insallah papatyacimBugün yarın derken bizim zamanımız da geldi. İnşallah her şey yolunda gider canım. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk
Ay inşallah olur yaİnşallahh yarın bir hareketlenme olur canım insan artık gelsin istiyor☺☺
Ya insanlar niye karışır anlamıyorum ki bırak çocuğuma nasıl bakmak istiyosam öyle bakayım dimi ama eltinde hemen laf söylese oda yıkatmasaymış çocuğunuKayınvalideni göndersen canım annem gittikten sonra gel desen kabul etmezler mi??
Ya senindemi günün geldi canım sağlıcakla gelsin kuzucuk inşallahaynen oyle canim cok sagolgunduz babannesi olucak yaninda aksam babasi gidicek uyutmaya ,insallah gecede hic uyanmaz ,ertesi sabah birlikte yanima gelicekler ,
Allah kabul etsin canim ayni islemleri bizde yaptik 7. GunTeyzeleri bugün oglusumun 7.gunu akikasini kestik dağıttık rabbim kabul etsin inşallah
Babası kulağına ezan okuyup ismini söyledi
Saçını kestirmiyor babası azcik ucundan alcaz bizde
amin canimbenim cok sagol,insallah sende hayirlisiyla saglikla bebisini kucagina alirsin ,normalmi bekliyosunYa senindemi günün geldi canım sağlıcakla gelsin kuzucuk inşallahbende artık çok ağırlaştım umarım bir an önce gelir artık dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun
Sağlıcakla al canım kucağına inşallahBende perşembe günü doğuruyorum kızlar. Allah nasip ederse mis kokulu oğluşuma kavuşucam. Çok heyecanlıyım hele eşim benden de heyecanlı.
Amin canım saol Allah sizinkinide kabul etsin inşallahAllah kabul etsin canim ayni islemleri bizde yaptik 7. Gunbende kiyamadim kesmeye zaten cok az var
Amin canimAmin canım saol Allah sizinkinide kabul etsin inşallah
Ay bana kalsa kescem he babası senin bütün tuylerini tek tek yolarim oğluma dokundurtmam dedikoca dedik bagrimiza bastık
Amin canım inşallah evet normal bekliyoruz ama bekleyemiyorum işteamin canimbenim cok sagol,insallah sende hayirlisiyla saglikla bebisini kucagina alirsin ,normalmi bekliyosun
Allah razı olsun cnmSağlıcakla al canım kucağına inşallahRabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ayy sorma iyice şiştim. Ih ıhlayarak dönüyorum yürüyorum sürahi nineye bağladım iyiceinsallah papatyacimcok sukur artik doguralim yeter bence iyice topac gibi oldum
ederim tabi canimAmin canım inşallah evet normal bekliyoruz ama bekleyemiyorum işteyarın kontrolümüz var bakalım sende bizlere dua et
valla sorma yaaAyy sorma iyice şiştim. Ih ıhlayarak dönüyorum yürüyorum sürahi nineye bağladım iyice
Amin cümlemizden inşallah canımAllah razı olsun cnm
Ayy Allah razı olsun canım Hilal ismim bu aradaederim tabi canim
Ayni benAmin canım inşallah evet normal bekliyoruz ama bekleyemiyorum işteyarın kontrolümüz var bakalım sende bizlere dua et