Ben ben annem geldi dün bu ne halin kendini toparla diyip durdu eşim neden mutlu değilsin diyo değişik bi ruh halindeyim yemiyorum içmiyorum oruç tutamıyorum zaten sütüm iyice kesilir diye ama bişeyde yemiyorum doğru düzgün tabi kızımla ilgilenince hep 32 diş o ayrıAynen kesinlikle isyan değil çok şükür ben kızımı çok bekledim geldi mucizem. Ben sadece üzülüyorum. Onu düşünüyorum ve gerçekten düşünmekten hasta olacağım. Hamilelik de sıkıntılı geçti düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi. Hepsi geçti kucağıma aldım ama asıl maraton şimdi başlamış.
Malesef bende var bu ne dedim çok şaşırdım hiç yaşamadım hayatımda araştırdım evet çok illetmiş bi 3 haftadır var ama herhangi bi sorunu yok şuan, evleri varmış onun teyzem söylmişti hamile ve onun şişmiş falan oturamıyomuş çok zorlanmış bana kesin aldır dedi virüs biter bitmez onada gidicemKızlar doğum ile birlikte hemoroid sorunum başladı. Başına gelen yada etrafınızda olanı duyan var mı? Ne iyi gelir buna çok illet bir şeymiş.
Ben malesef üstüne bir de kabız olunca baya baya kötü oldu. Hele bu 2 gün mafetti beni. Virüsden dolayı bekliyordum ama gitsem mi diye düşünmeye başladım. Ah bir de o kadar utanıyorum ki nasıl gidicem o da ayrı muamma.Malesef bende var bu ne dedim çok şaşırdım hiç yaşamadım hayatımda araştırdım evet çok illetmiş bi 3 haftadır var ama herhangi bi sorunu yok şuan, evleri varmış onun teyzem söylmişti hamile ve onun şişmiş falan oturamıyomuş çok zorlanmış bana kesin aldır dedi virüs biter bitmez onada gidicem
Ben şuan gitmeyi düşünmediğim için utanma kısmını düşünemedim hiçBen malesef üstüne bir de kabız olunca baya baya kötü oldu. Hele bu 2 gün mafetti beni. Virüsden dolayı bekliyordum ama gitsem mi diye düşünmeye başladım. Ah bir de o kadar utanıyorum ki nasıl gidicem o da ayrı muamma.
Hic sorma canim benimde basima geldi cok beter biseyKızlar doğum ile birlikte hemoroid sorunum başladı. Başına gelen yada etrafınızda olanı duyan var mı? Ne iyi gelir buna çok illet bir şeymiş.
Benim anne sütü gün içinde değişiyor sizin ne kadar gün içinde en fazla ikisi 60 ml oluyor kız bebek 3 aylık 5100 bizimkideBizimki 3 aylık oldu. Günde 4 kez 90 cc verdi doktor. Mama meme olarak ilerliyoruz biz de. 5140 gr erkek bebelcv gibi oldu biraz
Doktorum yediği kadar ver dediBunu bebeğin kilosu ve boyuna göre ayarlanması lazım. Doktorunuza sorsanız?
Ya keşke biz de kullabilseydikHic sorma canim benimde basima geldi cok beter biseyhemetab diye bitkisel bi ilac var. Annem 3 kutu içti ve kurtuldu bu hastaliktan. Ama uzerinde emzirenler kullanmasin yaziyor. Yoksa bende kullanirdim kurtulurdum belki
O benimde kabusum emzirme işleri bitince ameliyat olmayı düşünüyorumYa keşke biz de kullabilseydik
Annem buradayken çocuğa baktığı zaman ya yemek yapıyordum ya temizlik ya çamaşır atıyordum yada katlıyordum. İşler bitince de kızı alıyordum yada oğlanla oynuyordum. Genelde altı temiz karnı tok ve uyurken bakıyordu bizimkilerKendime ait zamanım kalmadı kısmına okadar çok katılıyorum kiibenim bide annem babam hergün geliyorlar yanıma ama ona rağmen hiç zamanım yok nasıl oluyor anlamıyorum sadece tuvalette şöyle aralıksız 20 dk vaktim oluyor
İnşallah serum iyi gelir ciğerlerine bence de öyle kolay inmez
Sıkılmayan varmı diye sormak lazım
Bizimki de öyle yaa sürekli laf dinlesn istiyo konuşmayınca da ağlamakla bağırmak arasında bişey yapıyor. Bizimde bilekler pert oldu taşımaktan artık 5 dakikadan fazla kucakta tutamıyoruz
Benim annemle babam hergün geliyor biz eskişehirde yaşıyoruz annemler izmirdeydi bende tek çocuğum o yüzden eskişehire taşındılar hamileyken fln hep geldiler ama bi zaman sonra o da iyi olmuyor sürekli herşeye karışıyor ev benim değil sanki onun eve bişeyler alıyor kafasına göre evdem bişeyleri kendi evlerine götürüyor benim haberim yok bi yere koyduğum şeyi beğenmiyor yerini değiştiriyor bana söylemiyor fln nasıl bunu değiştireceğim hiç bilmiyorum eşimde rahatsız oluyor bana söyleniyor sürekli ben arada kalmaktan yoruldum vallaay ne dertliymişim yazdım da yazdım
Ah kabızlık çok çok daha kötü yapıyor. Napacağımı şaşırdım şu günlerde denemediğim şey kalmadıO benimde kabusum emzirme işleri bitince ameliyat olmayı düşünüyorumgerçekten hayat kalitemi epey düşürüyor. iki çocukla tuvalet zaten ışık hızında oluyor Ama kabız olunca bu mümkün olmuyor. Bağırsak için olan ilaçları da güvenip içemiyorum. Kremle fitille yada sıcak suya oturmayla başa çıkmaya çalışıyorum. Bol su içince de göğüslerim sertleşiyor acıyor. Bol hareket ediyorum o biraz rahatlatıyor.
Ah bu doktorlar fazlasını kusar diyeDoktorum yediği kadar ver dedi
Kendi kendine kolayca dönebildiğinde bırakabilirsin.Kızlar merhabaBişey sorucam bebeklerinizi yüzüstü uyutuyor musunuz yada ne zaman yüzüstü uyutmaya başlanıyor biliyor musunuz?
Aynen canım biraz ağlar gibi olunca al annesi seni istiyoAnnem buradayken çocuğa baktığı zaman ya yemek yapıyordum ya temizlik ya çamaşır atıyordum yada katlıyordum. İşler bitince de kızı alıyordum yada oğlanla oynuyordum. Genelde altı temiz karnı tok ve uyurken bakıyordu bizimkilertabi kadının ve eşimin emzirecek hali yoktu. Şeninde öyle bir durumun olabilir mi. Bende tuvalete telefonla gidip bakacaklarıma öyle bakıyorum
Sadece göğsümde uyutuyorum oda pek yüz üstü sayılmaz ama bence daha erken yüzüstü uyutmak içinKızlar merhabaBişey sorucam bebeklerinizi yüzüstü uyutuyor musunuz yada ne zaman yüzüstü uyutmaya başlanıyor biliyor musunuz?
Kızım 4 aylık hala dönemiyor. Olabilir.Biz 99 günlük olduk ama hala tek başına dönemiyor. Sanki kafası düzleşiyor gibi etraftan da yüzüstü yatır bişey olmaz diyorlar ama korkuyorum. İnternete araştırdım tabi ki her doktor farklı bişey söylüyor
Gun icindeyken yaninda oldugun surece yatir ama gece uyurken tavsiye etmem Allah korusun ne olur ne olmaz. Ben kucukken gece emzirdikten sonra yuz ustu gogsume yatirip o sekilde uyuyoduk sariliyodum sıkıca kipirdadiginda hemen uyaniyodum gozumun onunde oluyodu ama suan buyudugu icin sevmiyo o sekilde yatarak uyumayiKızlar merhabaBişey sorucam bebeklerinizi yüzüstü uyutuyor musunuz yada ne zaman yüzüstü uyutmaya başlanıyor biliyor musunuz?