Benim oğlumun kakası hep böyle ben hiç bı sorun olduğunu düşünmedim aksine karnı doydugu için böyle olduğunu biliyorum nedenmis ki?Arkadaşlar midesi bulananlardan çok özür diliyorum tahlil yaptırdık temiz çıktı amip gizli kan vs çıkmadı ama bu mukus ve beyaz tanecikler normal mi? Sıvı geliyor kaka bazen 2 günde bir bazen günde 2 kere yapıyor . Ben bu işi çözemedim
Gunaydin. Benim oglumun 1 aydir o sekilde. Basini elledigimde atesi var gibi koltuk altindan olcuyorum en fazla 36.4 cikti bu zamana kadar sonuc dis cikariyoruz. Bebeginiz kac aylik ?Günaydın kizlar. İnternette çokça araştırdım hiç birşeyle karşılaşmadım. Kızımın sadece baş kısmında 2 gündür ateşlenme var. Vücuduna göre çok fark ediyor sıcaklık. Normal mi acaba anlayamadımBir sorum da temassız Ateş ölçer ile ölçüm yapıyorum aynı dakika içinde ornegin önce 36.8 ölçüyor, peşine olctugumde 36.0 olcuyor. Buda sıkıntılı bir durum mu? Yardım ederseniz sevinirim☹
Kilo alımının az olduğuna şöyle vardım öncelikle canım 2490 doğdu 2. Ayda 4440 dı 3 ay 7 günlükken 5000 kilo geliyodu çiş sayısıda azdı mamaya başladık şuan 6 yı geçiyo 4 ay 7 günlük
Benim oğlumda 2340 doğdu ilk ay 3280 oldu 2 ay 19 günlükken de 4860 çıktı bı daha gitmedik doktora şu an 3 ay 12 günlük aslında iyiymissiniz sanki iki ayda tam 2 kilo almış seninkiKilo alımının az olduğuna şöyle vardım öncelikle canım 2490 doğdu 2. Ayda 4440 dı 3 ay 7 günlükken 5000 kilo geliyodu çiş sayısıda azdı mamaya başladık şuan 6 yı geçiyo 4 ay 7 günlük
İlk 2 ay güzeldi ama sonradan almamış mamaya başlayınca toparladı şuan iyi gidiyo çok şükür[
Benim oğlumda 2340 doğdu ilk ay 3280 oldu 2 ay 19 günlükken de 4860 çıktı bı daha gitmedik doktora şu an 3 ay 12 günlük aslında iyiymissiniz sanki iki ayda tam 2 kilo almış seninki
Benimkide bana az almış gibi geliyor bu ay için bakalım ne cikicak daha var gitmemizedeİlk 2 ay güzeldi ama sonradan almamış mamaya başlayınca toparladı şuan iyi gidiyo çok şükür
Sizinkide iyi maşallah canım
3 aylık. Sizin ki ne kadar? Bizim için erken galiba diş icinGunaydin. Benim oglumun 1 aydir o sekilde. Basini elledigimde atesi var gibi koltuk altindan olcuyorum en fazla 36.4 cikti bu zamana kadar sonuc dis cikariyoruz. Bebeginiz kac aylik ?
Alindan temassiz olcerlerde yanilma payi oluyo acik bir alani olctugu icin
Biz 6 gun sonra dolu dolu 4 olacagiz. Genel olarak dis 6. Aydan sonra cikar ama disle dogan bebeklerde gunumuzde mevcut. Tanidik bi ablamin kizinin 40 liyken cikti mesela disleri. Siz yine de tedbiri elden birakmayip atesini surekli kontrol edin. Kesin distir demiyorum ama oladabilir. Bizde bas sicakligi, asiri tukuruk hatta bazen tukuruk kusuyo o kadar fazla, elini yumruk yapip damaklarini kasiyo emme degil ama kasima bunlar var bir de eskiye oranla miy miy emiyo damaklari aciyo sanirim cok istahli emmiyo ki benim oglum memeye yapisik buyudu3 aylık. Sizin ki ne kadar? Bizim için erken galiba diş icin
Bizimki tam 3,5 aylık. dün yan dönmeye başladı ama tam dönmüyor bakalım ne zaman yapabilecekKızlar sizin sıpalar dönüyor mu? Biz 4 aylık olduk hala dönmüyor sadece poposunu kaldırıp kendini aşağı aşağı itiyo
Biogai probiyotik içerdiğinden tuvaletini yapmasına da yardımcı oluyormuş, çoğu doktor öneriyorAldım kullandım inşallah faydasını görürüm, 4 ayı geçiyoruz biz ama mamaya 1 aydır başladık o mu yapıyo anlamadım ücreti sab la aynı çok fark yok 2 şişe kullnmıştım öncesinde iyi gelsinde önemli değil alıştım artık
probiyotik olduğu için denemek istedim gaz damlasıyla destekli içiliyomuş bakalım inşallah faydası olur bizede
Sanırım geçiş dönemindeler bizimki de bugün deli etti beni. Öncede Yarım saatten sonra uyandığında uyutuyordum yine, bu sefer uyumadı sıpaGünde 1 kaka gündüz hiç uyumuyoruz toplasam 2-3 saat 3.5 bitiyor
Evet evet bende öyle okudum hatta verince hemen yapıyo yazmış biri ama malesef dün hiç yapmadı kullanmıştımda onuBiogai probiyotik içerdiğinden tuvaletini yapmasına da yardımcı oluyormuş, çoğu doktor öneriyorbüyük tuvaletini az yapmasına ya da gaza mama sebep oluyor olabilir, sonuçta anne sütü kadar sindirimş kolay olmuyor
Ben kızımı oturtmuyrm ama kucağımda oturuyor. Çok bilmiş bekar bi gorumcem var. Sanki kaynanam kendisi çocuğu kucağıma oturttum daha erken oturtma dedi. Umursamadim oturttum,sonra mizmizlandi kucağımda ziplatmaya başladım. Bu seferde ayağı katlanıyor dedi. Bende sende kızı bu kadar inceltme dedim herşeye burnunu sokuyor deli oluyorum 3 ay sonra zaten oturacak çocuk sürekli yatmak ister miOo bizimkisi artik yerde adim atmayi kesfettigi icin oturmak dahi istemiyoyere koyuyoruz koltuk altindan tutuyoruz bildigin adim ata ata gidiyo suan yurutece oturtsam evi tavaf edecek o durumda
Ben düşünmüyorum canım 6. Aydan sonra belki tattırılır zaten hemen başlanmıyo ek gıda da dikkat önem gerektiriyo miğdesini zorlamamak için yavaş yavaş başlanıyo buharda pişmesi sebzelerin falan baya zahmetli uğraştırıcı benim gözümde çok büyüyoda bu ek gıdaKızlar 5. Ayda eline salatalık havuç tarzı sebzeler vermeyi düşünüyormusunuz elma suyu gibi ara ara yoksa devam mı sadece anne sütü yada mama
Bende direk oturmasina musaade etmiyorum tabii. Ama kucagimizda oturuyo koltuktada arkasina yastik koyuyorum 2 tane biri sert biri yumusak tam degil yari yatar pozisyonda oturtuyorum artik direk yatmak istemiyo sevmiyo agliyo yatirinca.Ben kızımı oturtmuyrm ama kucağımda oturuyor. Çok bilmiş bekar bi gorumcem var. Sanki kaynanam kendisi çocuğu kucağıma oturttum daha erken oturtma dedi. Umursamadim oturttum,sonra mizmizlandi kucağımda ziplatmaya başladım. Bu seferde ayağı katlanıyor dedi. Bende sende kızı bu kadar inceltme dedim herşeye burnunu sokuyor deli oluyorum 3 ay sonra zaten oturacak çocuk sürekli yatmak ister mi