2020 Şubat Anneleri

Mamayı neyle veriyorsun bilmiyorum ama eds meme reddinin önüne geçebilir, bizimki biberon almıyo göğüsten eds ile beslediğim için
Petek sulukları yeterli gelmiyor ben bir de üstüne kaseyle su koydum burun tıkanmaları sona erdi

Bizimkinde 1. Aydan beri aynı bende çok korkmuştum ciğerlerine inicek diye ama doktor normal dedi 2.3 saatte bir serum fizyolojik damlatıyorum gerekirse çekiyorum ama bazen hiç fayda etmiyor. Şimdi İnternete gördüm sterimar sprey alıcam tıkalı burunları için olanı. Fayda ederse yazarım.

Ben sterimar baby kullanıyorum otri bebe ile çekiyorum serum fizyolojik de kullandım ama o pratik olmadı üşendim açıkçası ama sterimar sıkıp çekmek burnuna zarar verir mi bilmiyorum. Zira çocuklarım bu işlemden hiç memnun değil kızım bile elimi itiyor

Sen neden mama veriyosun peki izledimşimdi eds yöntemini mantıklı tabi peki gözle görülür şekilde artma oldumu kendi sütünde, izlediğim videoda kendi sütünüzü çok artıyo diyoda öyleyse hemen deniyim
Kase suyu denicem

Evet çekmek gerekmiyorsa çekmiyorum. Sadece damlatıyorum. Fazlası zararlı ama okyanus suyunun zararı yok, o an tıkalı olmasa da düzenli damlatıyorum.
Hangi marka kullaniyosun ve gunde kac kez ?
Ben surekli her gun burun temizlemekten biktim yapiskan beyaz sumuk oluyo hep bi de cekincede hemen gelmiyo yapiskan oldugu icin ugras dur. Bebeklerin burnu tikanirmis normalmis ama her gun temizlemekte iskence cunku fizyolojik serumu damlatirken oglumla arbede yasiyoruz fisfisli olsa belki daha pratik olur isim. Bir de ben petekleri kapatmama ragmen duzelmedi alerjik olabilir mi acaba diye de dusunuyorum

Otribebe. Sabah öğle akşam damlatıyorum. Sanırım günde 5 kereye kadar damlatılabiliyordu. Tam öğrenmek lazım.
Her gün aspiritörle çekmiyorum. Fazlası zararlıymış. Zaten sorun sümükler değil tıkanıklık oluşuyor. Genelde çekince pek bişiy gelmiyor.
Benim kız burnunun temizlenmesine bayılıyor ya. Ben de neden bu kadar sevdiğini anlamadım.

Zeyf alerjik olabileceğini ben de düşündüm. Sizde de kedi vardı, tetikliyor olabilir mi diye aklıma geldi. Peteklerden olup olmadığını yakında tamamen kapandığında anlycaz.

Zeyf alerjik olabileceğini ben de düşündüm. Sizde de kedi vardı, tetikliyor olabilir mi diye aklıma geldi. Peteklerden olup olmadığını yakında tamamen kapandığında anlycaz.
Bizde sorun sumuk. Mecbur her gun cekiyorum aspiratorle baska turlu o sumuk ordan cikmiyo ve nefes alamiyo
Kedimiz mevlutten beri kv de kaliyo 72 gundur suanlik kedilik bir durumda soz konusu degil

Bizde sorun sumuk. Mecbur her gun cekiyorum aspiratorle baska turlu o sumuk ordan cikmiyo ve nefes alamiyo
Kedimiz mevlutten beri kv de kaliyo 72 gundur suanlik kedilik bir durumda soz konusu degil
O zaman mecbursun tabii. Günde bir kez mi çekiyorsun?

Kızlar malum anneler günü geliyor eşlerinize subliminal mesajları verdiniz mi ? Eşim hamile kalmadan önce özel günleri hiç atlamazdı. Tanışma bile dahil buna. Hamile kaldım adam hiçbirşey almıyor. Bu sene de umutlu değilim. Muhtemelen kıza kehribar kolye aldık bana da benzer rengini aldık. O gelince kolye aldım ya diyecek zaten limoniyiz yine

Bence zarar vermez biz doktorumuza da sorduk kullanabilirsiniz dedi damlalarda yada enjektörle direk genize gidiyor bu sıktığımda dağılıyor ya daha iyi olur gibii geldi bugün aldım bakalım gece deneriz

Evet sabahlari. Serumu gunde 3 kere sıksam bir sorun olur mu ben sadece cekcegim zaman sıkıyodum zaten onuda zorla sıktırıyor
Bizim çok tıkalı olduğu için doktor tıkalı ise saat başı sıkabilirsin tuzlu su hiçbir zararı yok rahatlatır demişti.

Evet sabahlari. Serumu gunde 3 kere sıksam bir sorun olur mu ben sadece cekcegim zaman sıkıyodum zaten onuda zorla sıktırıyor
Günde 5-6 defaya kadar sıkabilirsin demişti doktorumuz bize. Neyle çekiyosun bilmiyorum ama ağızla çekilen aspiratörlerden aldıysan Baby-vac diye bi burun aspiratörü var bizde yeni keşfettik ve aldık çok rahat ettik bi bak istersen ilk başta korkunç geliyor çünkü elektrik süpürgesine takılıyor ama gerçekten iyi çekiyor
Ben doğum hediyesi istememiştim ama anneler günü hediyesi alsın diye sürekli bişeyler söylüyorum bakalım alır belki isimli bir bileklik var istediğim altın da aldı başını gitti ama
Bilekliğin resmini de ekledim tabi Yaman yazacak

Eklentiler

• 6365AD5B-A6C2-4522-A199-06A0A0362BCB.png
    295,9 KB · Görüntüleme: 34
Söylüyorum tabiki ama alacağını pek zannetmiyorum keşke alsa çok mutlu olurdum cidden
Anneler günü de geliyor diyorum sen bana babalar gününde bişey almadın diyor babalar günü haziranda dedim
Doğum günümde almadın diyor sende bana almadın dedim hem benim maaşım mı var 1 tl var hesabımda dedim
Bizim hediyeler pek garip oluyor zaten mesela geçen sene sevgililer gününde traş bıçağı almıştım 4 5 sene önce doğum gününde arabasına teker almıştım filan

Otribebenin aspiratoruyle cekiyorum. Elektrik supurgesine mi takiliyo cok merak ettim bi bakiyim

Biz dogum gunlerimiz ve yil donumlerimiz haricinde sonradan cikarilan,herkes tarafindan ayni gunde kutlanan gunleri kutlamiyoruz benim icin annelik 1 gun degil her gun sahsen ileride oglumunda beni 1 gune sığdırmasını istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…