2020 Şubat Anneleri

B BsraGkhn bu arada dönmekten kastın yatarken başını sağa sola çevirmesi mi yoksa yan tarafa dönmek,yani yuvarlanmak mı?
Ben yüzüstüyken sırt üstü dönebilmesinden bahsetmiştim.
Başını diğer tarafa çeviremiyorsa hiç yatırma zaten aman diyim.

Selam kızlar nasilsinizz nasıl gidiyor benim oğlan sağolsun bana göz açtırmıyor sürekli kucak sürekli kucak sırtında diken var sanki koyduğumuz yerde durmuyor kereta yaa bugün 2.5tan 6ya kadar uyumadi deli etti beni sonra kendi kendine uyudu tabi yorgunluk sizin nasıl gidiyor bebisler iyidir inşallah

Başını sağa sola çeviriyor. Ama kendini çeviremiyor. Altını açtığımda yeni yeni kendini top gibi yapıp Bi tarafa çeviriyor ama o kadar. Yok yok yaptırmam zaten korktum.

Herkes aynı durumdan muzdarip bebeler kucakçı oldu iyice, bizimki de onlardan biri gündüz uykularını 10 gündür kucakta olsa da uyumuyor. Yarım saat ya da 40 dk en fazla, o da yeterli gelmiyor tabi. Öyle olunca da gece saat başı uyanıyor sabah 6 dan sonra da kucakta uyuyor yine, bel sırt kalmadı yakında uyku eğitimine başlayacağız eşimle ama inşallah o sabrı ve dirayeti gösteririm

Aksama dogru deli etti beni 7 den beri bu saat oldu emmedi dogru duzgun agliyo yirtiyo kendini emziriyorum 3 4 kere cekip cekip birakiyo itiyo 8.30da uyudu hala uyuyo az once yine agladi 2 dk fln emdi yine uyudu cok ac olsa uyumazdi heralde

Napiyosunuz kizcelerr

Lohusalik bittikten sonra benim gibi regl olan arkadaslar 2.ye oldunuz mu tekrardan bende hala gelen giden yok
Ben oldum 2. yi sen benden önce olmuştun galiba
Arkdaşım da kanaması olmuş regl sanmış 6 ay olmamıştı sonra oluyomuş düzensizlikler

Sevgili güzel anneler ne güzel anne olduk her gün deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Öyle uyudu böyle uyumadı kaka yaptı yapmadı özel mi özel bir hissi, sonsuz ve kocaman bir aşkı yaşıyoruz Hepinizin anneler günü kutlu olsun. Hepiniz çok güzel ve özel annelersinizAllah evlatlarınıza uzun ömürler versin nice anneler günü kutlamalarınıza

Kızlar oğlum az önce mamanın sonunda fışkırtarak kustu. Ama öyle böyle değil boru gibi çıktı ağzından Bi kaç saniye durmadan çıkardı. Ateşi yok şuan iyi gibi ama aklımı oynatıyordum. Doktoruna bu saatte ulaşamadım. İlk defa böyle bişey yaşadık. Aranızdayaşayan var mı

Bizimki de akşam yatmadan çok emdi onu boşalttı üstüme . Bizimki fışkırtmasa da düzenli omzuma alınca kusuyor. Doktora götürmüyorum şimdilik tolere ediyoruz ikimizde. Her zaman böyle olmuyorsa çok içmiş olabilir mi mamayı. Gözlemle tekrarlarsa sorarsın bence. Tekrar kusma ihtimaline karşın Yan yatır birde.

Bizde de mamada sonra küçük peynir oluyor gaz çıkartırken ama bu ilk defa oldu. Ateşi ishali huysuzluğu yoktu şükür
Ama tabi ben bu saate kadar gözümü kırpmadım. Ne zormuş annelik

Bu yasadigimiz umarim meme reddi degildir gece cok guzel emdi ama sabah oldu hala miy miy niye boyle oldu bu cocuk yaa offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…