Belkide gök gürlüyordur100. Gunumuzden selam olsun gunaydinlarr
Zaman ne kadar cabuk geciyor yaa...
Bugun 4.gunumuz asi ters etki yapti sanirim bizde yapamiyo yine bagirsaklarindan dehset sesler cikiyoo
Olabilir4.ayda başlanıyor ama kansızlık varsa doğumdan itibaren kullananlar var. Size verilmediyse gerek duyulmamış olabilir?
Hiç üzülme aycecim benim sütüm var ama kızım emmiyor dolap süt doldu ama istemiyor mama da vermiyorum kilo alımı azaldı. Yani süt olması da bir işe yaramıyor. Sağlıklı olsunlar da mama süt fark etmez.Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir
En son süt arttırmak için yemediğim şey kalmamıştı olmuyo artmıyo kabullendim artık ve kızımın gazını çıkarmak için kucağıma aldığımda boynumda aranması beni çok üzdü doymuyo demekki gece evet doluyo sabaha ama gün içinde çok zor doluyo ve öyle yapınca içim acıdı ve mamaya başladık, günde 1 2 bazen 3 kez veriyorum gündüz huysuzluğu gitti gerçekten demekki doymuyomuş geç farketmiş olmam dahada üzdü de vs mamaya başlamış olduk bazen meme reddi yapıyo buda ayrı bi durum gece uyku sersemi alıyo ama gündüz zorluyo biraz,
Benim bi sorum var doğduğundan beri burnu tıkanıyo hıçır hıçır doktor çok normal demişti bende açıyodum rahatlasın diye son günlerde daha farklı otribebenin aspiratörü ve suyunu kullanıyorum bi kaç gündür açılmıyo fayda etmiyo buda onu çok rahatsız ediyo eli hep burnunda doktora götürsem mi ciğerlerine iner falan diye korkuyorum, öksürük vs yok şuanlık çok şükür ama bilemedim napsam yanlış mı açıyorum bide enjektörle fizyolojik su sıkıyomuşsun sanırım bunu kullannan varmı çekmeden oluyomuş
Nasıl istemiyor biberonla da içmiyor mu?Hiç üzülme aycecim benim sütüm var ama kızım emmiyor dolap süt doldu ama istemiyor mama da vermiyorum kilo alımı azaldı. Yani süt olması da bir işe yaramıyor. Sağlıklı olsunlar da mama süt fark etmez.
Karnini nasil doyuruyo peki, bastan beri boyle miydi sonradan mi oldu ?Hiç üzülme aycecim benim sütüm var ama kızım emmiyor dolap süt doldu ama istemiyor mama da vermiyorum kilo alımı azaldı. Yani süt olması da bir işe yaramıyor. Sağlıklı olsunlar da mama süt fark etmez.
Al benden de o kadar dolap süt dolu göğüslerde de var çok şükür ama çok istekli içmiyor çok içmişse de öğürüp çıkarıyor . Sütün olması da bazen birşey ifade etmiyor. Ama kilo alımı normal olduğu için sorun etmiyorum bunu. Sanırım sütüm yağlı kiloyu da o aldırıyor diye düşünüyorum çünkü bir emişte bir memeyi boşalttığını daha görmedimHiç üzülme aycecim benim sütüm var ama kızım emmiyor dolap süt doldu ama istemiyor mama da vermiyorum kilo alımı azaldı. Yani süt olması da bir işe yaramıyor. Sağlıklı olsunlar da mama süt fark etmez.
Maşallah maşallah canım bol bol olsun her şekilde sun bebegine canım sabır alıcaktır gazını kakası falan yoksa sakinken dene mutlaka çok okudum sonra memeyi alan sabır gerektiriyo işteHiç üzülme aycecim benim sütüm var ama kızım emmiyor dolap süt doldu ama istemiyor mama da vermiyorum kilo alımı azaldı. Yani süt olması da bir işe yaramıyor. Sağlıklı olsunlar da mama süt fark etmez.
Benim esimde carsamba gunu basladi 3 gundur tekim cok yoruluyorum sabahtan aksama kadar o gelince iftar icin sofra hazirliyorum yemekten sonra oglum uyuyo sonra ben koltukta uyuya kaliyorumKızlar ev hayatından iyice bunaldım. Eşimin esnek mesaisi de bitti artık hergün işte. Evde olunca en azından Denizi üzerimden alıyordu. Deniz başa çıkılamaz şekilde yaramazlığın tozunu artırıyor. Bugün eşim defnenin altını değiştirirken yüzüne vurmuş nasıl ağladı anlatamam. Eşimle de son zamanlarda anlaşamıyoruz. Hiçbirşeye sabrım kalmadı psikolojik olarak çok yoruldum. Kendime ait hiçbir zamanım kalmadı
Hayırlısı olsunEvettt gok gurultusunun devami saganak yagis oldu
1 bez dolusu hafif sivi ve rengi hafif yesile calan bir kaka yapti oglum rengi sanirim asidan dolayi degisti cunku hep hardal sarisi renginde yapiyordu
SagolasinnnHayırlısı olsun
Eşime bir tartışma esnasında sen artık evde kalma demiştim. Ne zaman böyle desem birşey oluyorBenim esimde carsamba gunu basladi 3 gundur tekim cok yoruluyorum sabahtan aksama kadar o gelince iftar icin sofra hazirliyorum yemekten sonra oglum uyuyo sonra ben koltukta uyuya kaliyorum
HazırızBebeler büyüyor mama sandalyeleri hazır mı.