Aslında her defasında anlatıyorum o senin kardeşin canımız acıyabilir. Tırmandığı zamanda annecim dikkatli ol düşebilirsin diye. Ama inatçı bir çocuk çok enerjik kanepe tepelerinde zıplayıp duruyor . Yemek yerken iki dakika oturmuyor. Bezden kurtulsun jimnastiğe ve yüzmeye götüreceğim bu enerjiyi kullanmamız lazım
sabır konusunda direniyorum kızmamaya ama birşeyi bırakıp diğerine başlayınca yetişemiyorum artık.
Dün kızın yüzüne terlik attı geçen gün telefon atmış eliyle de vurmaya çalışıyor. Herhalde dün patladım bir tane de ben attım. Ama öncesi konuşmaya çalıştım annecim canımız açır üzülürüz dur yapma etme diye ama baktım duracağı yok. Bir tanede ben attım ona
yapmamam gerektiğini bile bile attım. Daha çok küçük hamile kaldığımdan bu yana benimle uyumuyor aramızdaki bağ maalesef zedelendi. Akşam kardeşiyle onu yakalamaya çalıştık çok keyif aldı. Ama sürekli oyun olmuyor kızı emzirmem altını değiştirmem gerekiyor. O zaman hemen kıskançlık başlıyor. Eşimde bende dikkat ediyoruz onu ihmal etmek istemiyoruz. Ama nasıl oluyorsa etkilenip tepki geliştiriyor.