2020 Şubat Anneleri

Hiç belli olmuyor bizimki gece güzel uyuyor genelde 2 kere uyanıyor emip tekrar ıyuyor ama gündüz hiç bi şekilde rutini yok bazen 2 saat uyuyo bazen 20 dk bazen yatağına koyuyoruz kendi kendine uyuyor bazen bebek arabasıyla evin içinde gezdiriyoruz (doğru değil biliyorum ama eşime anlatamıyorum bi türlü🤦🏻‍♀️) öyle uyuyor bende 4 ay dolsun yavaş yavaş uyku eğitimi vermeye başlıcam o yüzden şimdi çok takılmıyorum nasıl uyuduğuna

valla hem dışarı çıkıp bişeyler alamıyoruz hemde sürekli bişeyler almak çok masraflı gerçekten bide bizim çocuk hızlı büyüdü yenidoğan kıyafetlerinin üzerine 2 sefer alışveriş yaptım küçücük şeyler ne pahalı tutuyor öyle🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Bende kesmeye karar verdim napyım

Bizde eskişehirdeyiz burası da Allahtan çok sıcak değilde yazlık pek ihtiyacımız yok şimdilik evdekilerle idare edirim biraz daha sen o yönden şanslısın kıyafete çok para harcamadın ufacık şeyler bi pahalı kendime aldıklarım okdar pahalı değil vallahi😂
Kıza arada yine birşeyler alıyorum doğmadan önce indirimden birşeyler almıştım şimdi çok iş görüyorlar. Gerçekten onlarınki çok pahalı. Denize unisex alıyorum ki kızda giyebilsin. Çocukların kıyafeti eskimiyor daha iki çocuk büyütürler. Küçülenleri kardeşlerimin bebekleri olursa onlara vereceğim. Olmazsa kıyafet toplama kutularına atacağım 🤷‍♀️

Uyku egitimini nasil yapacagiz kizlar oglumdan ziyade sanki ben daha cok zorlanacakmisim gibime geliyo. Gece bile 50 kere uyanip kontrol ediyorum. Dogdugunda nefes problemi yuzunden kuvozde kaldigi icin hala o korkuyu icimden atabilmis degilim nefes aliyo mu falan diye kontrol ediyorum ☹ kendi odasinda uyutmaya baslayinca gozumun onunde olmayacak uyuyamayacakmisim gibime geliyo :KK43: bu korkuyu icimden nasil atabilirim bilmiyorum 😔
O korku geçmiyor sanırım canım ya bende aynıyım sürekli göbeğine bakıyorum hareket varmı😞😞 ben 2 yaşına kadar ayrı odada yatırmayı düşünmüyorum ya belki gündüz uykusunu yatırabilirim ama daha odası yok bebişin şu korona biterse yapıcam ama onunda yakın zamanda biteceği yok😫😫
Kesince güzelim kıyafetler ziyan oluyor gibi geliyor. Belki olursa kardeşi giyer olmazsa birilerine veririm. Yepyeni duranları kesmedim, yıkanmaktan rengi atan iki tane alt var onları şort yaptım :)
Yazlık bikaç tişört aldım idare ederim. Bir sonraki kış da bu kadar hızlı beden değiştirmeyecekler.
Çok çabuk büyüdü ya 1 kere giydirdiğim şeyler oldu hevesimi alamadım resmen o yüzden kestim napayım tabi kesmeye kıyamayıp ayırdıklarım da var. Valla kışlık aldığım 2. Partiyi Büyük aldım ekim kasım gibi yine onları giydircem 😂😂
Ayni :KK43: psikopat gibi hissediyorum bunu yaptikca bazen anlamayinca elimi karninin uzerine koyuyorum hatta 🤦🏻‍♀️
Ahh kardeş hep öyleyiz bazen bakıyorum gözlerimi dikip Yamana eşim diyo niye diktin gözleri yine karın hareketlerini görmeyi bekliyorum diyorum anlamsız gözlerle bakıyo bana😂😂

Selam kizlarr nasilsinizz bebisler nasill
Nasıl uyutuyosunuz bebislerinizi gunduz gece zor oluyormu uyutmak ☺ bizim bazen çok zorluyor hemen dalamiyor.emziriyorum mayisiyor genelde
Bizim kız gündüz ayakta sallayarak uyuyo ama gece çok şükür bu ara emzirip yatırdığımda hemen dalıyo tekrar. Gece gündüz ayrımını yapmaya başladı sanırım artık çünkü normalde gece uykuları çok düzensizdi bu ara 11.30 -12 gibi uyuyo sabaha kadar 2 kez faln uyanıyo emmek için tabi atak dönemi aşı dönemi ne olur değişir mi bilmiyorum 🤷‍♀️ inş değişmez 🙏

Ya kızlar izmir yanıyo vallahi 😒 klima açmasak sıcaktan eriyoruz klima açıyoruz dokuncak diye korkuyorum. Dün gece klima açık uyuduk tabi pencerede açıktı aynı zamanda ama yinede bi ara üstünü açmış öyle uyumuş ödüm patlıyo hasta olcak diye 😔 diğer türlüde sıcaklarda pişik oluyo boyun altı faln kızarıyo hemen emerkende terliyo ona da üzülüyorum ay yaz daha zor geldi bana kıştansa

Ya kızlar izmir yanıyo vallahi 😒 klima açmasak sıcaktan eriyoruz klima açıyoruz dokuncak diye korkuyorum. Dün gece klima açık uyuduk tabi pencerede açıktı aynı zamanda ama yinede bi ara üstünü açmış öyle uyumuş ödüm patlıyo hasta olcak diye 😔 diğer türlüde sıcaklarda pişik oluyo boyun altı faln kızarıyo hemen emerkende terliyo ona da üzülüyorum ay yaz daha zor geldi bana kıştansa
Canım Hasta olur hem pencere hem klima çok olur daha çok küçükler

Hanımlar oğlumu babasına verdim kızı da uyuttum spor yaptım 😆 Bu ara Leslie merak saldım onu da yapıyorum artık. Bu kilolar ne kadar inatçı alırken çok kolay verirken kan ter içinde kalıyoruz. 🤣

Canım Hasta olur hem pencere hem klima çok olur daha çok küçükler
Tek klima da çok olur diye düşünüp pencereyide kapatmadım hani ordan da essin diye değilde klimanın soğunu kırsın diye ama yok bundan sonra klima açık yatmam bi daha zaten gün içinde de 28-29 da çalıştırıyoruz başka türlü de durulmuyo 🤦‍♀️

tabi tabi göz teması kurması önemli takip ediyorum onu normalde hep bakıyor gözlerini kaçırmıyor bitek emerken bakmıyor bekliyorum belki bakar diye olmazsa doktoruna da bi danışırım

Ben bazen çoraplarını bile çıkarıyorum sende abartma artık 1 çorap yeter☺☺ Bizde alışverişe gidemedik ya 2 tane kısakollu üstü var onları giydirmeye başladım kurutma makinam var da yıkayıp kurutup giydiriyom🙈🙈 bugün küçük gelen bi tulumu vardı onun kollarını ayaklarını kestim onu giydirdim çok güzel oldu valla 😂😂 biraz daha alışverişe gitmezsek diğer kıyafetlerini de kescem😂😂
Bende başlıcam kesmeye 😂😂😂 kargolarda çok geç getiriyor en iyisi kesmek 👍

Gündüzleri benimkide yarım saat en fazla 45 dk çok nadir bir saat uyuyor kısa uykuları uzatmak gerekiyormuş ama artık büyüdü bebislerimiz uykularını düzene sokmak lazım yoksa işimiz var 😒
Benimki neredeyse bir aydır aynı şekilde uyuyor. Şimdi rutinlere başladım. Uyudu ve uyandığı Vakitler belli olsun diye. Kısa uykuları uzatmak için YouTube’da uyku meleği seride samurkaş’ın videosu var. Felaket uykusu yazınca Çıkıyor😉 belki faydası olur😇
Hanımlar oğlumu babasına verdim kızı da uyuttum spor yaptım 😆 Bu ara Leslie merak saldım onu da yapıyorum artık. Bu kilolar ne kadar inatçı alırken çok kolay verirken kan ter içinde kalıyoruz. 🤣
Hayatımın hiçbir evresinde bu kadar şişmanladığımı hatırlamıyorum. Yakın zamanda ben de spora başlamazsam üstüme giyecek kıyafet bulamayacağım🙈

Ayni :KK43: psikopat gibi hissediyorum bunu yaptikca bazen anlamayinca elimi karninin uzerine koyuyorum hatta 🤦🏻‍♀️
Bende bende 😊 Eşim kızıyor uyuyan çocuğu uyandırcaksın diye ama olmuyor işte 🙄 6. Ayı görsek hayırlısı ile ozaman daha rahatlarız gibi geliyor. Onlar büyüyüp ele avuca geliyor ama bizim travmalaımız kalıyor işte 😔

Benimki neredeyse bir aydır aynı şekilde uyuyor. Şimdi rutinlere başladım. Uyudu ve uyandığı Vakitler belli olsun diye. Kısa uykuları uzatmak için YouTube’da uyku meleği seride samurkaş’ın videosu var. Felaket uykusu yazınca Çıkıyor😉 belki faydası olur😇

Hayatımın hiçbir evresinde bu kadar şişmanladığımı hatırlamıyorum. Yakın zamanda ben de spora başlamazsam üstüme giyecek kıyafet bulamayacağım🙈
Daha 1 kilo verdim tabi boğazı da tutmak lazım. Ben tutamıyorum eşim ben yapmazsam kendi tatlı yapıyor . Ama porsiyonları küçülttüm ekmeği de azalttım. Şu an sıkılaşıyorum sanki kilo vermeye ondan sonra başlayacağım. Benim de olmuyor hiçbirşey yada öncekiler çok dardı 🤣

Yine bir soru sorucam ya🙈🙈 sizin bebişlerin osurukları kokuyormu bizimkinin önceden kokmazdı Yani kötü kokmazdı böyle kendine has bi kokusu vardı ama şimdi biraz biraz kötü kokmaya başladı sanki kakası da öncekinden biraz farklı kokuyor acaba üşüttük mü diye düşünüyorum

X