Eger kakasini 2 gun yapmadiysa kokuyo bagirsaklarda biriken kaka yuzundenYine bir soru sorucam yasizin bebişlerin osurukları kokuyormu bizimkinin önceden kokmazdı Yani kötü kokmazdı böyle kendine has bi kokusu vardı ama şimdi biraz biraz kötü kokmaya başladı sanki kakası da öncekinden biraz farklı kokuyor acaba üşüttük mü diye düşünüyorum
Ama kakasida kokuyo demissin. Senin yedigin seylerle alakasida olabilirYine bir soru sorucam yasizin bebişlerin osurukları kokuyormu bizimkinin önceden kokmazdı Yani kötü kokmazdı böyle kendine has bi kokusu vardı ama şimdi biraz biraz kötü kokmaya başladı sanki kakası da öncekinden biraz farklı kokuyor acaba üşüttük mü diye düşünüyorum
Hep kokuyodu hala kokuyo günde bi kaç kez de yapıyoYine bir soru sorucam yasizin bebişlerin osurukları kokuyormu bizimkinin önceden kokmazdı Yani kötü kokmazdı böyle kendine has bi kokusu vardı ama şimdi biraz biraz kötü kokmaya başladı sanki kakası da öncekinden biraz farklı kokuyor acaba üşüttük mü diye düşünüyorum
Kalça çıkıklığı için özel bi radyolog bulabilirsin önemli başka bi vitamin kullanılmıyo rota aşısını çoğumuz kendimiz evde yaptık 3. Ayda.Kızlar ben Ankaradayım dogru dürüst bir doktor bulamadım dolayısoyla kalça çıkıklıgı vs gitmedik daha 90 günlük bebeyim geç kalmış sayılmam inşallah birde bebegime sadece dvit 4dmla veriyorum doktora gitsek daha vitamin vs veriyormu bu aylarda. Rota aşısı menenjit falan yaptıklarını duydum özeldemi yapılıyor kızım sadece karma verem ve hepatit aşılarını oldu saglık ocagında nolur akıl verin napmam lazım billgisi olanlar
Biz gitmedik kalca cikikligi icin radyologa. Normal bir dr gordu risk grubunda degil dedi. Baktiginiz zamanda anlasilan herhangi birsey var mi?Çok üzüldüm . Genel itibari ile düzelen birşey . Buraya yazdım iş bu durumu yaşayan anneler birbirine destek olsun . 700 Doğumda bir görülen vaka imiş ama sayfada 3 kişide var . Allah bebelerimize şifa versin
Merhaba Merve . Bacak boğumlarının hizasına bakmalısın eşit mi diye . Doktor elle mi muayene etti . Ultrasonla bakılması lazımBiz gitmedik kalca cikikligi icin radyologa. Normal bir dr gordu risk grubunda degil dedi. Baktiginiz zamanda anlasilan herhangi birsey var mi?
Rota için eczaneden alıp yapabiliyormuyum doktora sormaya gerek varmıKalça çıkıklığı için özel bi radyolog bulabilirsin önemli başka bi vitamin kullanılmıyo rota aşısını çoğumuz kendimiz evde yaptık 3. Ayda.
menenjit aşısını yaptırmadım henüz en son doktorumuda bişey söylemedi bu konuyla ilgili 5. Ayda kontrole gel dedi şuan 4 ayınyın içine yeni girdik, Göz muanemiz kaldı bizimde herhangi bişey görmediğim için çok götürmek istemedim 5. Ayda gidicem onun içinde ama kalça çıkıklığı önemli
Eczaneden alıp yaptım ben asm hemşire öyle söylemişti vakaların yoğun olduğu zamandı gelmemizi hastaneye gitmemizi istemediRota için eczaneden alıp yapabiliyormuyum doktora sormaya gerek varmı
Bizimki de gündüz çok kısa uyumaya başladı yarım saat ancak uyuyor bu da beni yormaya başladı hemde diş sancısını çok yoğun yaşıyor sürekli ağlıyorKızlar gündüz uykularına değinilmiş. Benimkide gündüzleri 45 dakika 1 saat uyuyor nasıl uzatabiliriz süreyi acaba
Hergün yapıyo kakasını ama anlamadım bendeEger kakasini 2 gun yapmadiysa kokuyo bagirsaklarda biriken kaka yuzunden
Ayy bizimde 2 gündür beline kadar çıkıyo zıbınlarHep kokuyodu hala kokuyo günde bi kaç kez de yapıyo
1 bucuk aylıkken falan yapmış kakasını farkında değiliz tabi gazı var diye sırtını sıvazladık sıvazladık bi koku bi baktık sırtına kdar çıkmışgörünce tabi şok zor temizlemiştim
Canım bi ara kızımda yoğun hırıltı yaşadı petekleri kapattık artık, gliserinli fizyolojik su iyi geldi bide serum şeklindeki fizyolojik serum doktor önermişti bunuda bi kaç kez kullandım sürekli açmak gerekiyo damla falan vermiyolar bide ben yatarken soğanı ikiye bölüp içine karanfiller batırdım oda iyi geldiKızlar bebeklerinizin burunlarini nasil aciyorsunuz? Görünenleri temizliyorum ama nefes alirken hep bi hırıltı var. Önceden yoktu yeni olmaya basladi. O hırıltıyi nasil gecirebilirim.
Bizimki de taşırıyor sürekli.çıkmıyor da dediğin gibi ben beyaz kalıp sabunla ovup makinaya atıyorum ona rağmen hafif lekesi kalıyor. Birde gürültülü yapıyor sormaHergün yapıyo kakasını ama anlamadım bende
Ayy bizimde 2 gündür beline kadar çıkıyo zıbınlariçinde bide o sarı renk çıkmıyo ishal mi normal mi bu kakalar valla kafamız karıştı doktoruna sorayım desem adama kaka resmi mi göndercem
Canım ben hergün izotonik serum aldım şırıngayla 1 cc çekiyorum bi sağ burnuna bi sol burnuna veriyorum sonra baby-vac diye bi burun aspiratörü var elektrik süpğrgesine takılan onunla da burun içini temizliyorım çok rahat ediyor. Hergün temizlememe rağmen bayağı sümük çıkıyor tabi eskişehirde nem de az olduğu için burnunun içi kuruyor sümük miktarı o yüzden fazla olabilir ama çok rahat artık burnuKızlar bebeklerinizin burunlarini nasil aciyorsunuz? Görünenleri temizliyorum ama nefes alirken hep bi hırıltı var. Önceden yoktu yeni olmaya basladi. O hırıltıyi nasil gecirebilirim.
Ben de bi sabunla yıkayıp ondan sonra atayım bariBizimki de taşırıyor sürekli.çıkmıyor da dediğin gibi ben beyaz kalıp sabunla ovup makinaya atıyorum ona rağmen hafif lekesi kalıyor. Birde gürültülü yapıyor sorma