2020 Şubat Anneleri

Ben olmadım halen 4.5aylık olduk oğlumda hemen olmuştum. Bir taraftan niye olmadım diyorum diğer taraftan iyiki olmuyorum diyorum çok uzun ve yoğun geçiyor😂
bizde 4 ayı yeni geçtik daha 😃 benim de acayip ağrım olurdu inşallah olmaz artık 🙄
Ama bugün çok emmek istemiyor ağlıyor emerken acaba sütün tadını mı değiştiriyor bilemedim 🤷‍♀️
Gunaydin kizlar
Sizinde bebislerin ayak bilekleri kıtlıyor mu ?
2020 bebisleri hem dogum konusunda hemde diş konusunda cok aceleci sanirsam 😆
kesinlikle katılıyorum sana 😃 bizimki kucağımda otururken poposunu Ve belini yukarı kaldırıp aşağı itiyor kendini
hergün yeni bi huy öğrenip uyanıyor sanki 😂

Kizlar 96 gunluguz ve meme reddi yasiyoruz. Uyanikken asla emmiyor. Sadece uykusunda emiyor. Basina gelen var mi? Bu durumu nasil atlattiniz?
Biz mamadan önce vardı zaman zaman 2. Ayda başlamıştı yani sürekli değilde bazen ağlıyodu sonra sıklaştı sütüm azaldı belkide ondan biberon ile mamaya başlayınca gündüz hiç istemiyo uyku arasında emiyo çok şükür ne olursa olsun biberona başlamayın tam keşfetme zamanları eskisi gibi kanmıyolar gözleri açıldı artık 🤣

Kizlar 96 gunluguz ve meme reddi yasiyoruz. Uyanikken asla emmiyor. Sadece uykusunda emiyor. Basina gelen var mi? Bu durumu nasil atlattiniz?
Bu arada ben atlatamadım canım ama bu aylarda oluyomuş meme reddi sabırlı ol sakin zamanı bekle kucağına al salla biraz falan başını okşa mayışsın açsa alır, bazen böyle yapıyorum işe yarıyo

Bende 11 aylikken cikartmisim ustten 😃
Cok sukur suanlik uyurken donmuyo gunduz uyanikken oynarken donuyo bir saga bir sola
İyi bari ya uyurken dönmeleri daha geç başlıyor o zaman
Devamlı eller agızda emzigi bile yandan yandan çigniyo salyaları arttı ellerini çok agzına sokuyor diş çıkaracak sanırım dahaerken degilmi ya 19 şubat doğumlu
Bizimkininde eller sürekli ağzında hatta bizim elleri yakalayınca onları da hemen ağzına alıyor🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Aç kalmıyodur herhalde böyle yaptıkça acaba doymuyomu diyorum doktora gitmeyi dört gözle bekliyorum

Canım facebook ta emzirme akademisi diye bir grup var orda yardımcı oluyorlar istersen oraya yaz. Grupta emzik ve biberonun meme reddine sebep olduğu yazıyor eğer kullanıyosan bırakmayı dene istersen

Kızlar ya bizim oğlanın gözleri sanki hafif kayık gibi geliyo bana. biraz tombiş o yüzden sanki gözleri de küçük acaba ondan mı diyorum haziran başında doktora gidince sorucam ama sizinkiler nasıl merak ettim

Maşallah:) kabarık damak fotosu gönderen sen miydin canım? Foto atar mısın?
Bizim gızın da salyası kaşıması çok, yakın zaar. 10 şubat doğumlu kuzu.
Evet canim bendim. O fotodan baska fotomuz yok elletmiyo 🤷🏻‍♀️ cok dikkatli bakinca minik beyazlik gozukuyo uc kisimda sisligin alt tarafinda

Eklentiler

• P_20200521_145329.jpg
    P_20200521_145329.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 68
Evet canim bendim. O fotodan baska fotomuz yok elletmiyo 🤷🏻‍♀️ cok dikkatli bakinca minik beyazlik gozukuyo uc kisimda sisligin alt tarafinda
Uykudan uyandırıyormuydu sizinki de?
O kadar kabarık da değil damağı bizim ama sıkıntıları erken başladı sanki.

Uykudan uyandırıyormuydu sizinki de?
O kadar kabarık da değil damağı bizim ama sıkıntıları erken başladı sanki.
Yok olmadi. Bizim 3 gun susmayan aglamalarimiz olmustu en sonunda acile gitmistik bi sorun cikmadi muayenede galiba o zaman damagi patlamaya calisiyodu agri aci yaptigi icin o kadar aglamisti

3. Aydan sonra sebepsiz meme reddi yasanabiliyormus canim umarim gecicidir belki atak haftasindadir ondan emmek istemiyo olabilir

Benim regl zamanlarında sütüm baya azalıyo gecen ayda böyle olmuştu şuanda öyle öncesinde emse uykusunda da olsa bakıyodum fışkırıyodu kalanı sağıyodum hatta, uykusunda emdi yine bitti diğer zaman bittğini görmüyodum bile 😒

Benim regl zamanlarında sütüm baya azalıyo gecen ayda böyle olmuştu şuanda öyle öncesinde emse uykusunda da olsa bakıyodum fışkırıyodu kalanı sağıyodum hatta, uykusunda emdi yine bitti diğer zaman bittğini görmüyodum bile 😒
Hormonlar degisiyo ya o donemde ondandir belki de

Biz mamadan önce vardı zaman zaman 2. Ayda başlamıştı yani sürekli değilde bazen ağlıyodu sonra sıklaştı sütüm azaldı belkide ondan biberon ile mamaya başlayınca gündüz hiç istemiyo uyku arasında emiyo çok şükür ne olursa olsun biberona başlamayın tam keşfetme zamanları eskisi gibi kanmıyolar gözleri açıldı artık 🤣
Benim kızımda reddetti neler neler yaptık nafile ara ara gönlü olunca emiyordu dolayısıyla sütüm azaldı sagmaya başladım 3 saat arayla verdim aralarda mama da verdim sütüm arttı Allah'a sükür şimdilerde ara ara emiyor ama istemezse emmek memeyi gördükçe çıglık çıglıga sanki canını yakıyoruz gibi yani malesef patton onlar

Bizimde erken çıkacak o zaman ateşlenmez inşallah çıkmadan önce ne gibi belirtiler vardı davranışları falan

Korkumdan biberon emzik hic bisey vermedim. Sirf meme reddi yasamamak icin. 20 gündür refluden dolayi emerken kivranip kendini geri atip agliyordu zaten. Simdi artik hic almıyor. Reflu ilaci kullaniyoruz ama etki edene kadar reddetmeye basladi bile. Nasil duzelecek hic bilmiyorum. Uyudugunda basindan ayrilmiyorumki uyurken emzireyim. Yoksa ac kalacak.

X