2020 Şubat Anneleri

Hiç belli olmuyor bizimki gece güzel uyuyor genelde 2 kere uyanıyor emip tekrar ıyuyor ama gündüz hiç bi şekilde rutini yok bazen 2 saat uyuyo bazen 20 dk bazen yatağına koyuyoruz kendi kendine uyuyor bazen bebek arabasıyla evin içinde gezdiriyoruz (doğru değil biliyorum ama eşime anlatamıyorum bi türlü🤦🏻‍♀️) öyle uyuyor bende 4 ay dolsun yavaş yavaş uyku eğitimi vermeye başlıcam o yüzden şimdi çok takılmıyorum nasıl uyuduğuna

valla hem dışarı çıkıp bişeyler alamıyoruz hemde sürekli bişeyler almak çok masraflı gerçekten bide bizim çocuk hızlı büyüdü yenidoğan kıyafetlerinin üzerine 2 sefer alışveriş yaptım küçücük şeyler ne pahalı tutuyor öyle🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Bende kesmeye karar verdim napyım

Bizde eskişehirdeyiz burası da Allahtan çok sıcak değilde yazlık pek ihtiyacımız yok şimdilik evdekilerle idare edirim biraz daha sen o yönden şanslısın kıyafete çok para harcamadın ufacık şeyler bi pahalı kendime aldıklarım okdar pahalı değil vallahi😂
En güzelini yapmışsın. Bende hem korona dolayısıyla sipariş vermek istemiyorum. Çünkü bilmiyorum o ürünü kim hazırlayacak kim paketleyecek kargolayıp taşıyacak bir sürü ele değecek. Bir yandanda hadi alayım diyorum 2-3 şort ,tulum, 3 tane tişort 300 tl tutuyo ve bunu inanılmaz hızlı büyüyen birine alıyoruz😂 aynı sebepler işte. Gün gelsin çok daha güzellerini giysinler inşallah❤️

Uyku egitimini nasil yapacagiz kizlar oglumdan ziyade sanki ben daha cok zorlanacakmisim gibime geliyo. Gece bile 50 kere uyanip kontrol ediyorum. Dogdugunda nefes problemi yuzunden kuvozde kaldigi icin hala o korkuyu icimden atabilmis degilim nefes aliyo mu falan diye kontrol ediyorum ☹ kendi odasinda uyutmaya baslayinca gozumun onunde olmayacak uyuyamayacakmisim gibime geliyo :KK43: bu korkuyu icimden nasil atabilirim bilmiyorum 😔
Uyku eğitimi verdiğinde yine sizin odanızda kendi beşiğinde uyuyacak. 4 ay yalnız yatması için çok erken.
6 ayla 1 yaş arası odasına geçmesi iyiymiş.

Zeyf Zeyf gece deliksiz sabaha kadar uyumaya başladığında ve rahatlıkta kendi etrafında dönebildiğinde odasına geçirmeyi düşünebilirsin.
Seni anlıyorum çünkü kızım kontrole gittiğimizde apar topar yoğun bakıma gönderilmişti hala kontrole giderken elim ayağım titriyor. 4.ayda çıktığımızda yine fenalaştım.
Nefes kontrol etmeye gelince sanırım hepimiz yapıyoruzdur :)

Uyku eğitimi verdiğinde yine sizin odanızda kendi beşiğinde uyuyacak. 4 ay yalnız yatması için çok erken.
6 ayla 1 yaş arası odasına geçmesi iyiymiş.
Oglum biraz zorlu bir bebek cok inatci 4. Ayinda denerim ama basarili olabilcegimizi sanmiyorum o yuzden ben 6. Ayda baslamayi dusunuyodum direk kendi odasinda olur diye bir yandan da kalsin senin odanda nasil olsa buyuyunce bizimle istedigimiz kadar vakit geciremeyecek zaman su gibi akip gidiyo suan kucukken doy diyorum ama iste 🥴

Kesince güzelim kıyafetler ziyan oluyor gibi geliyor. Belki olursa kardeşi giyer olmazsa birilerine veririm. Yepyeni duranları kesmedim, yıkanmaktan rengi atan iki tane alt var onları şort yaptım :)
Yazlık bikaç tişört aldım idare ederim. Bir sonraki kış da bu kadar hızlı beden değiştirmeyecekler.

Yalnız değilmişim 😔 ço şükür oğlum artık geceleri daha rahat uyuyor ama bu sefer de ben uyuyamıyorum. Bizde solunum sıkıntısı yaşamıştık uzun süre makineye bağlıydı. Çıkarttıklarında çok sevinmiştim ertesi gün tekrar başlamışlardı zorlandığı için. Şimdi o korkuları unutamıyorum. O uyuyor ama ben dalıp rahatça uyuyamıyorum. Sürekli ya nefes alamazsa ya sesi çıkmazsa diye kendimi yiyorum. 😔
Ayni :KK43: psikopat gibi hissediyorum bunu yaptikca bazen anlamayinca elimi karninin uzerine koyuyorum hatta 🤦🏻‍♀️

Kesince güzelim kıyafetler ziyan oluyor gibi geliyor. Belki olursa kardeşi giyer olmazsa birilerine veririm. Yepyeni duranları kesmedim, yıkanmaktan rengi atan iki tane alt var onları şort yaptım :)
Yazlık bikaç tişört aldım idare ederim. Bir sonraki kış da bu kadar hızlı beden değiştirmeyecekler.
Bebek mevludunde bi dunya 1 yas kiyafeti getirmisler sagolsunlar hepside uzun kislik cok isime geldi kışa cok fazla alis veris yapmam 😆 yazliklarida alicaz bi sekilde magazalar acildi artik aldiklarimizi balkonda bekletip sonra yikayip bi guzel utulersek sorun olcagini sanmiyorum

Bebek mevludunde bi dunya 1 yas kiyafeti getirmisler sagolsunlar hepside uzun kislik cok isime geldi kışa cok fazla alis veris yapmam 😆 yazliklarida alicaz bi sekilde magazalar acildi artik aldiklarimizi balkonda bekletip sonra yikayip bi guzel utulersek sorun olcagini sanmiyorum
Onları arada açıp bakıyorum :)
Bize de hep büyük beden hediye geldi. Olmaz diyip kaldırdıklarım bir bakıyorum küçülmek üzere :)

Kızlar merhaba hepinize aranızda kalça çıkığı teşhisi konulan varmış galiba bana biri yardımcı olabilir mi kimler onlar akıl danışmam yardım almam lazım bize de teşhis konuldu atel takıldı çok zor durumda bebeğim 😔 asla durmuyor ne kadar sürer bu dönem alışıyor mu

Kızlar merhaba hepinize aranızda kalça çıkığı teşhisi konulan varmış galiba bana biri yardımcı olabilir mi kimler onlar akıl danışmam yardım almam lazım bize de teşhis konuldu atel takıldı çok zor durumda bebeğim 😔 asla durmuyor ne kadar sürer bu dönem alışıyor mu
Merhaba . Kalça çıkığı değil de kalça gelişim geriliği teşhisi konulan benim bebeğim . Bir de Hintbalyoga Hintbalyoga diye bi arkadaş var . Görürse gelsin diye etiketledim . Öncelikle çok geçmiş olsun kaç günlük bebeğin . Ve atel ne zaman takıldı

Çok zor değil mi 😔 bizim 22 Mayıs’ta kontrol var yüreğim ağzımda yaşıyorum ne durumda acaba diye .

Çok üzüldüm . Genel itibari ile düzelen birşey . Buraya yazdım iş bu durumu yaşayan anneler birbirine destek olsun . 700 Doğumda bir görülen vaka imiş ama sayfada 3 kişide var . Allah bebelerimize şifa versin

Amşn
Çok üzüldüm . Genel itibari ile düzelen birşey . Buraya yazdım iş bu durumu yaşayan anneler birbirine destek olsun . 700 Doğumda bir görülen vaka imiş ama sayfada 3 kişide var . Allah bebelerimize şifa versin
Amin inşallah 😔😔

Selam iyiyiz sağol sen nasılsın. Bizim kız normalde kendi dalabiliyordu ama 3 gündür feryat figan ağla ağla helak oluyor elleri ağzında. Artık dayanamadık ağrı kesici verdik soğuk uygulama yaptık . Emerek dalmaya başladı bugünlerde. Hiç istemesem de böyle uyutmak zorunda kalıyorum.
Çok şükür bizde iyiyiz canım sağol
Ya insan kiyamiyor ağlayınca benimkide emerken yada kucakta mayisinca yatağına koyuyordum kendi uyuyordu ama bı kaçtır patır patır ne eli duruyo ne ayağı tekrar kucağa alıp sakinleştirmek gerekiyo dün akşam uykusu iftardan sonraya kaldı baya uğraştırdı beni aşırı uykusu var ama uyuyamadi geç uyuttugumdan sanırım 😣

İyiyiz kuzum sen nasılsın 🙃 benimki emerek uyuyor veya babası uyutuyor. Bu aralar hiiiiç düzeni yok. Geceleri saat başı yarım saatte bir veya koyar koymaz ağlıyor. Gündüzleri 3 3 sefer en fazla yarım saat uyuyor. Eskiden banyo yapınca uzun uyurdu şimdi o da yok😔

Atak mıdır nedir rahat bırak çocuuuumu😡
Gündüzleri benimkide yarım saat en fazla 45 dk çok nadir bir saat uyuyor kısa uykuları uzatmak gerekiyormuş ama artık büyüdü bebislerimiz uykularını düzene sokmak lazım yoksa işimiz var 😒

X