Damlatınca püskürtüyorsa burnu açık demekmiş.Damla mı damlatıyorsunuz ben içine sıkıyorum öbür taraftan çıkıyor bazen çıkmıyor
Sanırım artık 1.ay yapılmaya başlandı.Şimdi burada okuyunca benimde kafam karıştı yinebizede doktorumuz 1. Ayda yaptırdı sağlık ocağındaki hemşire 1. Ayda belli olmazki demişti ama yaptırmadık tekrar bi anormallik de görmüyorum bebişimde ama öyle dışardan bakınca anlaşılır mı onu da bilmiyorum kafama takılcak şimdi yine araştırayım en iyisi
Ciddiyse tabiki gidiceksin önlemlerinizi alırsınızBurun tıkanıklığı çok zorluyo dün gece uyuyamadı derin derin benide uyutmadı gözümü alamadım annemi çağırdım korkudan,
Doktorunuda aradım sabah şuan çok küçük damla verilmez fizyolojik su ile açın dedi bende bu diğer günler gibi değil dedim açılmıyo oda o zaman gelin ciğerlerini dinleyelim bi dedi pandemi hastanesi değil burası gelebilirsiniz falan dedi ama giden hastalar varmış duyduğuma göreannem geldi onada fizyolojik su aldırdım onu kullandık ama değişmedi hala zor nefes alıyo veriyo gibi akşam acile gitsem mi acaba öksürük yok ama
Sağlık ocağından verileni mi kullanacaksın canım? O da d vitamini gibi parabenli sanırım4.ay aşılarının üstünden iki gün geçti. Ateş olmadı. 2.ay olmadıysa yine olmama ihtimali yüksek ama siz yine de aralıklarla ölçersiniz.
4.ay rutin olarak demir takviyesi başlanıyor. Tahlil yaptırmadan vermeyi düşünmüyordum ama şu durumda yaptıramam..
Aslında değerleri iyiyse hiç vermiycem ama tahlil yapılana kadar tedbiren kullanmayı düşünüyorum. İçerikleri araştırıcam. Henüz vermedim.Sağlık ocağından verileni mi kullanacaksın canım? O da d vitamini gibi parabenli sanırım
İlk defa duyuyorum ama ben Kapalı olduğunu burun hırıltısından anlıyorum açınca geçiyor geneldeDamlatınca püskürtüyorsa burnu açık demekmiş.
Yani içerden iyi hava geçiyor ki nefes verince püskürüyor.İlk defa duyuyorum ama ben Kapalı olduğunu burun hırıltısından anlıyorum açınca geçiyor genelde
Yaa biz de 2 gün önce olmuştuk rotayı o yüzden mi yaptı acabaÇok sevindim o zaman gözünüz aydın❤.Bizdede vardı o problem 10 güne kadar eğer bi sıkıntı vs yoksa bekleyebilirsiniz dedikleri için fitil vs kullanmadık. Çünkü sürekli uyarmakta iyi olmuyormuş minnak totişlerindeki kaslar çok hassas olduğu için. Şimdi 2 günde bir yapıyor en geç şükür ama tabi biz rotavirüs aşısı vurulduk burada da bir arkadaş söylemişti rota sonrası kaka fazlalaşabilir diye. Bilemedim rotadan mı doğaldan mı yinede dediğin gibi çok mutlu oluyoruz çıkış olunca
Rotavirüs aşısından sonra sık kaka yapar.Yaa biz de 2 gün önce olmuştuk rotayı o yüzden mi yaptı acababen de sevinmiştim o kadar kendi yaptı diye
Asiyi yapali 2 gun oldu oglum hala kaka yapmadi bizimkine etki etmiyo demek ki asi falanRotavirüs aşısından sonra sık kaka yapar.
Olsun belki düzene girmesine yardımcı olur :)
Evet bikaç gün sonra etki etmişti. Kakalara hazırlan :)Asiyi yapali 2 gun oldu oglum hala kaka yapmadi bizimkine etki etmiyo demek ki asi falan
Gelsin bakalim bekliyoruuzzEvet bikaç gün sonra etki etmişti. Kakalara hazırlan :)
İshal aşısı olduğu için ufak çaplı bi ishal yaşatıyor :)
Bizimkide baya bi yaptı ama belli olmaz ki belki kendiliğinden olmuşturYaa biz de 2 gün önce olmuştuk rotayı o yüzden mi yaptı acababen de sevinmiştim o kadar kendi yaptı diye
Evet bende değerler bilinmeden kullanılmaması taraftarıyım. Çünkü bu tarz şeylerin vücutta birikimi fazlası zehir ve zarar. Dediğini araştıracağım çok sağolMilena35 Sağlık ocağı vegaferon veriyor. Eczacı arkadaşıma sordum kullanma dedi. Sidefer alabilirsin dedi.
Çok da kabızlık yapıyormuş.
İhtiyaç olmadıkça verilmemeli. D vitamini eksikliği oluyor onu zaten kullanıyoruz ama başka bişeye gerek yok. İyi yapmışsın. Sütünden tüm vitamin ve mineralleri alıyor. Sen iyi beslen yeter.Evet bende değerler bilinmeden kullanılmaması taraftarıyım. Çünkü bu tarz şeylerin vücutta birikimi fazlası zehir ve zarar. Dediğini araştıracağım çok sağol❤ Canım bide yeni gittiğim doktor d3 vitamini kullanıyorum onu bırak multi vitamin kullan dedi. Multitabs verdi. Almadım kullanmadım da ama uyuz oldum yani değerleri bilmeden nasıl bunu söyledi anlamadım... kullanmıyorum şu anda
4.ayda başlanıyor ama kansızlık varsa doğumdan itibaren kullananlar var. Size verilmediyse gerek duyulmamış olabilir?3 ay 10 günlüğünüz kan ilacının ay mı başlanıyordu bizde kansızlık varda