ters oturtmanin kalca yapisina zarar verdigini duymustum zeyfcim ,5_10 dk dan fazla tutma derimKizlar bebekleri kanguruya disa donuk sekilde koyuyor musunuz ? Kaan Alp sevmemisti yuzu bana donuk sekilde oturmayi bir de disa dogru cevirip deneyeyim diyordum ama pek saglikli degilmis o sekildede tasinmasi ben bu cocugu nasil tasiyacagim yahu daha baska turlu gercekten kollarim dayanmiyo artik
Zararli oldugu icin hic denemedim zaten o sekilde ama kollariminda dermani kalmadi artikters oturtmanin kalca yapisina zarar verdigini duymustum zeyfcim ,5_10 dk dan fazla tutma derim
Bizim bebişinde böyle kakası mukus miktarı bazen sizinki kadar oluyor ama genelde olmuyor günde 3 den aşağı düşmüyor kaka sayısı. Doktorumuz normal öyle olması gerekiyor demişti mukusta eğer sümüğü balgamı varsa onlar kakayla atılır mukuslu olabilir demişti. Bebeğin ağrısı sancısı mı var tahlil yaptırdınız? Bu arada bizimki de sadece anne sütü alıyor hiç mama vermedikBu arada sadece anne sütü alıyor 2 haftadır mama vermiyorum
Ahh canım bizimde öyle ya bileğim sakatlandı resmenKizlar bebekleri kanguruya disa donuk sekilde koyuyor musunuz ? Kaan Alp sevmemisti yuzu bana donuk sekilde oturmayi bir de disa dogru cevirip deneyeyim diyordum ama pek saglikli degilmis o sekildede tasinmasi ben bu cocugu nasil tasiyacagim yahu daha baska turlu gercekten kollarim dayanmiyo artik
Normal kucaktayken bile bana donuk sevmiyo dedigin gibi meme ariyo ya da sinirleniyo etrafa bakmak istiyo ah bu cok bilmisler yok muAhh canım bizimde öyle ya bileğim sakatlandı resmenbende yüzü bana dönük koyduğumda hemen meme aranıyor kesinlikle durmuyor okadar da para vermiştim kanguruya Dışa dönük benim bildiğimde sağlıklı değil bacakları M şeklinde olması gerekiyor ya dışa dönükte olmuyor ama benim aldığım kanguru yan da takılıyor yanda bacakları M oluyor belki seninkide öyle kullanılabilir bide öyle dene istersen
Zararli oldugu icin hic denemedim zaten o sekilde ama kollariminda dermani kalmadi artik
Bende hiç denememiştim şimdi denedim yanda olmadı yine meme aradıNormal kucaktayken bile bana donuk sevmiyo dedigin gibi meme ariyo ya da sinirleniyo etrafa bakmak istiyo ah bu cok bilmisler yok mubizimkisi de 3 farkli sekilde takiliyo bir de yani deneyeyim bakiyim ama durcagini hic sanmiyorum
Bebeğimin kakası normalde öyle gelmediği için ben endişelendim bilmiyorum kiAnne sütü ile beslendiği zamanda muskusluydu hala bazen öylebeyaz prçalar bizdede oluyo,
Kafam karıştı benimde şimdi kötü bişeymi oluyo muskuslu olması
Ağrı sancı Yok gözlemlediğim kadarı ile. Sadece çok gürültülü yapıyor kakayı . Tahlil yaptırdık temiz çıktıBizim bebişinde böyle kakası mukus miktarı bazen sizinki kadar oluyor ama genelde olmuyor günde 3 den aşağı düşmüyor kaka sayısı. Doktorumuz normal öyle olması gerekiyor demişti mukusta eğer sümüğü balgamı varsa onlar kakayla atılır mukuslu olabilir demişti. Bebeğin ağrısı sancısı mı var tahlil yaptırdınız? Bu arada bizimki de sadece anne sütü alıyor hiç mama vermedik
Biz anlastik 10 kg olunca o beni tasiyacakdaha dur cookk tasicaz bu bebeleri
Aman olmasın bişeyi de tedbirli olmakta fayda varAğrı sancı Yok gözlemlediğim kadarı ile. Sadece çok gürültülü yapıyor kakayı . Tahlil yaptırdık temiz çıktıMamayı kestikten sonra böyle olmuş olmalı bizimki . Birazda sulu geliyor o yüzden sorma gereği duydum
Bizimki kucakta durmuyor kayıyor öne doğru atılıyor. Bence artık oturmak istiyor. Denizde dün gece defne uyuyunca yanıma geldi beni kucağına al dedi. Çok dokundu o hali. 15 kilo bu arada Deniz ,aldım kucağıma öptüm kokladım saçlarını okşadım. Gece babası sahura kalkınca yanıma geliyor sokuluyor oğlumla doyasıya uyuyamadımBiz anlastik 10 kg olunca o beni tasiyacakoturmaya basladiklarinda daha rahat ederiz ya tam olarak oturcagi zamani bekliyorum en azindan mama sandalyesinde falan oyalanir diye umuyorum
Kurdun mu ? Aslinda Kaan Alp oturuyo tabi ben yine de oturuyo diye beline butun yukunu suanlik vermesine musaade etmiyorum acaba mama sandalyesinede yastikla destekleyip hafif yatar pozisyonda oturtsam miBizimki kucakta durmuyor kayıyor öne doğru atılıyor. Bence artık oturmak istiyor. Denizde dün gece defne uyuyunca yanıma geldi beni kucağına al dedi. Çok dokundu o hali. 15 kilo bu arada Deniz ,aldım kucağıma öptüm kokladım saçlarını okşadım. Gece babası sahura kalkınca yanıma geliyor sokuluyor oğlumla doyasıya uyuyamadımBende hazırladım mama sandalyesini umarım Deniz kıskanmaz
Bizimki denizden kalma balkondaydı katlı duruyordu. Deniz 2yaşına yakın oturmayı reddetti. Yaslanma yerinde 3kademesi var boyuda 5kademeli ayarlanıyor bende yatar pozisyonda oturtsam mı karar veremedim. Sanırım 5.ayını bitirmesini bekleyeceğim. İçinde küçük aylar için pedi var. Denizde çok kullandım çok aktif tombik bir bebekti sandalyeyi nasıl sallardı. Ama baya oyalandı. Kızda oturursa en azından denizin hışmından biraz kurtulur diye ümit ediyorum. Ama abimiz o benim demezse tabiKurdun mu ? Aslinda Kaan Alp oturuyo tabi ben yine de oturuyo diye beline butun yukunu suanlik vermesine musaade etmiyorum acaba mama sandalyesinede yastikla destekleyip hafif yatar pozisyonda oturtsam mi
Emzirme yastığın varsa ortasına hafif yatar halde koyabilirsin. Ben dün denedim oluyor. Mama sandalyesinin oturma kısmı çıkıyor denizi bazen yere bazen koltuğa oturttum o şekilde. Yemek yedirirken yada izne gittiğimizde götürdüm çocuğu birinin tutmasına gerek olmadan yediriyorsun. Deniz Tek çocukken daha çok yerdeydi sert zemin gelişimleri için daha faydalı.Kurdun mu ? Aslinda Kaan Alp oturuyo tabi ben yine de oturuyo diye beline butun yukunu suanlik vermesine musaade etmiyorum acaba mama sandalyesinede yastikla destekleyip hafif yatar pozisyonda oturtsam mi
Günde 1 kaka gündüz hiç uyumuyoruz toplasam 2-3 saat 3.5 bitiyorKızlar slm bebegim 19 şubat dogumlu 3 ayı yeni bitti 4. Aydayız uykular nasıl sizinkilerin uzun uyumaya başladı bir günde toplasan 4 saat anca uyanık ve kaka günde 3 kere yapıyor artık normaldir inşallah
Bizimkide 19 şubat doğumlu Bizimde tam tersi gündüz 2 saat uyusa şükrediyoz ama gece iyi uyuyo 2 kere emmek için uyanıyo. Kakada 3 4 5 belli olmuyoKızlar slm bebegim 19 şubat dogumlu 3 ayı yeni bitti 4. Aydayız uykular nasıl sizinkilerin uzun uyumaya başladı bir günde toplasan 4 saat anca uyanık ve kaka günde 3 kere yapıyor artık normaldir inşallah