2020 Şubat Anneleri

.
Kızlar 5. Ayda eline salatalık havuç tarzı sebzeler vermeyi düşünüyormusunuz elma suyu gibi ara ara yoksa devam mı sadece anne sütü yada mama
ben bu ürünleri direkt vermem Allah korusun damağı ile koparabilir. Fileler var onların içine ayına göre meyvesini sebzesini verebilirsiniz ondan emiyorlar.

Aventin buharda pişiren bir ürünü var oğlumda kullandım 15-20 dakika arası buharda pişiriyor pişince ötüyordu galiba ve aleti ters çevirdiğinde blende ediyor malzemeyi diğer türlü tencerede haşlarken tencerenin içi kenarları yanıyor. Biraz pahalı bir ürün ama büyük kolaylık.

Eklentiler

• 01FA98F0-338E-4F49-80CC-A3FAB56202B6.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 18
Ayy evet biliyorum bunu fiyatında hatta eşime sormuştum alalım diye bön bön bakmıştı çok üzerine düşmedim bende alsam bişey de demez aslında
İlk çocukta almakta mantıklı 2.cide elinin altında oluyo gerçi uzun bi süre düşünmüyorum 1. Yetti bana memnun kaldıysan bi düşünüyüm bende

Kızım sürekli 3-5 günde bir yapıyor. Hiç müdahale etmedim hep kendi yaptı. Bir sakıncası yok. Bikaç gün yapmayınca gazı kötü kokabilir.
Katı yapmadığı sürece kabız sayılmaz.

Ben tencere içine koyulan aparatlardan almayı düşünüyorum daha uygun fiyatı bence

Tabi ki ihtimallerden biri olabilir. Mevzu bebeklerse her an herşey olabilir Dediğiniz gibi bizde de tükürük olayı fazlalasti. Damaklari incelemeye alayım ben bı Allah'ım bütün evreleri kolayca atlatmamizi nasip etsin hepimize. Kılıcı kalkanı kusandik bekliyoruz hepimiz ne olacak diye

Amin insaAllah

Gunaydin kizcelerrr
Hepimizin bayrami mubarek olsunn
Cok tuhaf bir bayram oldu bu sefer ki umarim ilk ve son olur bir daha boyle kotu gunler gormeyiz
Bayramın mübarek olsun zeyfcimm. Bebeklerimiz ve sevdiklerimizle bir arada olacağımız güzel bayramlar olsun inşallah

Herkese hayırlı bayramlar hepimiz eminim ki ilk bayramı Böyle hayal etmemiştik ama sağlık olsun evde giyeriz bayramlıklarımızı

Kızlar iyi bayramlar . Bizim bayram evde çocukların bezini değiştirmekle geçiyor . Deniz rahatsız sürekli kaka yapıyor babası dışarı çıkarmıştı üşütmüş gece kusmuş yatakları batırmışlar Defne huysuz sürekli ağlıyor. onlarla uğraşıyorum. Kocaya sarıyorum. Çok sıkıcı bir bayram geçiriyorum

Gecmis olsun Deniz'e.
Bende iyice bunalmis durumdayim sinirden oturup oturup agliyorum

Sağol canım. Ağlama ya inş. Geçecek bugünler .sizin uçak işi ne oldu. Ben sinirden kocaya sarıyorum Allahtan alttan alıyor yoksa çekilecek kahrım yok
Al benden de o kadar didisiyoruz sabahtan beri her seye tmm diyo susuyo ben daha cok sinir oluyorum bu sefer
İc hatlar 4 haziranda basliyo bizim 3 hazirandi ama daha ortalik tam anlamiyla durulmus degil her ne kadar durum iyiye gitsede o yuzden mecbur biletleri aciga aldik su haziranida bi atlatalim bakalim temmuzda durum daha da iyiyse o zaman dusunuyoruz hem sicakta bulasma olasiligi daha azmis ya temmuzda da istanbul yaniyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…