2020 Şubat Anneleri

Kızlar ya sizin bebişler emerken size bakıyormu bizimki bana bakmıyor normalde göz teması kuruyoruz onda problem yok ama emerken bakmıyor sizinkilerde öyle mi acaba merak ettim. Birde şu el tırnakları ne çabuk uzuyor ya😭😭😭 haftada 2 kere kesiyorum resmen yıldım😂
Bazen bakiyo bazen bakmiyo, evet gercekten cok cabuk uzuyolar daha ayak tirnaklarini hic kesmedim dogdugundan beri anca kesilcek kivama geldiler 😃

Çok zor gerçekten Allah kolaylıklar versin. Acaba ufak görevler mi verseniz ona kardeşiyle ilgili? Bezini geririp götürmek yanında altına alırken size eşlik etmek bezin bir bantını onun kapaması gibi? Biberon tutmak emzik vermek ya da ona şarkı söylemek gibi .Örnekler çoğaltılabilir. İşe yarar mı bilmiyorum ama aklıma geldi🐥
Görev işini yapıyorum kardeşine bak uyanmış mı diyorum ,bulaşık makinesine yardım ediyor ev süpürmeye çalışıyor ,bez getir deyince bütün çekmeceyi boşaltıp getiriyor 🤣 Denizde Defnede çok Güler yüzlü. Denize kızamıyorum çoğu zaman. Bir an önce arkadaş olmalarını diliyorum.
Yaptığı hiçbir yaramazlığa tepki verme sadece tetikte ol yararlanacağını düşüneceğin an harekete geç sıfır tepki dur falan deme uslu oturduğunda hemen yanına git öp
Aslında çoğu kere görmezden gelmeye çalışıyorum hatta arkamı dönüyorum ama yaramazlık konusunda çok üretken. En uç en tehlikeli şeyleri deniyor biliyorum ilgi çekmek istiyor çünkü bir gözüyle beni süzüyor 🤣 bende hemen yanına gidiyorum çünkü düşeceğini biliyorum. Kucaklayıp öpüyorum 😘 eşim ne güzel akıl göstergesi saf mı olsaydı çocuğumuz diyor. Gerçekten çok akıllı çabuk kavrıyor hemen adapte oluyor. Ama sabah odaya direk sandalye ile girince oğlum bir dur uykun açılsın aklına hemen nasıl geliyor bunlar diyorum. Dolapların üzerini araştırıyor çekmecede ne var diye bakınıyor 🤪 Eşime bende işe gideceğim bakıcı bul çocuklarına diyorum 🤣

Bazen bakiyo bazen bakmiyo, evet gercekten cok cabuk uzuyolar daha ayak tirnaklarini hic kesmedim dogdugundan beri anca kesilcek kivama geldiler 😃
ay ayak tırnağını kesmeyen bi benmiyim diyodum değilmişim sevindim 🤣evet anca uzadılar bide daha hassas geliyo bana
Bende hiç ayak tırnaklarını kesmedim hatta hala kesilcek uzunlukta değiller o yüzden kesmicem daha bide ayaklarla uğraşamam😂

Benim sipa uyudu sonunda bugun 9a cekti eski saatine her gun yeni bir seyle geliyo karsima 😃 artik emerken memelerimi oyun hamuru niyetine 2 eliyle birlikte minciklayip oynuyo 🤣🤣
Cok yoruldum bugun 🥴
Gaz da yapsa bir kahveyi hakettim bence icecegim basim catliyo zaten :63:

Kızlar malum havalar ısındı izmir neredeyse yanıyor. Yarın 37 derece olacak. 😥😥Biz şimdi bebişlerimizi 36-37 derece sularda yıkıyorduk ya kışın şimdi kaç olmalı suyun derecesi? Birde klima vs kullanımı nasıl olmalı sevgili tecrübeli anneler yardım🌸

bebişleri nasıl giydiriyorsunuz bu sıcaklarda ben tek pantalon bir zıbın bir üst giydiriyorum iki de çorap

bebişleri nasıl giydiriyorsunuz bu sıcaklarda ben tek pantalon bir zıbın bir üst giydiriyorum iki de çorap
Gunduz bu sekilde uyurken pijama giydiriyorum kiyafeti ve sicakligi sevmiyo kucuklugunden beri atesli cocuk 😆

Eklentiler

• Screenshot_20200517-090253976_1.jpg
    Screenshot_20200517-090253976_1.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 43
Ben de alta uzun eşortman üste zıbın ve kısa kollu tişort giydirmeye başladım bizim burası daha şort giyecek kadar sıcak değil biz bile hala uzun alt giyiyoruz sen nerde yaşıyon bilmiyom ama normal giydirdiklerin de çorap niye 2 tane ben hiç 2 çorap giydirmedim

İlgisini başka yerlere çekerek engellemeye çalışıyorum ne bilim gözleri bozulacak diye korkuyorum
Yaptıkları gelişiminin bir parçası. Her bebek 3 ay civarı ellerini keşfeder ve bahsettiğin şekilde inceler. Engellemek doğru değil.
Yakından bakıp odaklamaya çalıştığı için şaşı oluyor. Normal baktığında şaşı değilse o anki durum bir şey ifade etmez.

Erzurum da hava bir nebze ısındı ama evler soğuk gündüz kapatıyorlar ve akşamları artık az açıyorlar. Yere koyuyorum elleri ve burnu üşüyor. Biz halen uzun kollu ve paçalı giyiniyoruz.

Kızlar biz iki gecedir uyuyakalıyoruz defne ağlıyor mu hiç bilmiyorum sabah 5-6 gibi uyanıyorum. Oda sızlanıyor .Ay çocuk aç kaldı diye hemen kalkıp emziriyorum. Gece en son 10.30 yada 11emdi diyelim bu süre uzun mu.

Kızlar biz iki gecedir uyuyakalıyoruz defne ağlıyor mu hiç bilmiyorum sabah 5-6 gibi uyanıyorum. Oda sızlanıyor .Ay çocuk aç kaldı diye hemen kalkıp emziriyorum. Gece en son 10.30 yada 11emdi diyelim bu süre uzun mu.
Ayni odadayken aglarsa duyarsin ya bence 🙄 gun icerisinde kac saatte bir emiyo 3 4 saat arayla emiyosa gece uykusu agir bastigi icin karni tokken 6 7 saat uyuyabilir bence

Ayni odadayken aglarsa duyarsin ya bence 🙄 gun icerisinde kac saatte bir emiyo 3 4 saat arayla emiyosa gece uykusu agir bastigi icin karni tokken 6 7 saat uyuyabilir bence
Dün akşam uyumadı ağladı baya ne yaptıysak dalamadı. Dişleri baya zorlu çıkacak gibi. Babası uğraşıp uyuttu. Aynı odada yatıyoruz. İnş. Gece uykusu uzamıştır denizde böyleydi 4.aydan sonra geceleri fazla kalkmazdı. Dün ikimizde duş almıştık sanırım derin bir uyku çektik 🥰

X