Kızlar hepinize iyi bayramlar
Bu saç işine o kadar sinirliyim ki bende
bu yaşıma kadar hiç saç dökülmesi yaşamadığım için bu dönemde nefret ettim saçlarımdan çocuğun elinden badysinden çorabından bezinden her yerden çıkıyo ya deli oluyorum. Bende kuaförler kapalı iken evde kendim kestim sonra düzelttirdim iyice kısalttım ama yine de sadece toplu geziyorum yoksa heryer saç
Canım benimki kundak sayılmaz çünkü kalça kısmını hiç sıkmıyorum sadece kolları sabit dursun diye sarıyorum yoksa elleriyle kendini çok uyandırıyor bu şekilde daha uzun uyuyor
Evet çok güzel ve bilgilendirici bir video olmuş canım teşekkür ederim ama ben bir türlü bunu uygulayamıyorum ya
yani o sıcaklıkta ben bile üşüyorum o nasıl üşümez diyorum giydiriyorum. Birde gerçekten elleri bazen buz gibi oluyor üzülüyorum üşüyo diye. Kısa kol giydirdiğimde kolları soğuk oluyo mesela üşüyebilir diyorum ince uzun kol giydiriyorum. Uyurken uyuyan insan üşür diyorum kundaklayıp örtüyorum
ben kendim sıcağı sevdiğimden onu da öyle alıştırıcam galiba bazende emerken çok terliyo yine üzülüyorum of ne zor şu giydirme işi yahu birde izmirin havası hiç belli olmuyo ne olacağı öğlen yanıyo akşm bi bakmışsın kış gelmiş öyle dengesiz