2020 Şubat Anneleri

Canım keşke bizdende alsalardı hastane çıkışı 2 gün sonra 18 değerle yatış yapıldı 20 sınır 10. Gün 17 oldu ama doktor umursamadı ilk 10 gün tehlikeliymiş . Belki baştan bakılsaydı yatış olmayacaktı.
Ne yazık ki çok kan almaları da iyi değil Allah sabır versin şifa versin inşallah

Duran kız bugün durmuyo uyumadı resmen ben delirdim bugün gerçekten
Vala ben 16 gundur uykuyu unutum dun sabaha kadar bi yanimda bi ayagimdaydi en son sabaha karsi ayagima aldm ve oyle uyumusum uyumak denirse her an her dk salladm durdum sersem gibiyim oglumun bebekligi ne guzelmis meger 2 saat uyur kalkardi ahh ahh bilemedim kıymetini

Emme düzeni ne bana sık sık emzir demişlerdi bende uyanık olduğu sürece emziriyorum

Bugün başıma gelenler
Kaka yapmıştı altını aldım birazda karnını falan ovdum ayaklarından tuttum temizliyodum tekrar kaka yaptı ama o bi fışkırdı bi yüzüme gelmedi üstüm başım battı resmen analık böyleymiş meğer büyüyünce anltıcam bunlrı kıymet bilsin neler çekiyorum
Pırasa gaz yapıyo arkadaşlar bu arada dün yedim bugün çocuk çok huysuz ondan diye düşünüyorum baktım yapıyomuş gaz
normalde kucağıma alır almaz gazını çıkarıyodu yavrum bugün zorlandı bende zorlandım yeni uyudu ne kadar süre uyur bilmiyorum

Vala al bndende o kadar evde tekim birde delirmezsem iyi
Benim annem var. Ama oda herşeyi bana danışıp yapmak istiyor. Oğlandan dolayı kıza nöbetleşe bakıyoruz, Tuvalete gidicem az tutun diyorum çabuk ol diyorlar. Annem bakarken ben iş yapıyorum. Hiç dinlenemiyorum. Deniz zaten çıldırttıyor sürekli beni. Allah yardımcımız olsun. Gerçekten çok yoruluyorum ve yıpranıyorum.

Kızlar benim yanımda hem annem hem kaynanam var kaynanam biraz degisiktir zatende cocugun göbeği düşmeden çocuğu yikamiyorum diye soylenip duruyo biz yikadikta otekilerinkini bilmem ne diyo büyük eltimde bizimkileri yıkadın onunkini niye yikamiyon demiş gelmiş ben çocuğu emzirmeye çalışırken bana bunu soyluyo enfeksiyon kaparsa gelir bakarlar dedim sinirimden başka bişi gelmedi aklıma
Kimseyi kırmak istemiyorum ama çocuğu sevme stili zaten bı değişik
Annemle doğru düzgün anlasamiyolar annemdede var herseyine laf soyluyo kadının anne karışma desemde zor dinliyo beni
Kaynanam komut vermeyi çok seviyo anneme dahi
Yemekleri genelde kaynanam yapıyor mutfağın hali içler acısı çok doluyum ya

Bu insanlara şaşırıyorum gerçekten normalde eltinle Aran nasıldır acaba dedim o mu illa tutturdu yarın gidelim diye bence tepkini belli etki anlasınlar şu durumda daha zor senin için otobüs toplu taşıma sonuçta emanetsin birde onlara canım sıkma canını sen

Ya keşke biraz düşünceli olsalarmış

Benimde sadece kucağımda uyuyor ne yapacam bilmiyorum kilosu yeterli olmadığı için şimdilik toparlanana kadar böyle devam edeceğim
Annemde sürekli kucağında uyutuyor yerine bırak diyorum benim kızım böyle rahat uyuyor diyor. Şimdi yerine koyunca ağlıyor. Oğlum hep yatağında yatmıştı çok rahat etmiştim. Anneme sen bakacaksın ben anlamam dedim .

Benim de aynı ama sürekli emmiyor uykuya dalıyor birde sizde de öyle mi
Evet canim aglarken kendini yirtiyo resmen uykusunun arasinda sanirsin ki dunyalari yiyecek memeyle bulusunca 2 firttan sonra derin uykuya devam maalesef ki acliktan degil meme emme isteginden yapiyo canim inanilmaz aciyo artik emerken meme uclarim inceldi resmen sizliyolar

Ya diyorum şaka gibi başta çekmediğim bulantıları şimdi çekiyorum yarın kontrolümüz var bakalım bizimde ne yapıyor hanımefendi gelmicek daha muhtemelen
İnşallahh yarın bir hareketlenme olur canım insan artık gelsin istiyor
Ya insanlar niye karışır anlamıyorum ki bırak çocuğuma nasıl bakmak istiyosam öyle bakayım dimi ama eltinde hemen laf söylese oda yıkatmasaymış çocuğunu Kayınvalideni göndersen canım annem gittikten sonra gel desen kabul etmezler mi??

Annen varken kv gelmese ? Bizimki de ilk 1 hafta kaldi sonra gitti annem var diye. Annem 40 ciktiktan sonra gidecek kv o zaman kalacak

tahminim 40miz cikana kadar birilerinin yardimina devamli olarak ihtiyac duyucaz ,insallah kuzucuk emzik tutar valla rahat edersin ,

valla canim heyecanliyim ya ,ecede sanirim hissediyor heyecanimi butungun hic durmadi ,kuafore fln gittim son rutuslar tamam ev temiz yemek var

eger gazini rahat cikarirsan 2.gun aksami gonderirim seni dedi ,insallah hersey yolunda giderde 2.gece evime gelirim , 1 gece bile elasiz nasil kalicam diye agliyorum kac gundur ,

yarin 8 bucukta sezeryana alicaklar ,7 de hastanede olucaz , yazarim muhakkak ,dua edin hersey yolunda gitsin insallah

Benimde sadece kucağımda uyuyor ne yapacam bilmiyorum kilosu yeterli olmadığı için şimdilik toparlanana kadar böyle devam edeceğim
cok zor bir durum cnm ya benimkide ya kucak ya sallamayla uyuyo gun boyu boyle gece de ole esim bi yardm edio bi edemio seslenemiyorum ama hic dinlenemiyorum da o yuzden sutum dolmuyor uyumadigim icin yipratici bir surec ama artik salicam yani mamayla buyur en fazla napim her seyi deniyorum yiyorum iciyorm ama nafile uyku olmayinca olmuyor malesef
seninkide zor cnm ya annen gidince daha da zorlasacak nasil basedeceksin bu durumla oglun durmuo tuvalete bile gidemezsin gerci benimki duruoda noluo kiz ortaligi birbirine katinca gecen kucagima aldm ole gittim lavaboya evde kimsede yokdu vala allah yardimcimiz olsun sabaha kadar deliksiz uyumayi ozledim
Ayy canim senin isinde cok zor ya ikisiyle gecim saglamak ve cocuk bakimiyla ilgili milletin karismasindan nefret ederm bende düşene kadar yikamadm 8. Gun düştü yikadm neden bu kadar acele ediolarki nasil olsa dusecek bence takma sen bunu ve yikama dusene kadar doktor ne dediyse uygula evin halini de dusunmemeye calis canim ya biliyorum moralin bozuluyordur ama suan bunu deil bebeginle ilgilen ve kendini toparlamaya calis en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…