2020 Şubat Anneleri

ters oturtmanin kalca yapisina zarar verdigini duymustum zeyfcim ,5_10 dk dan fazla tutma derim

Bu arada sadece anne sütü alıyor 2 haftadır mama vermiyorum
Bizim bebişinde böyle kakası mukus miktarı bazen sizinki kadar oluyor ama genelde olmuyor günde 3 den aşağı düşmüyor kaka sayısı. Doktorumuz normal öyle olması gerekiyor demişti mukusta eğer sümüğü balgamı varsa onlar kakayla atılır mukuslu olabilir demişti. Bebeğin ağrısı sancısı mı var tahlil yaptırdınız? Bu arada bizimki de sadece anne sütü alıyor hiç mama vermedik

Ahh canım bizimde öyle ya bileğim sakatlandı resmen bende yüzü bana dönük koyduğumda hemen meme aranıyor kesinlikle durmuyor okadar da para vermiştim kanguruya Dışa dönük benim bildiğimde sağlıklı değil bacakları M şeklinde olması gerekiyor ya dışa dönükte olmuyor ama benim aldığım kanguru yan da takılıyor yanda bacakları M oluyor belki seninkide öyle kullanılabilir bide öyle dene istersen

Normal kucaktayken bile bana donuk sevmiyo dedigin gibi meme ariyo ya da sinirleniyo etrafa bakmak istiyo ah bu cok bilmisler yok mu bizimkisi de 3 farkli sekilde takiliyo bir de yani deneyeyim bakiyim ama durcagini hic sanmiyorum

Normal kucaktayken bile bana donuk sevmiyo dedigin gibi meme ariyo ya da sinirleniyo etrafa bakmak istiyo ah bu cok bilmisler yok mu bizimkisi de 3 farkli sekilde takiliyo bir de yani deneyeyim bakiyim ama durcagini hic sanmiyorum
Bende hiç denememiştim şimdi denedim yanda olmadı yine meme aradı

Ağrı sancı Yok gözlemlediğim kadarı ile. Sadece çok gürültülü yapıyor kakayı . Tahlil yaptırdık temiz çıktı Mamayı kestikten sonra böyle olmuş olmalı bizimki . Birazda sulu geliyor o yüzden sorma gereği duydum

Aman olmasın bişeyi de tedbirli olmakta fayda var Ama normal sulu olması sonuçta sadece süt içiyor bizimki de öyle

Kızlar slm bebegim 19 şubat dogumlu 3 ayı yeni bitti 4. Aydayız uykular nasıl sizinkilerin uzun uyumaya başladı bir günde toplasan 4 saat anca uyanık ve kaka günde 3 kere yapıyor artık normaldir inşallah

Biz anlastik 10 kg olunca o beni tasiyacak oturmaya basladiklarinda daha rahat ederiz ya tam olarak oturcagi zamani bekliyorum en azindan mama sandalyesinde falan oyalanir diye umuyorum
Bizimki kucakta durmuyor kayıyor öne doğru atılıyor. Bence artık oturmak istiyor. Denizde dün gece defne uyuyunca yanıma geldi beni kucağına al dedi. Çok dokundu o hali. 15 kilo bu arada Deniz ,aldım kucağıma öptüm kokladım saçlarını okşadım. Gece babası sahura kalkınca yanıma geliyor sokuluyor oğlumla doyasıya uyuyamadım Bende hazırladım mama sandalyesini umarım Deniz kıskanmaz

Kurdun mu ? Aslinda Kaan Alp oturuyo tabi ben yine de oturuyo diye beline butun yukunu suanlik vermesine musaade etmiyorum acaba mama sandalyesinede yastikla destekleyip hafif yatar pozisyonda oturtsam mi

Kurdun mu ? Aslinda Kaan Alp oturuyo tabi ben yine de oturuyo diye beline butun yukunu suanlik vermesine musaade etmiyorum acaba mama sandalyesinede yastikla destekleyip hafif yatar pozisyonda oturtsam mi
Bizimki denizden kalma balkondaydı katlı duruyordu. Deniz 2yaşına yakın oturmayı reddetti. Yaslanma yerinde 3kademesi var boyuda 5kademeli ayarlanıyor bende yatar pozisyonda oturtsam mı karar veremedim. Sanırım 5.ayını bitirmesini bekleyeceğim. İçinde küçük aylar için pedi var. Denizde çok kullandım çok aktif tombik bir bebekti sandalyeyi nasıl sallardı. Ama baya oyalandı. Kızda oturursa en azından denizin hışmından biraz kurtulur diye ümit ediyorum. Ama abimiz o benim demezse tabi

Emzirme yastığın varsa ortasına hafif yatar halde koyabilirsin. Ben dün denedim oluyor. Mama sandalyesinin oturma kısmı çıkıyor denizi bazen yere bazen koltuğa oturttum o şekilde. Yemek yedirirken yada izne gittiğimizde götürdüm çocuğu birinin tutmasına gerek olmadan yediriyorsun. Deniz Tek çocukken daha çok yerdeydi sert zemin gelişimleri için daha faydalı.

Kızlar slm bebegim 19 şubat dogumlu 3 ayı yeni bitti 4. Aydayız uykular nasıl sizinkilerin uzun uyumaya başladı bir günde toplasan 4 saat anca uyanık ve kaka günde 3 kere yapıyor artık normaldir inşallah
Günde 1 kaka gündüz hiç uyumuyoruz toplasam 2-3 saat 3.5 bitiyor

Bizimkide huysuz damaklarını kaşıyınca ısırıyor parmağımı çok hoşuna gidiyor demekki kaşınıyor acaba diş Çıkarmamı var pek anlamıyorum birde sıcağın etkisi var diye düşünüyorum çünkü çok farklı huysuzluğu aşıyı düşündükçe şimdiden tuhaf oluyorum inşallah sorunsuz geçer 1 haz yaptıracam

Bizimkide 19 şubat doğumlu Bizimde tam tersi gündüz 2 saat uyusa şükrediyoz ama gece iyi uyuyo 2 kere emmek için uyanıyo. Kakada 3 4 5 belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…