2020 Şubat Anneleri

tahminim 40miz cikana kadar birilerinin yardimina devamli olarak ihtiyac duyucaz ,insallah kuzucuk emzik tutar valla rahat edersin ,

valla canim heyecanliyim ya ,ecede sanirim hissediyor heyecanimi butungun hic durmadi ,kuafore fln gittim son rutuslar tamam ev temiz yemek var 😂

eger gazini rahat cikarirsan 2.gun aksami gonderirim seni dedi ,insallah hersey yolunda giderde 2.gece evime gelirim , 1 gece bile elasiz nasil kalicam diye agliyorum kac gundur ,

yarin 8 bucukta sezeryana alicaklar ,7 de hastanede olucaz , yazarim muhakkak ,dua edin hersey yolunda gitsin insallah ☺💜
Ayy canim ya cokk heyecanli bir durum inan seni cok iyi anliyorum oglum o gun hic kalkmazdi 5 de kalkmisdi ve biz tam evden cikicakdik resmen icim gitmisdi onu kandirip cikdm cunky asla birakmazdi annem bakti ona ama icin el vermio ayrılmaya neyseki 1 geceyle ciktim sende insallah 1 gunde cikarsin canim 🤲

cok zor bir durum cnm ya benimkide ya kucak ya sallamayla uyuyo gun boyu boyle gece de ole esim bi yardm edio bi edemio seslenemiyorum ama hic dinlenemiyorum da o yuzden sutum dolmuyor uyumadigim icin yipratici bir surec ama artik salicam yani mamayla buyur en fazla napim her seyi deniyorum yiyorum iciyorm ama nafile uyku olmayinca olmuyor malesef
Sonuna kadar katiliyorum gunduz surekli memede oldugu icin dinlenme firsatim olmuyo 2.5 3 saatte bir dolu dolu oluyo goguslerim akiyo ama gece uyuyim 1 2 saate hemen tas gibi oluyolar uyku gercekten cok onemli bu surecte

cok zor bir durum cnm ya benimkide ya kucak ya sallamayla uyuyo gun boyu boyle gece de ole esim bi yardm edio bi edemio seslenemiyorum ama hic dinlenemiyorum da o yuzden sutum dolmuyor uyumadigim icin yipratici bir surec ama artik salicam yani mamayla buyur en fazla napim her seyi deniyorum yiyorum iciyorm ama nafile uyku olmayinca olmuyor malesef
seninkide zor cnm ya annen gidince daha da zorlasacak nasil basedeceksin bu durumla oglun durmuo tuvalete bile gidemezsin gerci benimki duruoda noluo kiz ortaligi birbirine katinca gecen kucagima aldm ole gittim lavaboya 🙄 evde kimsede yokdu vala allah yardimcimiz olsun sabaha kadar deliksiz uyumayi ozledim🤣

Ayy canim senin isinde cok zor ya ikisiyle gecim saglamak ve cocuk bakimiyla ilgili milletin karismasindan nefret ederm bende düşene kadar yikamadm 8. Gun düştü yikadm neden bu kadar acele ediolarki nasil olsa dusecek bence takma sen bunu ve yikama dusene kadar doktor ne dediyse uygula evin halini de dusunmemeye calis canim ya biliyorum moralin bozuluyordur ama suan bunu deil bebeginle ilgilen ve kendini toparlamaya calis en kisa zamanda 😐
Muhtemelen biri olmazsa bende tuvalete götüreceğim 😩 annem mayısa kadar bizimle mayısta bir ay olmayacak haziranda gelip bir ay durup gidecek. İnş. O zamana kadar Deniz onun gerçek bir canlı olduğunu evin bir bireyi olduğunu kavrar. Çok bunaltırsa mayısta kreşe vereceğim. Evde kaba saba yemek yemeyen yüzünü bile yıkatmayan bir çocuk oldu .

Annemde sürekli kucağında uyutuyor yerine bırak diyorum benim kızım böyle rahat uyuyor diyor. Şimdi yerine koyunca ağlıyor. Oğlum hep yatağında yatmıştı çok rahat etmiştim. Anneme sen bakacaksın ben anlamam dedim . 😩
Benim kizda uyumuo ya yataginda oglum hep yatardı kiz ya ortamizda ya benim ayagimda yada babasinin ayaginda sallanio halbuki ilk 2 gun yataginda yatmisdi sonrasi bir turlu yatiramadim dengeyi kuramadm cok kalkio 5 sn aglio hemen kalkiom bakiom geri uyumus en son pes edip yanima yatiriom bakiom aglayinca hemen susunca ellemiyorum yoruldm yatakdan in bin yapmakdan oglum yattimi 2 3 saat uyurdu bunun dk si belli olmuyor🙄

Ayy canim ya cokk heyecanli bir durum inan seni cok iyi anliyorum oglum o gun hic kalkmazdi 5 de kalkmisdi ve biz tam evden cikicakdik resmen icim gitmisdi onu kandirip cikdm cunky asla birakmazdi annem bakti ona ama icin el vermio ayrılmaya neyseki 1 geceyle ciktim sende insallah 1 gunde cikarsin canim 🤲
insallah canimbenim 🙏seni cok iyi anliyorum valla insanin ici gidiyor

Sonuna kadar katiliyorum gunduz surekli memede oldugu icin dinlenme firsatim olmuyo 2.5 3 saatte bir dolu dolu oluyo goguslerim akiyo ama gece uyuyim 1 2 saate hemen tas gibi oluyolar uyku gercekten cok onemli bu surecte
Aynen cnm gece soluksuz 2 saat uyuyunca doluyor ama ben ilk hafta doluyordu sonrasi hep sallantida gecti vala

Muhtemelen biri olmazsa bende tuvalete götüreceğim 😩 annem mayısa kadar bizimle mayısta bir ay olmayacak haziranda gelip bir ay durup gidecek. İnş. O zamana kadar Deniz onun gerçek bir canlı olduğunu evin bir bireyi olduğunu kavrar. Çok bunaltırsa mayısta kreşe vereceğim. Evde kaba saba yemek yemeyen yüzünü bile yıkatmayan bir çocuk oldu .
Valaha cok zor insallah deniz de anlar da hersey senin icin biraz daha kolay olur canim yoksa seninki bizden de beter ya sorma benimkide bana agresif ya kardeşini kiskandigi icin yapio gittim yerde kendinxe bana heriflik yapio afra tafra yapio deliriyorum artik bu hallerine ya

Benim kizda uyumuo ya yataginda oglum hep yatardı kiz ya ortamizda ya benim ayagimda yada babasinin ayaginda sallanio halbuki ilk 2 gun yataginda yatmisdi sonrasi bir turlu yatiramadim dengeyi kuramadm cok kalkio 5 sn aglio hemen kalkiom bakiom geri uyumus en son pes edip yanima yatiriom bakiom aglayinca hemen susunca ellemiyorum yoruldm yatakdan in bin yapmakdan oglum yattimi 2 3 saat uyurdu bunun dk si belli olmuyor🙄
Kızlar ağlamaya başlayınca katılıyor hemen ,hiç sabrı yok. Bende sürekli tek gözüm açık uyuyorum kız uyuduğundan emin olunca başımı yastığa koyuyorum. Tek çocuklu hayatıma bakıyorumda kolaymış tek çocuğa bakmak. Sürekli denizi kollamaktan yoruldum. Çok enerjik yorulmuyor akşam oluyor uyumuyor. Evin içinde deli gibi zıplıyor bana dans ettiriyor yakalamaca yerde emekleme ne ararsan var.

Kızlar benim yanımda hem annem hem kaynanam var kaynanam biraz degisiktir zatende cocugun göbeği düşmeden çocuğu yikamiyorum diye soylenip duruyo biz yikadikta otekilerinkini bilmem ne diyo büyük eltimde bizimkileri yıkadın onunkini niye yikamiyon demiş gelmiş ben çocuğu emzirmeye çalışırken bana bunu soyluyo enfeksiyon kaparsa gelir bakarlar dedim sinirimden başka bişi gelmedi aklıma
Kimseyi kırmak istemiyorum ama çocuğu sevme stili zaten bı değişik
Annemle doğru düzgün anlasamiyolar annemdede var herseyine laf soyluyo kadının anne karışma desemde zor dinliyo beni
Kaynanam komut vermeyi çok seviyo anneme dahi
Yemekleri genelde kaynanam yapıyor mutfağın hali içler acısı çok doluyum ya
Seninki iyi en azından yıkamayı falan biliyo benim kv çocuğu tutmayı bilmiyo🙄 geçen geldi bacağını sıkıştırdı uyardım napım duramıyorum söylüyorum doğumdan sonra 2 kez geldi gördü gitti bakamıcağını bildiğim için istemedim gittim 2 hafta annemde kaldım geldim kendim bakıyorum napım çok dua ettim Allah muhtaç etmesin diye
Doğumda çocuk ilk yanıma gelmiş derdi torun sevmek değil resim çekmek ne meraklı çocuk odaya girer girmez resim çekmeye kalktı eşimin abisine faln atıcakmış hanfendi o sırada hemşire geldi emzirmek için o çekerken bide flaşı patladı bi kızdı hemşire o an kendimi nasıl zor tuttum anlatamam o kaldı içime dert oldu bende sonra zaten ağrım sancım stresim bana yeter çok gergindim yani geldi okuyum bi sizi kaynanamdan bana geçti iyi okurmuş okuma dedim tersledim morali bozuldu eşiminde öyle sonra giderken suratıma bile bakmadı napım ama gelmiş faydası yok çenesi çok evimede geldi kucağına ilk alır almaz resmimizi çek dedi çıkartıp albümüne koyucakmış samimiyetsiz ben daha doluyum valla 🤣
Bide bana 8 9 kişi misafir getircekmiş gelmek istiyolatmış bende kabul etmedim zaten gelicek kişiler mevlüdede gelicek ağırlayamam çocuk küçük daha kendini bi toparlasın dedim

Benim bir sorunum var. Bebeklerden gazlardan emmelerden fırsat bulup fikir belirtirseniz çok sevinirim.40. Haftamdayım.doğurdum doğuracağım karnım burnumda.eşim Yok görevde giderkende beni ve bebeği ailesine emanet etti.ben kontrollere bugüne kadar hep yalnız gittim annemin hastalığından dolayı ailem yanımda olamadı.eşimin ailesi ise yanımda olmadı olma gereği duymadı.ama şimdi sona geldik 5 güne doğumum olacak belki.yarın kontrolüm var. Altlarında araba var. Bana diyor ki KV yarın otobüsle gideriz(yol bir saat bu arada) sebebide kayınbabam eltimgil için kredi çekmeye gidecekmiş bankada işleri varmış.39 haftaya kadar ben zaten otobüsle gitmişim yalnız gitmişim. Benim işimi görecekleri son bir iki kontrol kalmış onunda yerini yaptı. Ben çok sinirlendim çokta üzüldüm. Annem yok eşim yok ben bu insanlara emanetim.Kredi haftanın 5 günü çekilebilir. Benim kontrol günüm olması şart mı? Veya bana diyebilir kızım yarın babanın işi var perşembe gidelim diye.size sormak istediğim şu: tepkimi belli etmeli miyim . Yoksa Allaha havale edip otobüsle mi gitmeliyim. Otobüsle gidersem yanımda KV yi napayım ne gerek var gelmesine
Merhaba sizi gaza dolduruşa getirmek asla istemem sakin olun son günleriniz stres yapmayın. Kesinlikle haklısınız araba varken 1 saatlik yola otobüsle gitmek ne demek? Madem EMANET insan derki oğlumuzun emaneti aman yorulmasın yollarda rahat rahat gitsin gelsin... bu arada ben eşim yanımda olmasına rağmen hep tek gittim kontrollere polikliniklerde beklemesin yorulmasın dedim. Ama böyle yapmamak lazımmış naz niyaz etmek yaranıyor erkeklere.
Bence kırıldığını belli et, hatta ben gitmeyeceğim kontrole siz beni doğuma da otobüsle götürürsünüz de bakalım anlayacaklar mı hatasını..

Bugün başıma gelenler 🤦🏻‍♀️🤣
Kaka yapmıştı altını aldım birazda karnını falan ovdum ayaklarından tuttum temizliyodum tekrar kaka yaptı ama o bi fışkırdı bi yüzüme gelmedi üstüm başım battı resmen analık böyleymiş meğer büyüyünce anltıcam bunlrı kıymet bilsin neler çekiyorum 🤪 🤣
Pırasa gaz yapıyo arkadaşlar bu arada dün yedim bugün çocuk çok huysuz ondan diye düşünüyorum baktım yapıyomuş gaz
normalde kucağıma alır almaz gazını çıkarıyodu yavrum bugün zorlandı bende zorlandım yeni uyudu ne kadar süre uyur bilmiyorum 🤦🏻‍♀️
Resmini cekseydin 😄 geçmiş olsun
Bizimkide gazdan uyuyamadi bence kucağımda tutarken aşağıdan port port gitti sonra uyudu 🤣

tahminim 40miz cikana kadar birilerinin yardimina devamli olarak ihtiyac duyucaz ,insallah kuzucuk emzik tutar valla rahat edersin ,

valla canim heyecanliyim ya ,ecede sanirim hissediyor heyecanimi butungun hic durmadi ,kuafore fln gittim son rutuslar tamam ev temiz yemek var 😂

eger gazini rahat cikarirsan 2.gun aksami gonderirim seni dedi ,insallah hersey yolunda giderde 2.gece evime gelirim , 1 gece bile elasiz nasil kalicam diye agliyorum kac gundur ,

yarin 8 bucukta sezeryana alicaklar ,7 de hastanede olucaz , yazarim muhakkak ,dua edin hersey yolunda gitsin insallah ☺💜
o kadar iyi anlıyorum ki Ela için hissettiklerini, hastanede olduğum süre boyunca aklım hep kızımdaydı. babasıyla kaldılar evde hiç de sorun yaşamamışlar. Ela kiminle kalacak?
inşallah hiç bir sorun olmadan evine döneceksin canım dualarım seninle ❤️

bu gece heyecandan uyuyamazsın da bana da öyle olmuştu, ki benimki belirsizdi henüz ama o gece hissettim ve uyuyamadım bir türlü. çok güzel heyecanlar bunlar 😍

Bugün yarın derken bizim zamanımız da geldi. İnşallah her şey yolunda gider canım. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk 🥰

İnşallahh yarın bir hareketlenme olur canım insan artık gelsin istiyor☺☺

Ya insanlar niye karışır anlamıyorum ki bırak çocuğuma nasıl bakmak istiyosam öyle bakayım dimi ama eltinde hemen laf söylese oda yıkatmasaymış çocuğunu 🤷🏻‍♀️ Kayınvalideni göndersen canım annem gittikten sonra gel desen kabul etmezler mi??

En az 10 yıl oncesinden bahsediyo eltim zaten evlendigimizden beri kıyas yapa yapa bitiremedi kendiyle kaynanam bu hafta sonu gidecek zaten o eltimin çocuklarına bakıyor gelme diyemedim simdi
Annen varken kv gelmese ? Bizimki de ilk 1 hafta kaldi sonra gitti annem var diye. Annem 40 ciktiktan sonra gidecek kv o zaman kalacak
Bizimkide bu haftaa sonu gidiyor kayinpederim gelcek almaya oda 2 gece kalıcak aslında o bile sacmada işte napyim bişey diyemiyorum ya
seninkide zor cnm ya annen gidince daha da zorlasacak nasil basedeceksin bu durumla oglun durmuo tuvalete bile gidemezsin gerci benimki duruoda noluo kiz ortaligi birbirine katinca gecen kucagima aldm ole gittim lavaboya 🙄 evde kimsede yokdu vala allah yardimcimiz olsun sabaha kadar deliksiz uyumayi ozledim🤣

Ayy canim senin isinde cok zor ya ikisiyle gecim saglamak ve cocuk bakimiyla ilgili milletin karismasindan nefret ederm bende düşene kadar yikamadm 8. Gun düştü yikadm neden bu kadar acele ediolarki nasil olsa dusecek bence takma sen bunu ve yikama dusene kadar doktor ne dediyse uygula evin halini de dusunmemeye calis canim ya biliyorum moralin bozuluyordur ama suan bunu deil bebeginle ilgilen ve kendini toparlamaya calis en kisa zamanda 😐
Düştüğü günmü yikadin bı gün sonramı yikadin canım evet dediğin gibi yapmaya çalışıyorum bende ama gözüm gordukce kulağım isittikce deliriyomus gibi oluyorum
Seninki iyi en azından yıkamayı falan biliyo benim kv çocuğu tutmayı bilmiyo🙄 geçen geldi bacağını sıkıştırdı uyardım napım duramıyorum söylüyorum doğumdan sonra 2 kez geldi gördü gitti bakamıcağını bildiğim için istemedim gittim 2 hafta annemde kaldım geldim kendim bakıyorum napım çok dua ettim Allah muhtaç etmesin diye
Doğumda çocuk ilk yanıma gelmiş derdi torun sevmek değil resim çekmek ne meraklı çocuk odaya girer girmez resim çekmeye kalktı eşimin abisine faln atıcakmış hanfendi o sırada hemşire geldi emzirmek için o çekerken bide flaşı patladı bi kızdı hemşire o an kendimi nasıl zor tuttum anlatamam o kaldı içime dert oldu bende sonra zaten ağrım sancım stresim bana yeter çok gergindim yani geldi okuyum bi sizi kaynanamdan bana geçti iyi okurmuş okuma dedim tersledim morali bozuldu eşiminde öyle sonra giderken suratıma bile bakmadı napım ama gelmiş faydası yok çenesi çok evimede geldi kucağına ilk alır almaz resmimizi çek dedi çıkartıp albümüne koyucakmış samimiyetsiz ben daha doluyum valla 🤣
Bide bana 8 9 kişi misafir getircekmiş gelmek istiyolatmış bende kabul etmedim zaten gelicek kişiler mevlüdede gelicek ağırlayamam çocuk küçük daha kendini bi toparlasın dedim
İyi yapmışsın kıyamam ya valla dolduruyorlar insanı böyle boşuna günaha sokuyorlar

o kadar iyi anlıyorum ki Ela için hissettiklerini, hastanede olduğum süre boyunca aklım hep kızımdaydı. babasıyla kaldılar evde hiç de sorun yaşamamışlar. Ela kiminle kalacak?
inşallah hiç bir sorun olmadan evine döneceksin canım dualarım seninle ❤

bu gece heyecandan uyuyamazsın da bana da öyle olmuştu, ki benimki belirsizdi henüz ama o gece hissettim ve uyuyamadım bir türlü. çok güzel heyecanlar bunlar 😍
aynen oyle canim cok sagol💗 gunduz babannesi olucak yaninda aksam babasi gidicek uyutmaya ,insallah gecede hic uyanmaz ,ertesi sabah birlikte yanima gelicekler ,

X