- 11 Haziran 2019
- 404
- 512
- 29
Sizin ne zaman basladi meme reddi? Aynen bazen bende diyorum sanki zehir veriyorum öyle ki basini cevirip kaciyor. Acaba biseye alerjisi mi var o yuzden mi böyle yapiyor anlamadimkiBenim kızımda reddetti neler neler yaptık nafile ara ara gönlü olunca emiyordu dolayısıyla sütüm azaldı sagmaya başladım 3 saat arayla verdim aralarda mama da verdim sütüm arttı Allah'a sükür şimdilerde ara ara emiyor ama istemezse emmek memeyi gördükçe çıglık çıglıga sanki canını yakıyoruz gibi yani malesef patton onlar
Aynen bende gecici gözüyle bakmaya çalışıyorum. Elimden geldigince uykusunda emzirmeye calisiyorum. Insallah geri doner memeye.Bu arada ben atlatamadım canım ama bu aylarda oluyomuş meme reddi sabırlı ol sakin zamanı bekle kucağına al salla biraz falan başını okşa mayışsın açsa alır, bazen böyle yapıyorum işe yarıyo
Yok canim biberonda emzikte vermiyorum. Ya biseye alerjisi var yada reflüsü var. Veya da atak haftasi diye böyle yapiyor. Insallah duzelir. Yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek.Canım facebook ta emzirme akademisi diye bir grup var orda yardımcı oluyorlar istersen oraya yaz. Grupta emzik ve biberonun meme reddine sebep olduğu yazıyor eğer kullanıyosan bırakmayı dene istersen
2.5 aylıkken başladı genelde uykudan çok aç uyanınca yapıyor emmek istemiyor ben yaklaştrdıkça o kaçıyor başını geri atıyor ısrar edince çok aglıyor ama sonuçta katiyen emmiyor bazende kucama alsam aranıyor çok güzel emiyor ben mecbur kaldım sagmaya 2.5 kilo dogmuştu zaten geri kalsın istemedim şu an maşallah kilosu iyiSizin ne zaman basladi meme reddi? Aynen bazen bende diyorum sanki zehir veriyorum öyle ki basini cevirip kaciyor. Acaba biseye alerjisi mi var o yuzden mi böyle yapiyor anlamadimki
Aynı dogumlu benim kızımda sizinkiyle kaç kilo acaba sizinki gözlerinde kayıklık farketmedim hiç bazen yakın nesnelere ellerine falan bakarken kaydırıyor oda normalKızlar ya bizim oğlanın gözleri sanki hafif kayık gibi geliyo bana. biraz tombiş o yüzden sanki gözleri de küçük acaba ondan mı diyorum haziran başında doktora gidince sorucam ama sizinkiler nasıl merak ettim
Bizim 1 aydir basimiz sicakBizimde erken çıkacak o zaman ateşlenmez inşallah çıkmadan önce ne gibi belirtiler vardı davranışları falan
Aynı şikayetler var bizdede birebir aynı başı sıcak diş kaşıyıcı bende alayım kedinizmi var bizimde de var kedi iki senedir bizde çok kıskandı başta kızımı beşigine falan yattı onuda severken digerinide sevdik düzeldi beraber büyüyeceklerBizim 1 aydir basimiz sicak
Yumruklariyla damaklarini kasiyo
Dilini evirip ceviriyo damaklarina surtuyo sanki agzinda bir sey varmis onu cigniyomus gibi yapiyo
3 gun susmadan agladi en son acile goturduk bir seyi cikmadi sonra ben disini farkettim patlamaya calisiyodu o 3 gun sanirsam.
Suanda basi hala sicak, dis kasiyicisini verince direk disinin oldugu bolgeye goturup isiriyo
Aynı kızlar desene Bende sağmaya çalışıyorum ama 3 saatte değil daha mı sık sağıyım emzirmek daha iyi diye uyku sersemliğini uyku arasını kolluyorum mamayıda iştahlı içmiyo ki geveliyo ağzında, inşallah dönerler ya sonradan dönen bebekler varmış işte sabırla alıştırmamız ve sütümüzün olması gerekBenim kızımda reddetti neler neler yaptık nafile ara ara gönlü olunca emiyordu dolayısıyla sütüm azaldı sagmaya başladım 3 saat arayla verdim aralarda mama da verdim sütüm arttı Allah'a sükür şimdilerde ara ara emiyor ama istemezse emmek memeyi gördükçe çıglık çıglıga sanki canını yakıyoruz gibi yani malesef patton onlar
Kafamda deli sorular geçen ayda mı o yüzden azaldı ben az diye mamaya başladım alışınca beni emmedi dahada azaldı belki ama kilo alımıda azdı gece uyuyodu mamadan önce değişen bişey olmadı ki bile bile ayağıma sıktım galibaHormonlar degisiyo ya o donemde ondandir belki de
30 nisanda aşıya gitmiştik asm ye 7900 dü kilosu boyu da 64 cm. Sürekli bi kayıklık yok bizde de aslında bişeye bakarken kayıyo öyle kalıyo sonra sanki şu pandemiden dolayı da doktora götürmek dertAynı dogumlu benim kızımda sizinkiyle kaç kilo acaba sizinki gözlerinde kayıklık farketmedim hiç bazen yakın nesnelere ellerine falan bakarken kaydırıyor oda normal
Aynen öyle seninki iriymiş maşallah benim kızım 6800 36haftada tansiyon yüzünden sezeryanla oldu 2.500 dogdu toparladı yinede yavrum30 nisanda aşıya gitmiştik asm ye 7900 dü kilosu boyu da 64 cm. Sürekli bi kayıklık yok bizde de aslında bişeye bakarken kayıyo öyle kalıyo sonra sanki şu pandemiden dolayı da doktora götürmek dert
Evet bizimkiside kiskanc ama alisiyolar zamanla bizimkisi suan gidip gelip burnunu ayaklarini kokluyoAynı şikayetler var bizdede birebir aynı başı sıcak diş kaşıyıcı bende alayım kedinizmi var bizimde de var kedi iki senedir bizde çok kıskandı başta kızımı beşigine falan yattı onuda severken digerinide sevdik düzeldi beraber büyüyecekler
Baya toparlamış seninkide ama maşallah bizim doğum kilosu da fazlaydı 3900 doğdu aman kilo önemli değil ya sağlıklı olsun yeterAynen öyle seninki iriymiş maşallah benim kızım 6800 36haftada tansiyon yüzünden sezeryanla oldu 2.500 dogdu toparladı yinede yavrum
Bizimki yanaşmıyo kızıma yok sayıyor bize gelip kendini sevdiriyor o kadar kıskançlığını aşamadı dahaEvet bizimkiside kiskanc ama alisiyolar zamanla bizimkisi suan gidip gelip burnunu ayaklarini kokluyo
Haha ay cok tatliBizimki yanaşmıyo kızıma yok sayıyor bize gelip kendini sevdiriyor o kadar kıskançlığını aşamadı daha Eki Görüntüle 2640258
Yaaa çok ilginç bir görüntü de . Gece görsem korkarım yanlış anlamayın ama siz korkmuyor musunuz ya .Bizimki yanaşmıyo kızıma yok sayıyor bize gelip kendini sevdiriyor o kadar kıskançlığını aşamadı daha Eki Görüntüle 2640258
Yok ya sevimli geliyor bize eve aldıgımda ölmek üzereydi 1 aylıktı sahiplendik baktık 2 sene oldu alışıyor insanYaaa çok ilginç bir görüntü de . Gece görsem korkarım yanlış anlamayın ama siz korkmuyor musunuz ya .Zeyf inki kedi gbi kedi de bu neymiş böyle
Tuylerini bebisten sonra mi tras ettirdiniz ?Yok ya sevimli geliyor bize eve aldıgımda ölmek üzereydi 1 aylıktı sahiplendik baktık 2 sene oldu alışıyor insan
EvetTuylerini bebisten sonra mi tras ettirdiniz ?
Bende istiyorum ama bizimkisi hayatta durmaz asilarini bile zor yaptiriyoruz. Anca anestezi alacak ki yapilsin ona da benim gonlum el vermiyo