Muz gaz yapiyomus aman ha yerken dikkat bu bebeklerin gazi zaten hic bitmiyo daha da cogaltmayalim sari leblebi yenir genelde ama o gaz yapiyo mu hic bilmiyorumAsm doktoru da vermeyin demişBugünde vermiycem bakalım yarın doktor kontrolümüz var sorup öyle veririm artık
Canım haşlanmıış patates ve muz tüket bol bol geçmiş olsun
Lohusalık böyle bişiy demek:))) ya da kınadık mı naptık:)Sayfa şikayetle doldu kızlar. Aralık annelerini geçtik
Bende de süt sıkışmaları kronik hal aldı. Sıcak uygulama ve masajla boşaltabiliyorum. Tekrarlıyor. Şuan sol mememin sol tarafı şiş ve yanıyor
3250 olmuşuz aşısı da yapıldı.1 aylık olduk. Zaman ne çabuk geçtii.. asmde kilo kontrolü ve aşısı var. İnşallah hedefe ulaşırız..:)
Benim dikiş yerim acıyor yorulduğumda.. sizin ne durumda?
Hahah aynen bi ara konusu olmuştu ama ordakilerin şikayetleri daha fenaydı sankiSayfa şikayetle doldu kızlar. Aralık annelerini geçtik
Bende de süt sıkışmaları kronik hal aldı. Sıcak uygulama ve masajla boşaltabiliyorum. Tekrarlıyor. Şuan sol mememin sol tarafı şiş ve yanıyor
Oh maşallah. Ananem Deniz 3 kiloyu geçtiğinde insana benzedi uşağım demişti3250 olmuşuz aşısı da yapıldı.
Ben buraya yazıyom diye başka sayfaya yazmışım kafaya bak:))
Hiç değilse ölmek istemiyoruzHahah aynen bi ara konusu olmuştu ama ordakilerin şikayetleri daha fenaydı sanki
Gösterdim. Ateşim çıkarsa acile gidecekmişim yoksa yapacak bişey yokmuş.Lohusalık böyle bişiy demek:))) ya da kınadık mı naptık:)
Geçmiş olsun canım. Emzirmeyle geçmiyosa bi gösterseydin.
Kızlar göbek bağı düştükten sonra ne yaptınız herhangi bir şey sürmek gerekiyor mu kuruması için
Altını al emzir emerken uyusun gazını çıkartçam diye uyuyan bebeği uyandır sonra tekrar emmek istesin sonra yine gaz çıkartmak için uğraş sonsuz bir döngü içindeyim sankisalondaki koltuga çakildim kAldim a dostlar emzirmesiydi gaziydi beziydi uyutmasiydi aksam oluyor ,ben hala ayni koltukta
Bizde aynıyız ağlamıyor ama mık mık hep gaz diye düşünüyorum bi de bu ara kaka yaparken sıkıntıda altını açıp yardımcı oluyorum yaparken rahatlıyorKızlar benim oğlumda geceleri yedirip yatirinca böyle kivranir gibi hareketler yapiyo gazdanmi yapıyordur sizce hiç seside cikmiyo yavrumun bı tek o kivranir hareketi yapiyo bende beşiğini sallıyorum o zaman duruyo sallamayi kesince yine kımıl kımıl başlıyor
Önce her iki meme sonra mamaBen önce mama veriyorum sonra emziriyorum farkeden mi
Ben uyuyana kadar bebeğimin karnı açıkma saati geliyor zatenAltını al emzir emerken uyusun gazını çıkartçam diye uyuyan bebeği uyandır sonra tekrar emmek istesin sonra yine gaz çıkartmak için uğraş sonsuz bir döngü içindeyim sankihergün aynı işleri yapıyorum
Ben bazen özellikle geceleri emerken uyuduysa gazını çıkarmadan usulca aldığım yere bırakıyorumAltını al emzir emerken uyusun gazını çıkartçam diye uyuyan bebeği uyandır sonra tekrar emmek istesin sonra yine gaz çıkartmak için uğraş sonsuz bir döngü içindeyim sankihergün aynı işleri yapıyorum
Bizimki mütemadiyen emebilir sonra da kusabilirBen uyuyana kadar bebeğimin karnı açıkma saati geliyor zaten
Ben geceleri saat tutuyorum ama benim ve bebişin uyanması fln derken 3 saati hatta bazen 4 saati buluyoBen bazen özellikle geceleri emerken uyuduysa gazını çıkarmadan usulca aldığım yere bırakıyorumgündüzleri değilde geceleri saat falan da tutmuyorum o kadar kuralcı olmaya gerek yok diyorum bana da yazık yahu
Umarım çıkmaz. Bendede acı var hala sol memem çok çok daha büyükGösterdim. Ateşim çıkarsa acile gidecekmişim yoksa yapacak bişey yokmuş.
Sıcak soğuk uygulamak bile iyi değilmiş ama yapacak bişey yok başka türlü geçmiyor.