- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
ben bu ürünleri direkt vermem Allah korusun damağı ile koparabilir. Fileler var onların içine ayına göre meyvesini sebzesini verebilirsiniz ondan emiyorlar.Kızlar 5. Ayda eline salatalık havuç tarzı sebzeler vermeyi düşünüyormusunuz elma suyu gibi ara ara yoksa devam mı sadece anne sütü yada mama
Aventin buharda pişiren bir ürünü var oğlumda kullandım 15-20 dakika arası buharda pişiriyor pişince ötüyordu galibaBen düşünmüyorum canım 6. Aydan sonra belki tattırılır zaten hemen başlanmıyo ek gıda da dikkat önem gerektiriyo miğdesini zorlamamak için yavaş yavaş başlanıyo buharda pişmesi sebzelerin falan baya zahmetli uğraştırıcı benim gözümde çok büyüyoda bu ek gıda
Ayy evet biliyorum bunu fiyatındaAventin buharda pişiren bir ürünü var oğlumda kullandım 15-20 dakika arası buharda pişiriyor pişince ötüyordu galibave aleti ters çevirdiğinde blende ediyor malzemeyi diğer türlü tencerede haşlarken tencerenin içi kenarları yanıyor. Biraz pahalı bir ürün ama büyük kolaylık.
Kızım sürekli 3-5 günde bir yapıyor. Hiç müdahale etmedim hep kendi yaptı. Bir sakıncası yok. Bikaç gün yapmayınca gazı kötü kokabilir.Slm kizlar cok giremiyorum. Benim kiz gecen haftaya kadar gunde 2-3 kere kaka yapardi. 5 gun yapmadi huzursuzdu da gazi cok kotu kokuyordu fitille yaptirdim 3 bezlik en az. Simdi gene 3 gun bitti yapmadi noldu bu kiza yaa. Gece uykularimiz guzel gunduz hic uyumuo kucaktan da inmiyo mahvoluyorum. Gece toplam 7-8 saat uyuyor 2 kere emerek ama cok duzenli. 34 haftalik 2575 dogmustuk simdi yakaladik 4 ay 1 gunluguz 6800 sanirim.
Ben tencere içine koyulan aparatlardan almayı düşünüyorum daha uygun fiyatı benceAventin buharda pişiren bir ürünü var oğlumda kullandım 15-20 dakika arası buharda pişiriyor pişince ötüyordu galibave aleti ters çevirdiğinde blende ediyor malzemeyi diğer türlü tencerede haşlarken tencerenin içi kenarları yanıyor. Biraz pahalı bir ürün ama büyük kolaylık.
Tabi ki ihtimallerden biri olabilir. Mevzu bebeklerse her an herşey olabilirBiz 6 gun sonra dolu dolu 4 olacagiz. Genel olarak dis 6. Aydan sonra cikar ama disle dogan bebeklerde gunumuzde mevcut. Tanidik bi ablamin kizinin 40 liyken cikti mesela disleri. Siz yine de tedbiri elden birakmayip atesini surekli kontrol edin. Kesin distir demiyorum ama oladabilir. Bizde bas sicakligi, asiri tukuruk hatta bazen tukuruk kusuyo o kadar fazla, elini yumruk yapip damaklarini kasiyo emme degil ama kasima bunlar var bir de eskiye oranla miy miy emiyo damaklari aciyo sanirim cok istahli emmiyo ki benim oglum memeye yapisik buyudu
Amin insaAllahTabi ki ihtimallerden biri olabilir. Mevzu bebeklerse her an herşey olabilirDediğiniz gibi bizde de tükürük olayı fazlalasti. Damaklari incelemeye alayım ben bı Allah'ım bütün evreleri kolayca atlatmamizi nasip etsin hepimize. Kılıcı kalkanı kusandik bekliyoruz hepimiz ne olacak diye
Sağol canım senin ve aileninde bayramı mübarek olsun.Gunaydin kizcelerrr
Hepimizin bayrami mubarek olsunn
Cok tuhaf bir bayram oldu bu sefer ki umarim ilk ve son olur bir daha boyle kotu gunler gormeyiz
Bayramın mübarek olsun zeyfcimm. Bebeklerimiz ve sevdiklerimizle bir arada olacağımız güzel bayramlar olsun inşallahGunaydin kizcelerrr
Hepimizin bayrami mubarek olsunn
Cok tuhaf bir bayram oldu bu sefer ki umarim ilk ve son olur bir daha boyle kotu gunler gormeyiz
Sağol canım senin ve aileninde bayramı mübarek olsun.
Tesekkurler kizlarBayramın mübarek olsun zeyfcimm. Bebeklerimiz ve sevdiklerimizle bir arada olacağımız güzel bayramlar olsun inşallah☘
Gecmis olsun Deniz'e.Kızlar iyi bayramlar. Bizim bayram evde çocukların bezini değiştirmekle geçiyor . Deniz rahatsız sürekli kaka yapıyor babası dışarı çıkarmıştı üşütmüş gece kusmuş yatakları batırmışlar Defne huysuz sürekli ağlıyor. onlarla uğraşıyorum. Kocaya sarıyorum. Çok sıkıcı bir bayram geçiriyorum
Sağol canım. Ağlama ya inş. Geçecek bugünler .sizin uçak işi ne oldu. Ben sinirden kocaya sarıyorumGecmis olsun Deniz'e.
Bende iyice bunalmis durumdayim sinirden oturup oturup agliyorum
Al benden de o kadar didisiyoruz sabahtan beri her seye tmm diyo susuyo ben daha cok sinir oluyorum bu seferSağol canım. Ağlama ya inş. Geçecek bugünler .sizin uçak işi ne oldu. Ben sinirden kocaya sarıyorumAllahtan alttan alıyor yoksa çekilecek kahrım yok