2020 Şubat Anneleri

En güzelini yapmışsın. Bende hem korona dolayısıyla sipariş vermek istemiyorum. Çünkü bilmiyorum o ürünü kim hazırlayacak kim paketleyecek kargolayıp taşıyacak bir sürü ele değecek. Bir yandanda hadi alayım diyorum 2-3 şort ,tulum, 3 tane tişort 300 tl tutuyo ve bunu inanılmaz hızlı büyüyen birine alıyoruz aynı sebepler işte. Gün gelsin çok daha güzellerini giysinler inşallah

Uyku eğitimi verdiğinde yine sizin odanızda kendi beşiğinde uyuyacak. 4 ay yalnız yatması için çok erken.
6 ayla 1 yaş arası odasına geçmesi iyiymiş.

Zeyf gece deliksiz sabaha kadar uyumaya başladığında ve rahatlıkta kendi etrafında dönebildiğinde odasına geçirmeyi düşünebilirsin.
Seni anlıyorum çünkü kızım kontrole gittiğimizde apar topar yoğun bakıma gönderilmişti hala kontrole giderken elim ayağım titriyor. 4.ayda çıktığımızda yine fenalaştım.
Nefes kontrol etmeye gelince sanırım hepimiz yapıyoruzdur :)

Uyku eğitimi verdiğinde yine sizin odanızda kendi beşiğinde uyuyacak. 4 ay yalnız yatması için çok erken.
6 ayla 1 yaş arası odasına geçmesi iyiymiş.
Oglum biraz zorlu bir bebek cok inatci 4. Ayinda denerim ama basarili olabilcegimizi sanmiyorum o yuzden ben 6. Ayda baslamayi dusunuyodum direk kendi odasinda olur diye bir yandan da kalsin senin odanda nasil olsa buyuyunce bizimle istedigimiz kadar vakit geciremeyecek zaman su gibi akip gidiyo suan kucukken doy diyorum ama iste

Kesince güzelim kıyafetler ziyan oluyor gibi geliyor. Belki olursa kardeşi giyer olmazsa birilerine veririm. Yepyeni duranları kesmedim, yıkanmaktan rengi atan iki tane alt var onları şort yaptım :)
Yazlık bikaç tişört aldım idare ederim. Bir sonraki kış da bu kadar hızlı beden değiştirmeyecekler.

Ayni psikopat gibi hissediyorum bunu yaptikca bazen anlamayinca elimi karninin uzerine koyuyorum hatta

Bebek mevludunde bi dunya 1 yas kiyafeti getirmisler sagolsunlar hepside uzun kislik cok isime geldi kışa cok fazla alis veris yapmam yazliklarida alicaz bi sekilde magazalar acildi artik aldiklarimizi balkonda bekletip sonra yikayip bi guzel utulersek sorun olcagini sanmiyorum

Onları arada açıp bakıyorum :)
Bize de hep büyük beden hediye geldi. Olmaz diyip kaldırdıklarım bir bakıyorum küçülmek üzere :)

Kızlar merhaba hepinize aranızda kalça çıkığı teşhisi konulan varmış galiba bana biri yardımcı olabilir mi kimler onlar akıl danışmam yardım almam lazım bize de teşhis konuldu atel takıldı çok zor durumda bebeğim asla durmuyor ne kadar sürer bu dönem alışıyor mu

Merhaba . Kalça çıkığı değil de kalça gelişim geriliği teşhisi konulan benim bebeğim . Bir de Hintbalyoga diye bi arkadaş var . Görürse gelsin diye etiketledim . Öncelikle çok geçmiş olsun kaç günlük bebeğin . Ve atel ne zaman takıldı

Çok zor değil mi bizim 22 Mayıs’ta kontrol var yüreğim ağzımda yaşıyorum ne durumda acaba diye .

Çok üzüldüm . Genel itibari ile düzelen birşey . Buraya yazdım iş bu durumu yaşayan anneler birbirine destek olsun . 700 Doğumda bir görülen vaka imiş ama sayfada 3 kişide var . Allah bebelerimize şifa versin

Amşn
Amin inşallah

Çok şükür bizde iyiyiz canım sağol
Ya insan kiyamiyor ağlayınca benimkide emerken yada kucakta mayisinca yatağına koyuyordum kendi uyuyordu ama bı kaçtır patır patır ne eli duruyo ne ayağı tekrar kucağa alıp sakinleştirmek gerekiyo dün akşam uykusu iftardan sonraya kaldı baya uğraştırdı beni aşırı uykusu var ama uyuyamadi geç uyuttugumdan sanırım

Gündüzleri benimkide yarım saat en fazla 45 dk çok nadir bir saat uyuyor kısa uykuları uzatmak gerekiyormuş ama artık büyüdü bebislerimiz uykularını düzene sokmak lazım yoksa işimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…