hergün farklı farklı şeyler çıkıyo dimiKızlar bebeğim 1 hafta sonra 4 auşık olacak ve şu 2 3 gündür geceleri sık sık uyanmaya başladı. Gazı var gibi sürekli ayaklarını karnına çekiyor bir iki pışpışladığımda uyuyor tekrar. Ne güzel düzenli gidiyorduk, yavaş yavaş düzenim bozulmaya başladı
Bende 11 aylikken cikartmisim usttenBenimki seninkinden daha küçük allahtan daha dönemiyor ama dediğin gibi sürekli kucakta ve gezmek istiyor yürüse yada emeklese daha kolay olur belkiBen ilk dişimi 11 aylıkken çıkarmışım inşallah oğlanda öyle olur dişten çok korkuyorum ben bişey sorucam bide senin bebiş dönmeye başladı ya gece uyurken nasıl örtüyorsun ben şimdi onu düşünüyorum gece dönerse hem üstü açılcak hemde allah korusun ağzını burnunu kapatırsa diye korkuyorum
deneyeceğim bakalım bu akşamdan başlayım inşallah düzene girer teşekkürler canımLamia78 her bebek farklıdır tabi ama uyku saatini 20-20.30 a çekmenizi öneririm. Bir anda olmaz bu . Aşama aşama . 7 den sonra uyku odasına alıp pijamalarını giydirip ışığı hafif karartın yada gece lambasını açın ki bu rutine binsin bu arada şarkı yada ninni falan söyleyin ama bunu her gün aynı saatlerde yapmaya çalışın bu benim Öner’im takdir sizin
Aynen her günümüz daha farklı geçiyorBenimki seninkinden daha küçük allahtan daha dönemiyor ama dediğin gibi sürekli kucakta ve gezmek istiyor yürüse yada emeklese daha kolay olur belkiBen ilk dişimi 11 aylıkken çıkarmışım inşallah oğlanda öyle olur dişten çok korkuyorum ben bişey sorucam bide senin bebiş dönmeye başladı ya gece uyurken nasıl örtüyorsun ben şimdi onu düşünüyorum gece dönerse hem üstü açılcak hemde allah korusun ağzını burnunu kapatırsa diye korkuyorum
Vallahi senin işin hepimizden zor canım ama bakarsın denizle oynarlar o zaman daha bilinçli olcak kızda o zaman
Hergün farklı farklı şeyler çıkıyo dimiinşallah geçici bişeydir de eski haline döner