İnşallah değildirBu yasadigimiz umarim meme reddi degildir gece cok guzel emdi ama sabah oldu hala miy miy niye boyle oldu bu cocuk yaa offf
gazı sancısı vardır belki
Gazi oldugunda cikariyo anliyorum.İnşallah değildir
Ağrısı olabilir
Gaz olabilir
Bide biryerde parfüm değişikliği filan olunca yapabilir diye okumuştum.
Benimki de yapıyor bazen emmek istemiyor demek kiGazi oldugunda cikariyo anliyorum.
Agrisi olsa nesesi olmaz keyfi yerinde oynuyo guluyo, kokuya duyarli olduklari icin cok dikkat ediyorum.
Emmeye zorlayinca agliyo birakinca guluyo anlam veremedim
Ben de uzun aradan sonra duştan sonra parfüm kullanıyım dedim bebe emmedi:)) gittim üstümü değiştirdim. :) Aldı sonra. Parfüm deyince aklıma geldi bak.İnşallah değildir
Ağrısı olabilir
Gaz olabilir
Bide biryerde parfüm değişikliği filan olunca yapabilir diye okumuştum.
Emmeye zorlama. Gece çok güzel emdiğine göre acıkınca emiyor.Gazi oldugunda cikariyo anliyorum.
Agrisi olsa nesesi olmaz keyfi yerinde oynuyo guluyo, kokuya duyarli olduklari icin cok dikkat ediyorum.
Ahh canım aynısı 1 saat önce oldu. Emziyordum bebişi o da bir yandan kaka yapcam diye ıkınıyordu ama memeyi de bırakmıyor kesinlikle ben zorla bıraktırdım tam gazını çıkartmak için dizimin üstüne yatırıcaktım ki fışkırttı ağzından burnundan çok korktum biraz da boğazına kaçtı sanırım sırtına vurayım çıksın derken bidaha kustu aynı şekilde o anda kakasını da yaptı o da beline kadar çıktı yavrumun çok üzüldüm çok korktum biraz önce duşa soktuk çıkardık şimdi kucağımda uyuyor keyfi yerinde ama takip etmek lazım bidaha olursa doktoruna sorucam. Umarım yedikleri fazla geldiği içindir. Sen sordun mu doktoruna canımKızlar oğlum az önce mamanın sonunda fışkırtarak kustu. Ama öyle böyle değil boru gibi çıktı ağzından Bi kaç saniye durmadan çıkardı. Ateşi yok şuan iyi gibi ama aklımı oynatıyordum. Doktoruna bu saatte ulaşamadım. İlk defa böyle bişey yaşadık. Aranızdayaşayan var mı
Bende sana tam bunu soracaktim. Benimkide öyleAksama dogru deli etti beni 7 den beri bu saat oldu emmedi dogru duzgun agliyo yirtiyo kendini emziriyorum 3 4 kere cekip cekip birakiyo itiyo 8.30da uyudu hala uyuyo az once yine agladi 2 dk fln emdi yine uyudu cok ac olsa uyumazdi heralde
Ahh canım aynısı 1 saat önce oldu. Emziyordum bebişi o da bir yandan kaka yapcam diye ıkınıyordu ama memeyi de bırakmıyor kesinlikle ben zorla bıraktırdım tam gazını çıkartmak için dizimin üstüne yatırıcaktım ki fışkırttı ağzından burnundan çok korktum biraz da boğazına kaçtı sanırım sırtına vurayım çıksın derken bidaha kustu aynı şekilde o anda kakasını da yaptı o da beline kadar çıktı yavrumun çok üzüldüm çok korktum biraz önce duşa soktuk çıkardık şimdi kucağımda uyuyor keyfi yerinde ama takip etmek lazım bidaha olursa doktoruna sorucam. Umarım yedikleri fazla geldiği içindir. Sen sordun mu doktoruna canım
Bebek dış dünyayı algılamaya başladı. Hem artık hayatı memeden ibaret değil hem de etrafı gözlerken kafası dağılabiliyor :)Bende sana tam bunu soracaktim. Benimkide öyleilk aylar agzinda sakiz etti memeden ayrilmadi. Simdide dogru düzgün emmiyor. Galiba bu donemde normal bisey bu
Uzmanlar sakin ve sessiz bir yerde az uyaranın olduğu bir yerde emzirmemizi söylüyor bu gibi durumlarda kızlar bi deneyin bakalımBebek dış dünyayı algılamaya başladı. Hem artık hayatı memeden ibaret değil hem de etrafı gözlerken kafası dağılabiliyor :)
Artık en iyi uykuluyken emecekler. Yeni uyanmışken ya da uyumak üzereyken daha iyi emecektir.
Bende sana tam bunu soracaktim. Benimkide öyleilk aylar agzinda sakiz etti memeden ayrilmadi. Simdide dogru düzgün emmiyor. Galiba bu donemde normal bisey bu
Tam da oyle artik gozleride net goruyo etrafi en ufak sey dikkatini cekiyo emerken hemen kafa baska yone cevriliyo bundan sonra emzirmek cok kolay olmayacak ama sanirim benimkisi tok oldugu icin emmek istemedi az once bi miktar kustu cunku. Simdide elleriyle damaklarini kasiyip guluyo karsimdaBebek dış dünyayı algılamaya başladı. Hem artık hayatı memeden ibaret değil hem de etrafı gözlerken kafası dağılabiliyor :)
Artık en iyi uykuluyken emecekler. Yeni uyanmışken ya da uyumak üzereyken daha iyi emecektir.
Dizimin Üstüne derken iki bacağımın arasına alıp poposunu dizime dayıyorum öyle çıkartıyorum gazını omuzumda çıkarmıyor çünkü ama bundan sonra öyle çıkarmam belki o yüzden olmuştur dikkat etmekte fayda var teşekkür ederim uyarın içinYeni emmiş bebek diz üstüne yatırılmaz aksine dik durması lazım. Biz bile midemiz tıka basa doluyken o pozisyona girsek hepsi ağzımıza gelebilir :)
Bebekler beslenme sonrası kucakta dik tutularak gaz çıkarılmalı, destekli oturmaya başlayınca da gazı çıkarınca oturtabilirsin. Bi süre yatmamalı. Bence bebeğinin hiçbi sorunu yok :)
Rica ederim muhtemelen çok emdi bi an midesi çalkalandı. Umarım tekrarlamaz :)Dizimin Üstüne derken iki bacağımın arasına alıp poposunu dizime dayıyorum öyle çıkartıyorum gazını omuzumda çıkarmıyor çünkü ama bundan sonra öyle çıkarmam belki o yüzden olmuştur dikkat etmekte fayda var teşekkür ederim uyarın için☺☺
Benimki sadece uykusu gelince huzursuzluk cikarip ağlıyor. Önceden memede uyurdu. Simdi memeyi teklif edince daha cok agliyor agzina almiyor. Nasil uyutacagimi şaşırdım. Hic susmadan agliyor uykusu gelince. Sadece battaniyede susuyor.Bebek dış dünyayı algılamaya başladı. Hem artık hayatı memeden ibaret değil hem de etrafı gözlerken kafası dağılabiliyor :)
Karnının üzerine yatırmak çok önemli ben çok uzun zamandır yapıyorum. Neden ağlıyormuş bulundu mu bariMerhaba kızlar biz de dün doktora gittik bizimki durmayıp sürekli ağladığı için artık bir gidip gösterelim dedik 3 aylık olduk rota aşısını da oldu
Doktor karnının üzerine yatırın günde 10 15 dk hem gazi için de iyi olur karin kaslarının gelişmesi lazım dedi
Sorucagim bir sürü şey vardı doktor kovit katından geliyorum giyin çıkar zor dedi nasıl hızlı olur bilemedigim için sorucagim soruları unutmusum
Aman battaniye filan böyle şeyleri denemeyin bile kendinizi yakarsınız.Benimki sadece uykusu gelince huzursuzluk cikarip ağlıyor. Önceden memede uyurdu. Simdi memeyi teklif edince daha cok agliyor agzina almiyor. Nasil uyutacagimi şaşırdım. Hic susmadan agliyor uykusu gelince. Sadece battaniyede susuyor.zar zor uyutuyoruz sonra kalkip meme istiyor. Basta emse nolur sanki
Kaçıncı ayda senin bıdık, 4 ay gibi etrafı keşfetmeye başladıklarından memeye olan düşkünlük sona edebiliyormuş. Etrafta uyarıcının olmadığı, sade dekorasyon olan yerde emzirmek gerekiyormuşGazi oldugunda cikariyo anliyorum.
Ben şimdi tracy hogg okuyorum ama kim west de iyi bir yöntem, onun da kitabını okuyacağım sırada bekliyor. Ama sanki 6 aydan itibaren o yöntem uygulanabilirmiş. Türkiye temsilcisi var uyku meleği seride samurkaş diye. Koç eşliğinde 4 ay kitap eşliğinde 6 ay diyordu. Sen o yöntemle mi eğitim vermeyi düşünüyorsun? Bir de direkt odasında uyuyacak değil miAman battaniye filan böyle şeyleri denemeyin bile kendinizi yakarsınız.
İyi uykular tatlı rüyalar el kitabını öneririm.