2020 Şubat Anneleri

Aynen kesinlikle isyan değil çok şükür ben kızımı çok bekledim geldi mucizem. Ben sadece üzülüyorum. Onu düşünüyorum ve gerçekten düşünmekten hasta olacağım. Hamilelik de sıkıntılı geçti düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi. Hepsi geçti kucağıma aldım ama asıl maraton şimdi başlamış.
Ben ben annem geldi dün bu ne halin kendini toparla diyip durdu eşim neden mutlu değilsin diyo değişik bi ruh halindeyim yemiyorum içmiyorum oruç tutamıyorum zaten sütüm iyice kesilir diye ama bişeyde yemiyorum doğru düzgün tabi kızımla ilgilenince hep 32 diş o ayrı 😁
annemdeyken iyiydim yalnız olunca daha bi zor geliyo alışamadım galiba nerdeyse 1 bucuk ay ordaydım bide emme sorunu falan derken sonuç bu hal 🤣
Çok şükür bende hep şükrediyorum zaten onları düşünmekten oluyo bunlar varlıklarına bin şükür diyelim ☺️

Kızlar doğum ile birlikte hemoroid sorunum başladı. Başına gelen yada etrafınızda olanı duyan var mı? Ne iyi gelir buna çok illet bir şeymiş.
Malesef bende var bu ne dedim çok şaşırdım hiç yaşamadım hayatımda araştırdım evet çok illetmiş bi 3 haftadır var ama herhangi bi sorunu yok şuan, evleri varmış onun teyzem söylmişti hamile ve onun şişmiş falan oturamıyomuş çok zorlanmış bana kesin aldır dedi virüs biter bitmez onada gidicem

Malesef bende var bu ne dedim çok şaşırdım hiç yaşamadım hayatımda araştırdım evet çok illetmiş bi 3 haftadır var ama herhangi bi sorunu yok şuan, evleri varmış onun teyzem söylmişti hamile ve onun şişmiş falan oturamıyomuş çok zorlanmış bana kesin aldır dedi virüs biter bitmez onada gidicem
Ben malesef üstüne bir de kabız olunca baya baya kötü oldu. Hele bu 2 gün mafetti beni. Virüsden dolayı bekliyordum ama gitsem mi diye düşünmeye başladım. Ah bir de o kadar utanıyorum ki nasıl gidicem o da ayrı muamma.

Ben malesef üstüne bir de kabız olunca baya baya kötü oldu. Hele bu 2 gün mafetti beni. Virüsden dolayı bekliyordum ama gitsem mi diye düşünmeye başladım. Ah bir de o kadar utanıyorum ki nasıl gidicem o da ayrı muamma.
Ben şuan gitmeyi düşünmediğim için utanma kısmını düşünemedim hiç 🤦🏻‍♀️ bide o var doğum yaptık canım biz daha napalım mecbur çekmektense gidicez , eğer çok rahatsız ediyosa bi görün ilerlemeden baharatlı şeyler tetikliyomuş galiba

Kızlar doğum ile birlikte hemoroid sorunum başladı. Başına gelen yada etrafınızda olanı duyan var mı? Ne iyi gelir buna çok illet bir şeymiş.
Hic sorma canim benimde basima geldi cok beter bisey 😭 hemetab diye bitkisel bi ilac var. Annem 3 kutu içti ve kurtuldu bu hastaliktan. Ama uzerinde emzirenler kullanmasin yaziyor. Yoksa bende kullanirdim kurtulurdum belki 😔

Bizimki 3 aylık oldu. Günde 4 kez 90 cc verdi doktor. Mama meme olarak ilerliyoruz biz de. 5140 gr erkek bebel😜 cv gibi oldu biraz😂
Benim anne sütü gün içinde değişiyor sizin ne kadar gün içinde en fazla ikisi 60 ml oluyor kız bebek 3 aylık 5100 bizimkide 🤣

Ya keşke biz de kullabilseydik :KK43:
O benimde kabusum emzirme işleri bitince ameliyat olmayı düşünüyorum 🤔 gerçekten hayat kalitemi epey düşürüyor. iki çocukla tuvalet zaten ışık hızında oluyor 🤣 Ama kabız olunca bu mümkün olmuyor. Bağırsak için olan ilaçları da güvenip içemiyorum. Kremle fitille yada sıcak suya oturmayla başa çıkmaya çalışıyorum. Bol su içince de göğüslerim sertleşiyor acıyor. Bol hareket ediyorum o biraz rahatlatıyor.

Kendime ait zamanım kalmadı kısmına okadar çok katılıyorum kii😭😭 benim bide annem babam hergün geliyorlar yanıma ama ona rağmen hiç zamanım yok nasıl oluyor anlamıyorum sadece tuvalette şöyle aralıksız 20 dk vaktim oluyor🙈🙈

İnşallah serum iyi gelir ciğerlerine bence de öyle kolay inmez 🙏🙏

Sıkılmayan varmı diye sormak lazım😂😂

Bizimki de öyle yaa sürekli laf dinlesn istiyo konuşmayınca da ağlamakla bağırmak arasında bişey yapıyor. Bizimde bilekler pert oldu taşımaktan artık 5 dakikadan fazla kucakta tutamıyoruz😂😂
Benim annemle babam hergün geliyor biz eskişehirde yaşıyoruz annemler izmirdeydi bende tek çocuğum o yüzden eskişehire taşındılar hamileyken fln hep geldiler ama bi zaman sonra o da iyi olmuyor sürekli herşeye karışıyor ev benim değil sanki onun eve bişeyler alıyor kafasına göre evdem bişeyleri kendi evlerine götürüyor benim haberim yok bi yere koyduğum şeyi beğenmiyor yerini değiştiriyor bana söylemiyor fln nasıl bunu değiştireceğim hiç bilmiyorum eşimde rahatsız oluyor bana söyleniyor sürekli ben arada kalmaktan yoruldum valla😭😭 ay ne dertliymişim yazdım da yazdım
Annem buradayken çocuğa baktığı zaman ya yemek yapıyordum ya temizlik ya çamaşır atıyordum yada katlıyordum. İşler bitince de kızı alıyordum yada oğlanla oynuyordum. Genelde altı temiz karnı tok ve uyurken bakıyordu bizimkiler 😂 tabi kadının ve eşimin emzirecek hali yoktu. Şeninde öyle bir durumun olabilir mi. Bende tuvalete telefonla gidip bakacaklarıma öyle bakıyorum:KK48:

O benimde kabusum emzirme işleri bitince ameliyat olmayı düşünüyorum 🤔 gerçekten hayat kalitemi epey düşürüyor. iki çocukla tuvalet zaten ışık hızında oluyor 🤣 Ama kabız olunca bu mümkün olmuyor. Bağırsak için olan ilaçları da güvenip içemiyorum. Kremle fitille yada sıcak suya oturmayla başa çıkmaya çalışıyorum. Bol su içince de göğüslerim sertleşiyor acıyor. Bol hareket ediyorum o biraz rahatlatıyor.
Ah kabızlık çok çok daha kötü yapıyor. Napacağımı şaşırdım şu günlerde denemediğim şey kalmadı :KK43:

Erzurum’a kar yağıyor koca koca kar taneleri var . Herkes video çekiyor 🤣 bizim koca işe gitti yine kendine iş buldu dışarı çıkacak 😡

Eklentiler

• DDEADD6C-7FCB-452D-BB8B-960B03CDA497.jpeg
    DDEADD6C-7FCB-452D-BB8B-960B03CDA497.jpeg
    152,9 KB · Görüntüleme: 32
  • FF372AF5-9123-4240-BE68-7BBEEA7D4BF4.jpeg
    FF372AF5-9123-4240-BE68-7BBEEA7D4BF4.jpeg
    134,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar merhaba 😊 Bişey sorucam bebeklerinizi yüzüstü uyutuyor musunuz yada ne zaman yüzüstü uyutmaya başlanıyor biliyor musunuz? 🤔

Kızlar merhaba 😊 Bişey sorucam bebeklerinizi yüzüstü uyutuyor musunuz yada ne zaman yüzüstü uyutmaya başlanıyor biliyor musunuz? 🤔
Kendi kendine kolayca dönebildiğinde bırakabilirsin.
Ben hiç yüz üstü yatırmadım.
Gözetim altındayken olabilir ama gece bırakmam.

Biz 99 günlük olduk ama hala tek başına dönemiyor. Sanki kafası düzleşiyor gibi etraftan da yüzüstü yatır bişey olmaz diyorlar ama korkuyorum. İnternete araştırdım tabi ki her doktor farklı bişey söylüyor 🤔

Annem buradayken çocuğa baktığı zaman ya yemek yapıyordum ya temizlik ya çamaşır atıyordum yada katlıyordum. İşler bitince de kızı alıyordum yada oğlanla oynuyordum. Genelde altı temiz karnı tok ve uyurken bakıyordu bizimkiler 😂 tabi kadının ve eşimin emzirecek hali yoktu. Şeninde öyle bir durumun olabilir mi. Bende tuvalete telefonla gidip bakacaklarıma öyle bakıyorum:KK48:
Aynen canım biraz ağlar gibi olunca al annesi seni istiyo😭😭 sanırım bi 3 sene Böyle olacakk
Sadece göğsümde uyutuyorum oda pek yüz üstü sayılmaz ama bence daha erken yüzüstü uyutmak için

Biz 99 günlük olduk ama hala tek başına dönemiyor. Sanki kafası düzleşiyor gibi etraftan da yüzüstü yatır bişey olmaz diyorlar ama korkuyorum. İnternete araştırdım tabi ki her doktor farklı bişey söylüyor 🤔
Kızım 4 aylık hala dönemiyor. Olabilir.
Bence yatırma ya. Ben sadece kendim yanındayken yatırıyorum

Gun icindeyken yaninda oldugun surece yatir ama gece uyurken tavsiye etmem Allah korusun ne olur ne olmaz. Ben kucukken gece emzirdikten sonra yuz ustu gogsume yatirip o sekilde uyuyoduk sariliyodum sıkıca kipirdadiginda hemen uyaniyodum gozumun onunde oluyodu ama suan buyudugu icin sevmiyo o sekilde yatarak uyumayi

X