2020 Şubat Anneleri

Ben yenidogan sunneti istiyodum ama bebisim kuvozde kalinca isler degisti bir de kv sagolsun yaptirma kucuk diye tutturmustu daha dogmadan once bende simdi istanbulda yaptiricam bayramdan sonra insaAllah haziranda
Aman biseyede karismasa olmuyo bu Kaynanalar😄

Kızlar gece mesaisine merhaba 😂
İlk defa gece tek kalıyorum evde ister istemez korkuyorum
Yalnız olan var mı ben gibi
İnşallah kızım uyur yoksa tek başıma nasıl başederim bilmiyorum ☹️

İnşallah kızım uyur yoksa tek başıma nasıl başederim bilmiyorum ☹
Benimki de şimdi birazdan uyanır :))
Gündüz elden geldiğince uyumaya çalışıyorum bu beni gece ayakta tutuyor.
Babası ablası var ama gece bana bi faydası olmuyor.

İnşallah kızım uyur yoksa tek başıma nasıl başederim bilmiyorum ☹
Korkma cnm insallah bebegn uyurda sende rahat edersin benimki saatlerdir agliyor kafayi yemek uzereyim artik

Dün gece 12den 6ya kadar uyumadık 🤦‍♀️ Şimdi uyuyor ama bende gram uyku yok düzen alt üst oldu tabi 😂 büyük ihtimalle birazdan uyanıcak ve yine uyumuycak bende uyumadığıma pişman olucam 😏

Kızlar bi de d vitamini ne kullanıyorsunuz ? Bize hastane doktorumuz asm lerdekini önermedi kendisi nutrigen diye bi damla verdi, bugün aldık ama üzerindeki kullanma kılavuzunda 4-10 yaş arası çocuklarda kullanımı yazıyor yeni doğan ile ilgili bişey yazmıyor. Benimde kafama takıldı vermedim o yüzden yarın bi asm doktoruna da sorucam ama içimizde kullanan var mı merak ettim ?

Bi gece mesaiside benden gece 2 de uyuyo ama bugün erken uyucak gibi derin dalarsa o da banyo kaka kimyon çayı emzirme ve gaz çıkarma sonucunda nasıl olucak gözünden uyku akıyo resmen ama ayağımda sallıyorum evrene mesaj gönderiyorum sürekli 🤣🤣
Grip oldum burnum durmuyo 🤦🏻‍♀️
Mevliddeki kalabalıktan korkarken öncesinde oldum resmen burnum durmuyo sesim değişti biraz kızıma geçermi bilmiyorum ne içmem lazım limonlu su olurmu ki 🥴

Kızlar bi de d vitamini ne kullanıyorsunuz ? Bize hastane doktorumuz asm lerdekini önermedi kendisi nutrigen diye bi damla verdi, bugün aldık ama üzerindeki kullanma kılavuzunda 4-10 yaş arası çocuklarda kullanımı yazıyor yeni doğan ile ilgili bişey yazmıyor. Benimde kafama takıldı vermedim o yüzden yarın bi asm doktoruna da sorucam ama içimizde kullanan var mı merak ettim ?
Bütün damlalarda öyle yazıyo canım gaz damlalarindada öyle yazar o farketmiyo kullanabiliyosun

Kızlar çok kötü ishal olmuşum vcden çıkamıyorum halsizim bol su içiyorum ama geçmesi için öneriniz varmı

Kızlar trendyol da yine indirim var bebek ürünlerinde de uyumayanlar için bakın 😁

Kızlar göbek bağı düştükten sonra ne yaptınız herhangi bir şey sürmek gerekiyor mu kuruması için

Benimki de şimdi birazdan uyanır :))
Gündüz elden geldiğince uyumaya çalışıyorum bu beni gece ayakta tutuyor.
Babası ablası var ama gece bana bi faydası olmuyor.
Gene evde olmaları güven sağlıyor ama yaaaa
Yoksa benimki de yatar geceleri 😃 sadece kafasını kaldırır ağlama sesi duyunca
Tuvalete gittiğimde filan bakarak olur o kadar 😂

Kızlar göbek bağı düştükten sonra ne yaptınız herhangi bir şey sürmek gerekiyor mu kuruması için
Biz bişey sürmedik doktora kontrole Gittiğimizde temizledi kanama olabilir dedi ama olmadı
Tekrar gittiğimizde de magnezyum sülfat mı ne sürdü ismini bilmiyorum tam

Korkma cnm insallah bebegn uyurda sende rahat edersin benimki saatlerdir agliyor kafayi yemek uzereyim artik
Allah kolaylık versin hepimize
Yalnızken insanın eli ayağına dolanıyor ne yapacağını bilemiyor. Kızım ağlayınca bende ağlıyorum genelde 😃

Gene evde olmaları güven sağlıyor ama yaaaa
Yoksa benimki de yatar geceleri 😃 sadece kafasını kaldırır ağlama sesi duyunca
Tuvalete gittiğimde filan bakarak olur o kadar 😂
Önce kendine güven canım. Biz annesiyiz her şeyini daha iyi bilir yaparız. Bende ilk kızım olana kadar kalamazdım artık rahatça kalıyorum.

Bütün damlalarda öyle yazıyo canım gaz damlalarindada öyle yazar o farketmiyo kullanabiliyosun
Asm doktoru da vermeyin demiş 🤦‍♀️ Bugünde vermiycem bakalım yarın doktor kontrolümüz var sorup öyle veririm artık 😊
Kızlar çok kötü ishal olmuşum vcden çıkamıyorum halsizim bol su içiyorum ama geçmesi için öneriniz varmı
Canım haşlanmıış patates ve muz tüket bol bol geçmiş olsun

X