2020 Şubat Anneleri

Sanırım artık 1.ay yapılmaya başlandı.
Bazı hastaneler de 2.ay yapmaya devam ettiğnden ikilik oluşuyor.
Mart annelerinde okudum çoğu kişiye 1.aya gün vermişler.

4.ay aşılarının üstünden iki gün geçti. Ateş olmadı. 2.ay olmadıysa yine olmama ihtimali yüksek ama siz yine de aralıklarla ölçersiniz.
4.ay rutin olarak demir takviyesi başlanıyor. Tahlil yaptırmadan vermeyi düşünmüyordum ama şu durumda yaptıramam..

Burun tıkanıklığı çok zorluyo dün gece uyuyamadı derin derin benide uyutmadı gözümü alamadım annemi çağırdım korkudan,
Doktorunuda aradım sabah şuan çok küçük damla verilmez fizyolojik su ile açın dedi bende bu diğer günler gibi değil dedim açılmıyo oda o zaman gelin ciğerlerini dinleyelim bi dedi pandemi hastanesi değil burası gelebilirsiniz falan dedi ama giden hastalar varmış duyduğuma göre annem geldi onada fizyolojik su aldırdım onu kullandık ama değişmedi hala zor nefes alıyo veriyo gibi akşam acile gitsem mi acaba öksürük yok ama

Ciddiyse tabiki gidiceksin önlemlerinizi alırsınız

Sağlık ocağından verileni mi kullanacaksın canım? O da d vitamini gibi parabenli sanırım

Sağlık ocağından verileni mi kullanacaksın canım? O da d vitamini gibi parabenli sanırım
Aslında değerleri iyiyse hiç vermiycem ama tahlil yapılana kadar tedbiren kullanmayı düşünüyorum. İçerikleri araştırıcam. Henüz vermedim.
D vitamini olarak dvit 3 veriyorum ben eczacı arkadaşım kullanmanda sakınca yok demişti.

Milena35 Sağlık ocağı vegaferon veriyor. Eczacı arkadaşıma sordum kullanma dedi. Sidefer alabilirsin dedi.
Çok da kabızlık yapıyormuş.

Yaa biz de 2 gün önce olmuştuk rotayı o yüzden mi yaptı acaba ben de sevinmiştim o kadar kendi yaptı diye

Milena35 Sağlık ocağı vegaferon veriyor. Eczacı arkadaşıma sordum kullanma dedi. Sidefer alabilirsin dedi.
Çok da kabızlık yapıyormuş.
Evet bende değerler bilinmeden kullanılmaması taraftarıyım. Çünkü bu tarz şeylerin vücutta birikimi fazlası zehir ve zarar. Dediğini araştıracağım çok sağol Canım bide yeni gittiğim doktor d3 vitamini kullanıyorum onu bırak multi vitamin kullan dedi. Multitabs verdi. Almadım kullanmadım da ama uyuz oldum yani değerleri bilmeden nasıl bunu söyledi anlamadım... kullanmıyorum şu anda

İhtiyaç olmadıkça verilmemeli. D vitamini eksikliği oluyor onu zaten kullanıyoruz ama başka bişeye gerek yok. İyi yapmışsın. Sütünden tüm vitamin ve mineralleri alıyor. Sen iyi beslen yeter.
Ben de ilk hastaneye gidişimizde kan tetkiklerini yaptırıcam.

3 ay 10 günlüğünüz kan ilacının ay mı başlanıyordu bizde kansızlık varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…