2020 Şubat Anneleri

Asm doktoru da vermeyin demiş Bugünde vermiycem bakalım yarın doktor kontrolümüz var sorup öyle veririm artık

Canım haşlanmıış patates ve muz tüket bol bol geçmiş olsun
Muz gaz yapiyomus aman ha yerken dikkat bu bebeklerin gazi zaten hic bitmiyo daha da cogaltmayalim sari leblebi yenir genelde ama o gaz yapiyo mu hic bilmiyorum

Su kolik krizleri gecsin artik ya yoksa kafayi yiceemmm gece 1 e geliyodu sustugunda uyududa denemez uykusunda bile hep huysuzlandi agladi Allahimm gozlerimden uyku akiyo dun hem anneme cok agladim hemde aksam sinirimden uzuntumden agladim gece de dogru duzgun uyuyamayinca goguslerimde sut birikmemis bile 2 saat uyuym tas gibi olurdu yumusaciklar insaAllah stresten uzuntuden sutumu yok etmemisimdir

Sayfa şikayetle doldu kızlar. Aralık annelerini geçtik
Bende de süt sıkışmaları kronik hal aldı. Sıcak uygulama ve masajla boşaltabiliyorum. Tekrarlıyor. Şuan sol mememin sol tarafı şiş ve yanıyor

Lohusalık böyle bişiy demek:))) ya da kınadık mı naptık:)
Geçmiş olsun canım. Emzirmeyle geçmiyosa bi gösterseydin.

Hahah aynen bi ara konusu olmuştu ama ordakilerin şikayetleri daha fenaydı sanki

Lohusalık böyle bişiy demek:))) ya da kınadık mı naptık:)
Geçmiş olsun canım. Emzirmeyle geçmiyosa bi gösterseydin.
Gösterdim. Ateşim çıkarsa acile gidecekmişim yoksa yapacak bişey yokmuş.
Sıcak soğuk uygulamak bile iyi değilmiş ama yapacak bişey yok başka türlü geçmiyor.

Kızlar göbek bağı düştükten sonra ne yaptınız herhangi bir şey sürmek gerekiyor mu kuruması için

Benim oğlanın çok erken düştü göbeği 4/5 günlüktü biraz nemli kaldı için hemen yıkamadım dr da ekstra bi şey yapmadı

salondaki koltuga çakildim kAldim a dostlar emzirmesiydi gaziydi beziydi uyutmasiydi aksam oluyor ,ben hala ayni koltukta
Altını al emzir emerken uyusun gazını çıkartçam diye uyuyan bebeği uyandır sonra tekrar emmek istesin sonra yine gaz çıkartmak için uğraş sonsuz bir döngü içindeyim sanki hergün aynı işleri yapıyorum

Bizde aynıyız ağlamıyor ama mık mık hep gaz diye düşünüyorum bi de bu ara kaka yaparken sıkıntıda altını açıp yardımcı oluyorum yaparken rahatlıyor

Ben bazen özellikle geceleri emerken uyuduysa gazını çıkarmadan usulca aldığım yere bırakıyorum gündüzleri değilde geceleri saat falan da tutmuyorum o kadar kuralcı olmaya gerek yok diyorum bana da yazık yahu

Ben uyuyana kadar bebeğimin karnı açıkma saati geliyor zaten
Bizimki mütemadiyen emebilir sonra da kusabilir
Ben geceleri saat tutuyorum ama benim ve bebişin uyanması fln derken 3 saati hatta bazen 4 saati buluyo kusması korkutuyor beni sanki gaz çıkarmasa kusacakmış gibi geliyo gerçi bazen ne kadar uğraşsam da gaz çıkarmıyor ama hamilelik nekadar kolaymış yaa gerçi hamileyken bi an önce doğsun diye dua ediyordum

Gösterdim. Ateşim çıkarsa acile gidecekmişim yoksa yapacak bişey yokmuş.
Sıcak soğuk uygulamak bile iyi değilmiş ama yapacak bişey yok başka türlü geçmiyor.
Umarım çıkmaz. Bendede acı var hala sol memem çok çok daha büyük

Kızlar bebek uyutucu diye bi program var arka planda açık kalıyo youtube gibi değil seçenekte çok tavsiye ederim kızım şuan dalga sesinde uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…