2020 Şubat Anneleri

Ayy canim ya cokk heyecanli bir durum inan seni cok iyi anliyorum oglum o gun hic kalkmazdi 5 de kalkmisdi ve biz tam evden cikicakdik resmen icim gitmisdi onu kandirip cikdm cunky asla birakmazdi annem bakti ona ama icin el vermio ayrılmaya neyseki 1 geceyle ciktim sende insallah 1 gunde cikarsin canim

Sonuna kadar katiliyorum gunduz surekli memede oldugu icin dinlenme firsatim olmuyo 2.5 3 saatte bir dolu dolu oluyo goguslerim akiyo ama gece uyuyim 1 2 saate hemen tas gibi oluyolar uyku gercekten cok onemli bu surecte

Muhtemelen biri olmazsa bende tuvalete götüreceğim annem mayısa kadar bizimle mayısta bir ay olmayacak haziranda gelip bir ay durup gidecek. İnş. O zamana kadar Deniz onun gerçek bir canlı olduğunu evin bir bireyi olduğunu kavrar. Çok bunaltırsa mayısta kreşe vereceğim. Evde kaba saba yemek yemeyen yüzünü bile yıkatmayan bir çocuk oldu .

Benim kizda uyumuo ya yataginda oglum hep yatardı kiz ya ortamizda ya benim ayagimda yada babasinin ayaginda sallanio halbuki ilk 2 gun yataginda yatmisdi sonrasi bir turlu yatiramadim dengeyi kuramadm cok kalkio 5 sn aglio hemen kalkiom bakiom geri uyumus en son pes edip yanima yatiriom bakiom aglayinca hemen susunca ellemiyorum yoruldm yatakdan in bin yapmakdan oglum yattimi 2 3 saat uyurdu bunun dk si belli olmuyor

insallah canimbenim seni cok iyi anliyorum valla insanin ici gidiyor

Sonuna kadar katiliyorum gunduz surekli memede oldugu icin dinlenme firsatim olmuyo 2.5 3 saatte bir dolu dolu oluyo goguslerim akiyo ama gece uyuyim 1 2 saate hemen tas gibi oluyolar uyku gercekten cok onemli bu surecte
Aynen cnm gece soluksuz 2 saat uyuyunca doluyor ama ben ilk hafta doluyordu sonrasi hep sallantida gecti vala

Valaha cok zor insallah deniz de anlar da hersey senin icin biraz daha kolay olur canim yoksa seninki bizden de beter ya sorma benimkide bana agresif ya kardeşini kiskandigi icin yapio gittim yerde kendinxe bana heriflik yapio afra tafra yapio deliriyorum artik bu hallerine ya

Kızlar ağlamaya başlayınca katılıyor hemen ,hiç sabrı yok. Bende sürekli tek gözüm açık uyuyorum kız uyuduğundan emin olunca başımı yastığa koyuyorum. Tek çocuklu hayatıma bakıyorumda kolaymış tek çocuğa bakmak. Sürekli denizi kollamaktan yoruldum. Çok enerjik yorulmuyor akşam oluyor uyumuyor. Evin içinde deli gibi zıplıyor bana dans ettiriyor yakalamaca yerde emekleme ne ararsan var.

Seninki iyi en azından yıkamayı falan biliyo benim kv çocuğu tutmayı bilmiyo geçen geldi bacağını sıkıştırdı uyardım napım duramıyorum söylüyorum doğumdan sonra 2 kez geldi gördü gitti bakamıcağını bildiğim için istemedim gittim 2 hafta annemde kaldım geldim kendim bakıyorum napım çok dua ettim Allah muhtaç etmesin diye
Doğumda çocuk ilk yanıma gelmiş derdi torun sevmek değil resim çekmek ne meraklı çocuk odaya girer girmez resim çekmeye kalktı eşimin abisine faln atıcakmış hanfendi o sırada hemşire geldi emzirmek için o çekerken bide flaşı patladı bi kızdı hemşire o an kendimi nasıl zor tuttum anlatamam o kaldı içime dert oldu bende sonra zaten ağrım sancım stresim bana yeter çok gergindim yani geldi okuyum bi sizi kaynanamdan bana geçti iyi okurmuş okuma dedim tersledim morali bozuldu eşiminde öyle sonra giderken suratıma bile bakmadı napım ama gelmiş faydası yok çenesi çok evimede geldi kucağına ilk alır almaz resmimizi çek dedi çıkartıp albümüne koyucakmış samimiyetsiz ben daha doluyum valla
Bide bana 8 9 kişi misafir getircekmiş gelmek istiyolatmış bende kabul etmedim zaten gelicek kişiler mevlüdede gelicek ağırlayamam çocuk küçük daha kendini bi toparlasın dedim

Merhaba sizi gaza dolduruşa getirmek asla istemem sakin olun son günleriniz stres yapmayın. Kesinlikle haklısınız araba varken 1 saatlik yola otobüsle gitmek ne demek? Madem EMANET insan derki oğlumuzun emaneti aman yorulmasın yollarda rahat rahat gitsin gelsin... bu arada ben eşim yanımda olmasına rağmen hep tek gittim kontrollere polikliniklerde beklemesin yorulmasın dedim. Ama böyle yapmamak lazımmış naz niyaz etmek yaranıyor erkeklere.
Bence kırıldığını belli et, hatta ben gitmeyeceğim kontrole siz beni doğuma da otobüsle götürürsünüz de bakalım anlayacaklar mı hatasını..

Resmini cekseydin geçmiş olsun
Bizimkide gazdan uyuyamadi bence kucağımda tutarken aşağıdan port port gitti sonra uyudu

o kadar iyi anlıyorum ki Ela için hissettiklerini, hastanede olduğum süre boyunca aklım hep kızımdaydı. babasıyla kaldılar evde hiç de sorun yaşamamışlar. Ela kiminle kalacak?
inşallah hiç bir sorun olmadan evine döneceksin canım dualarım seninle

bu gece heyecandan uyuyamazsın da bana da öyle olmuştu, ki benimki belirsizdi henüz ama o gece hissettim ve uyuyamadım bir türlü. çok güzel heyecanlar bunlar

Bugün yarın derken bizim zamanımız da geldi. İnşallah her şey yolunda gider canım. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk

En az 10 yıl oncesinden bahsediyo eltim zaten evlendigimizden beri kıyas yapa yapa bitiremedi kendiyle kaynanam bu hafta sonu gidecek zaten o eltimin çocuklarına bakıyor gelme diyemedim simdi
Annen varken kv gelmese ? Bizimki de ilk 1 hafta kaldi sonra gitti annem var diye. Annem 40 ciktiktan sonra gidecek kv o zaman kalacak
Bizimkide bu haftaa sonu gidiyor kayinpederim gelcek almaya oda 2 gece kalıcak aslında o bile sacmada işte napyim bişey diyemiyorum ya
Düştüğü günmü yikadin bı gün sonramı yikadin canım evet dediğin gibi yapmaya çalışıyorum bende ama gözüm gordukce kulağım isittikce deliriyomus gibi oluyorum
İyi yapmışsın kıyamam ya valla dolduruyorlar insanı böyle boşuna günaha sokuyorlar

aynen oyle canim cok sagol gunduz babannesi olucak yaninda aksam babasi gidicek uyutmaya ,insallah gecede hic uyanmaz ,ertesi sabah birlikte yanima gelicekler ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…