2020 Şubat Anneleri

Günaydın kizlar. İnternette çokça araştırdım hiç birşeyle karşılaşmadım. Kızımın sadece baş kısmında 2 gündür ateşlenme var. Vücuduna göre çok fark ediyor sıcaklık. Normal mi acaba anlayamadım Bir sorum da temassız Ateş ölçer ile ölçüm yapıyorum aynı dakika içinde ornegin önce 36.8 ölçüyor, peşine olctugumde 36.0 olcuyor. Buda sıkıntılı bir durum mu? Yardım ederseniz sevinirim

Benim oğlumun kakası hep böyle ben hiç bı sorun olduğunu düşünmedim aksine karnı doydugu için böyle olduğunu biliyorum nedenmis ki?

Kızlar bebekleriniz uykuya dalana kadar sıçrıyor mu hala yataklarinda yatarken? Daldiktan sonra değilde Dalana kadar bı kaç kere sicriyor benimki kundaksiz yatırıyorum

A Aycee09 canım kilo alımı az demişsin ya en son kaç kg almış ki? Bu ay bizimki de az gibi geliyor bana nedense kaç kilo kac aylık seninki doğum kilosunada bağlı tabi

Gunaydin. Benim oglumun 1 aydir o sekilde. Basini elledigimde atesi var gibi koltuk altindan olcuyorum en fazla 36.4 cikti bu zamana kadar sonuc dis cikariyoruz. Bebeginiz kac aylik ?
Alindan temassiz olcerlerde yanilma payi oluyo acik bir alani olctugu icin

A Aycee09 canım kilo alımı az demişsin ya en son kaç kg almış ki? Bu ay bizimki de az gibi geliyor bana nedense kaç kilo kac aylık seninki doğum kilosunada bağlı tabi
Kilo alımının az olduğuna şöyle vardım öncelikle canım 2490 doğdu 2. Ayda 4440 dı 3 ay 7 günlükken 5000 kilo geliyodu çiş sayısıda azdı mamaya başladık şuan 6 yı geçiyo 4 ay 7 günlük

[
Benim oğlumda 2340 doğdu ilk ay 3280 oldu 2 ay 19 günlükken de 4860 çıktı bı daha gitmedik doktora şu an 3 ay 12 günlük aslında iyiymissiniz sanki iki ayda tam 2 kilo almış seninki

[

Benim oğlumda 2340 doğdu ilk ay 3280 oldu 2 ay 19 günlükken de 4860 çıktı bı daha gitmedik doktora şu an 3 ay 12 günlük aslında iyiymissiniz sanki iki ayda tam 2 kilo almış seninki
İlk 2 ay güzeldi ama sonradan almamış mamaya başlayınca toparladı şuan iyi gidiyo çok şükür
Sizinkide iyi maşallah canım

Bebisler artik eskisi gibi kilo almaz buyuyolar ilk 3 ay kilo alimi fazla olur sonra azalmaya baslar.
Hep 1 kg civari alirlarsa hic tasiyamayiz
Benim oglumda 18 gunde 450 gr falan aldi sanirsam suanlik sukrediyorum cunku disi yuzunden emmek istemiyo.
1 haziranda asimiz var o zaman net kilomuz cikar ortaya bizimde

3 aylık. Sizin ki ne kadar? Bizim için erken galiba diş icin

3 aylık. Sizin ki ne kadar? Bizim için erken galiba diş icin
Biz 6 gun sonra dolu dolu 4 olacagiz. Genel olarak dis 6. Aydan sonra cikar ama disle dogan bebeklerde gunumuzde mevcut. Tanidik bi ablamin kizinin 40 liyken cikti mesela disleri. Siz yine de tedbiri elden birakmayip atesini surekli kontrol edin. Kesin distir demiyorum ama oladabilir. Bizde bas sicakligi, asiri tukuruk hatta bazen tukuruk kusuyo o kadar fazla, elini yumruk yapip damaklarini kasiyo emme degil ama kasima bunlar var bir de eskiye oranla miy miy emiyo damaklari aciyo sanirim cok istahli emmiyo ki benim oglum memeye yapisik buyudu

Kızlar sizin sıpalar dönüyor mu? Biz 4 aylık olduk hala dönmüyor sadece poposunu kaldırıp kendini aşağı aşağı itiyo
Bizimki tam 3,5 aylık. dün yan dönmeye başladı ama tam dönmüyor bakalım ne zaman yapabilecek
Biogai probiyotik içerdiğinden tuvaletini yapmasına da yardımcı oluyormuş, çoğu doktor öneriyor büyük tuvaletini az yapmasına ya da gaza mama sebep oluyor olabilir, sonuçta anne sütü kadar sindirimş kolay olmuyor
Günde 1 kaka gündüz hiç uyumuyoruz toplasam 2-3 saat 3.5 bitiyor
Sanırım geçiş dönemindeler bizimki de bugün deli etti beni. Öncede Yarım saatten sonra uyandığında uyutuyordum yine, bu sefer uyumadı sıpa yarım saat en fazla 40 dk sürüyor gündüz uykuları

Evet evet bende öyle okudum hatta verince hemen yapıyo yazmış biri ama malesef dün hiç yapmadı kullanmıştımda onu
sabah yaptı ama baya değişikti sanırım kabız oldu inşallah temizlemiştir içinide biogailada düzene girer tekrar, sanki bugün biraz daha iyi o kadar damlalar yerinde baştan kullansaymışım
Ahhh ahh evet evet anne sütü

Slm kizlar cok giremiyorum. Benim kiz gecen haftaya kadar gunde 2-3 kere kaka yapardi. 5 gun yapmadi huzursuzdu da gazi cok kotu kokuyordu fitille yaptirdim 3 bezlik en az. Simdi gene 3 gun bitti yapmadi noldu bu kiza yaa. Gece uykularimiz guzel gunduz hic uyumuo kucaktan da inmiyo mahvoluyorum. Gece toplam 7-8 saat uyuyor 2 kere emerek ama cok duzenli. 34 haftalik 2575 dogmustuk simdi yakaladik 4 ay 1 gunluguz 6800 sanirim.

Oo bizimkisi artik yerde adim atmayi kesfettigi icin oturmak dahi istemiyo yere koyuyoruz koltuk altindan tutuyoruz bildigin adim ata ata gidiyo suan yurutece oturtsam evi tavaf edecek o durumda
Ben kızımı oturtmuyrm ama kucağımda oturuyor. Çok bilmiş bekar bi gorumcem var. Sanki kaynanam kendisi çocuğu kucağıma oturttum daha erken oturtma dedi. Umursamadim oturttum,sonra mizmizlandi kucağımda ziplatmaya başladım. Bu seferde ayağı katlanıyor dedi. Bende sende kızı bu kadar inceltme dedim herşeye burnunu sokuyor deli oluyorum 3 ay sonra zaten oturacak çocuk sürekli yatmak ister mi

Kızlar 5. Ayda eline salatalık havuç tarzı sebzeler vermeyi düşünüyormusunuz elma suyu gibi ara ara yoksa devam mı sadece anne sütü yada mama

Kızlar 5. Ayda eline salatalık havuç tarzı sebzeler vermeyi düşünüyormusunuz elma suyu gibi ara ara yoksa devam mı sadece anne sütü yada mama
Ben düşünmüyorum canım 6. Aydan sonra belki tattırılır zaten hemen başlanmıyo ek gıda da dikkat önem gerektiriyo miğdesini zorlamamak için yavaş yavaş başlanıyo buharda pişmesi sebzelerin falan baya zahmetli uğraştırıcı benim gözümde çok büyüyoda bu ek gıda

Bende direk oturmasina musaade etmiyorum tabii. Ama kucagimizda oturuyo koltuktada arkasina yastik koyuyorum 2 tane biri sert biri yumusak tam degil yari yatar pozisyonda oturtuyorum artik direk yatmak istemiyo sevmiyo agliyo yatirinca.
İnsanlar hep konusur bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…