- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
29 ocak dogumluyuz patladi bile disimizDevamlı eller agızda emzigi bile yandan yandan çigniyo salyaları arttı ellerini çok agzına sokuyor diş çıkaracak sanırım dahaerken degilmi ya 19 şubat doğumlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 ocak dogumluyuz patladi bile disimizDevamlı eller agızda emzigi bile yandan yandan çigniyo salyaları arttı ellerini çok agzına sokuyor diş çıkaracak sanırım dahaerken degilmi ya 19 şubat doğumlu
bizde 4 ayı yeni geçtik daha benim de acayip ağrım olurdu inşallah olmaz artıkBen olmadım halen 4.5aylık olduk oğlumda hemen olmuştum. Bir taraftan niye olmadım diyorum diğer taraftan iyiki olmuyorum diyorum çok uzun ve yoğun geçiyor
Gunaydin kizlar
Sizinde bebislerin ayak bilekleri kıtlıyor mu ?
kesinlikle katılıyorum sana bizimki kucağımda otururken poposunu Ve belini yukarı kaldırıp aşağı itiyor kendini2020 bebisleri hem dogum konusunda hemde diş konusunda cok aceleci sanirsam
Biz mamadan önce vardı zaman zaman 2. Ayda başlamıştı yani sürekli değilde bazen ağlıyodu sonra sıklaştı sütüm azaldı belkide ondan biberon ile mamaya başlayınca gündüz hiç istemiyo uyku arasında emiyo çok şükür ne olursa olsun biberona başlamayın tam keşfetme zamanları eskisi gibi kanmıyolar gözleri açıldı artıkKizlar 96 gunluguz ve meme reddi yasiyoruz. Uyanikken asla emmiyor. Sadece uykusunda emiyor. Basina gelen var mi? Bu durumu nasil atlattiniz?
Bu arada ben atlatamadım canım ama bu aylarda oluyomuş meme reddi sabırlı ol sakin zamanı bekle kucağına al salla biraz falan başını okşa mayışsın açsa alır, bazen böyle yapıyorum işe yarıyoKizlar 96 gunluguz ve meme reddi yasiyoruz. Uyanikken asla emmiyor. Sadece uykusunda emiyor. Basina gelen var mi? Bu durumu nasil atlattiniz?
İyi bari ya uyurken dönmeleri daha geç başlıyor o zamanBende 11 aylikken cikartmisim ustten
Cok sukur suanlik uyurken donmuyo gunduz uyanikken oynarken donuyo bir saga bir sola
Bizimkininde eller sürekli ağzında hatta bizim elleri yakalayınca onları da hemen ağzına alıyor Aç kalmıyodur herhalde böyle yaptıkça acaba doymuyomu diyorum doktora gitmeyi dört gözle bekliyorumDevamlı eller agızda emzigi bile yandan yandan çigniyo salyaları arttı ellerini çok agzına sokuyor diş çıkaracak sanırım dahaerken degilmi ya 19 şubat doğumlu
Canım facebook ta emzirme akademisi diye bir grup var orda yardımcı oluyorlar istersen oraya yaz. Grupta emzik ve biberonun meme reddine sebep olduğu yazıyor eğer kullanıyosan bırakmayı dene istersenKizlar 96 gunluguz ve meme reddi yasiyoruz. Uyanikken asla emmiyor. Sadece uykusunda emiyor. Basina gelen var mi? Bu durumu nasil atlattiniz?
Maşallah:) kabarık damak fotosu gönderen sen miydin canım? Foto atar mısın?29 ocak dogumluyuz patladi bile disimiz
Evet canim bendim. O fotodan baska fotomuz yok elletmiyo cok dikkatli bakinca minik beyazlik gozukuyo uc kisimda sisligin alt tarafindaMaşallah:) kabarık damak fotosu gönderen sen miydin canım? Foto atar mısın?
Bizim gızın da salyası kaşıması çok, yakın zaar. 10 şubat doğumlu kuzu.
Uykudan uyandırıyormuydu sizinki de?Evet canim bendim. O fotodan baska fotomuz yok elletmiyo cok dikkatli bakinca minik beyazlik gozukuyo uc kisimda sisligin alt tarafinda
Yok olmadi. Bizim 3 gun susmayan aglamalarimiz olmustu en sonunda acile gitmistik bi sorun cikmadi muayenede galiba o zaman damagi patlamaya calisiyodu agri aci yaptigi icin o kadar aglamistiUykudan uyandırıyormuydu sizinki de?
O kadar kabarık da değil damağı bizim ama sıkıntıları erken başladı sanki.
3. Aydan sonra sebepsiz meme reddi yasanabiliyormus canim umarim gecicidir belki atak haftasindadir ondan emmek istemiyo olabilirKizlar 96 gunluguz ve meme reddi yasiyoruz. Uyanikken asla emmiyor. Sadece uykusunda emiyor. Basina gelen var mi? Bu durumu nasil atlattiniz?
Hormonlar degisiyo ya o donemde ondandir belki deBenim regl zamanlarında sütüm baya azalıyo gecen ayda böyle olmuştu şuanda öyle öncesinde emse uykusunda da olsa bakıyodum fışkırıyodu kalanı sağıyodum hatta, uykusunda emdi yine bitti diğer zaman bittğini görmüyodum bile
Benim kızımda reddetti neler neler yaptık nafile ara ara gönlü olunca emiyordu dolayısıyla sütüm azaldı sagmaya başladım 3 saat arayla verdim aralarda mama da verdim sütüm arttı Allah'a sükür şimdilerde ara ara emiyor ama istemezse emmek memeyi gördükçe çıglık çıglıga sanki canını yakıyoruz gibi yani malesef patton onlarBiz mamadan önce vardı zaman zaman 2. Ayda başlamıştı yani sürekli değilde bazen ağlıyodu sonra sıklaştı sütüm azaldı belkide ondan biberon ile mamaya başlayınca gündüz hiç istemiyo uyku arasında emiyo çok şükür ne olursa olsun biberona başlamayın tam keşfetme zamanları eskisi gibi kanmıyolar gözleri açıldı artık
Bizimde erken çıkacak o zaman ateşlenmez inşallah çıkmadan önce ne gibi belirtiler vardı davranışları falanEvet canim bendim. O fotodan baska fotomuz yok elletmiyo cok dikkatli bakinca minik beyazlik gozukuyo uc kisimda sisligin alt tarafinda
Korkumdan biberon emzik hic bisey vermedim. Sirf meme reddi yasamamak icin. 20 gündür refluden dolayi emerken kivranip kendini geri atip agliyordu zaten. Simdi artik hic almıyor. Reflu ilaci kullaniyoruz ama etki edene kadar reddetmeye basladi bile. Nasil duzelecek hic bilmiyorum. Uyudugunda basindan ayrilmiyorumki uyurken emzireyim. Yoksa ac kalacak.Biz mamadan önce vardı zaman zaman 2. Ayda başlamıştı yani sürekli değilde bazen ağlıyodu sonra sıklaştı sütüm azaldı belkide ondan biberon ile mamaya başlayınca gündüz hiç istemiyo uyku arasında emiyo çok şükür ne olursa olsun biberona başlamayın tam keşfetme zamanları eskisi gibi kanmıyolar gözleri açıldı artık