2020 Şubat Anneleri

Bizim kızda başladı kusmaya yeğenim vardı çok kusardı herkesin üstünü batırırdı inş. Kızım öyle olmaz. Az emiyor aslında.

Seninki büyüyünce de memeci olursa yandın. Meme diye bağırıp toplum içinde yakanı açmaya çalışabilir. Ablamın ki avm de bas bağırmıştı meme diye

Ben de ağır yaşıyorum lohusalık kafasını merak etme.. 13.gün ve ben kafa olarak daha kötü oluyorum özellikle akşamları daha da artıyor bu durum. Ağlama krizleri, bitmek bilmeyen vesveseler, uyku isteği gibi gibi

Bizim kızda başladı kusmaya yeğenim vardı çok kusardı herkesin üstünü batırırdı inş. Kızım öyle olmaz. Az emiyor aslında.
Benimki karnını doyurunca 15 dk kucağımda dik duruyo doktor böyle demişti. Uyuyacaksa o ara uyuyo zaten yatırıyorum. Ama diyelim üstü battı değiştirmek zorundayım ve gazını çıkarıp yatırdım, kesin kusuyo. İlle dik duracak.
O yüzden sürekli emen bebekler hep kusar gibi düşündüm :)

eyvah eyvah insallah emzige alisir canim rahat edersin , 2 saat emzirirken begum ne yapti peki durdumu,kahvalti hazirlayamadin dimi ,begumu annenmi yedirdi,

Bizimki de gazı çıkarsa ve dediğin gibi dik tutarsan kusmuyor. Emerken altını kirletiyor temizlersem kusuyor temizlemezsem kızarıyor popiş. İki arada kalıyorum. Sürekli dik tutmak ne mümkün Denizden sakınacam derken midesi çalkalanıyor kuzumun.

Bizim emektar araba satılmış kocaya trip attım. Çünkü yeni arabayı hemen nasıl bulacağız. Bu kış da temiz araba arayacağız. Hemde tam karşı lojman ilk arabamızdı. Bağ kurmuşum galiba duygulandım. Alanın eşi yeni ehliyet aldı K. Pederininkini vurmuş hemen ben vururlarsa görmek istemem dedim.

Sabahları bulantı çeken varmı kızlar ya başlarda çekmediğim bulantıları çekiyorum resmen

Hayırlısı olsun canım öyle düşünme sizinde nasibiniz bir yerde bekliyordur bulunur bir an önce inşallah bir önceki arabamızı benim eşimde öyle satmıştı ve benim bekarlık arabamdı bakıma diye götürdü sattı çıktı kızdım ama elden de bişey gelmedi tabi sende güzel düşün bir an önce bulursunuz inşallah

Bence de erkenden git canım doğum fln olur bakarsın erken hastanede olmak en iyisi
Sabahları bulantı çeken varmı kızlar ya başlarda çekmediğim bulantıları çekiyorum resmen
Sabahları yada yemek yedikten sonra bende de oluyor mide bulantısı canım hatta midem ağrıyo zaman zaman

eyvah eyvah insallah emzige alisir canim rahat edersin , 2 saat emzirirken begum ne yapti peki durdumu,kahvalti hazirlayamadin dimi ,begumu annenmi yedirdi,
gerekirse tüm emzikleri sırayla denicem canım yoksa yandım

şu an düzenimiz tamamen bozuldu, hem Begümün hastalığı hem de doğum üst üste geldi. normalde okula gitmesi gerek ama sabah 8 buçukta babası kaldırıp bişeyler atıştırması için veriyor, hazırlıyor ve hastaneye götürüyor. o ara ben Mete ile ilgileniyorum, annem evi havalandırıyor etrafı toplayıp kahvaltı hazırlıyor. 1 buçuk saat sonra geliyolar, o ara uyuyor işte oğluş, kahvaltı yapıyoruz.

şu an böyle bir düzenimiz var ama okula başladığında ben ilgilenemezsem anneannesi ilgilenicek mecbur. eşim de işe başlayacak çünkü. tamamen iyileşmeden, doktor gidebilir demeden okula göndermicem. ama 7 mart doğum günü, söz verdim ona okulda kutlayacağız. inşallah toparlanır iyice.

annem gidene kadar da emziğe alıştırıp bir düzen kurmam lazım. yaşasın emzik inşallah alışır allahımm

sen nasılsın canımcım? yarın büyük gün Ela nasıl oldu? kaç gün kalacağın belli mi? yarın kendine gelince bir kelime de olsa yaz olur mu çok merak ederim ya. inşallah sağlıkla kucağına alırsın Ece kuzuyu saat kaçta olacaktı?

19. Günümüz 14 günlükken azdı kilosu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı. Evet illa bişeyler çıkıyormuş bende zamana bıraktım 1 ay sonra kilo alsa bari diye dua ediyorum yiyorum badem ceviz rezene. Et tavuk balık ayırtetmeden yiyorum ağzım boş durmuyor bakalım inşallah beebişlerimşz sağlıkla büyür

Bence de erkenden git canım doğum fln olur bakarsın erken hastanede olmak en iyisi

Sabahları yada yemek yedikten sonra bende de oluyor mide bulantısı canım hatta midem ağrıyo zaman zaman
Ya diyorum şaka gibi başta çekmediğim bulantıları şimdi çekiyorum yarın kontrolümüz var bakalım bizimde ne yapıyor hanımefendi gelmicek daha muhtemelen

Sağol canım. Bizimki hep böyle şeyleri benim işim olunca yapar. Kırkımız çıkacak bir kaç güne. Kuaför ve doktor kontrolüm vardı arabayı da doğum zamanı çaldırmıştı. Zamanlaması müthiş gerçekten. Temiz ve güvenilir araba bulmak zor. Cuma devir teslim var. Arabayı garaja çekecek kullanmayacakmış o güne kadar. Depoyu da fullemişti.

Kızlar ya bizim göbeğimiz düşeli 5-6 gün oluyo ama hafif kan lekesi var burda başına gelen olmuştu galiba ne yapmamız lazım

Arttırmaya çalışıyorum canım ama canımdan can gidiyor yürürken Allahım benimki kadar acıyı kımseye yaşatmasın

Ya evet zamanlama gerçekten kötü olmuş aynı sitedeyse en azından bekletseydi biraz daha işlerini halledebilseydin keşke depoyu fullemeside valla bilemedim yaniHayırlısı olsun canım

Ya evet zamanlama gerçekten kötü olmuş aynı sitedeyse en azından bekletseydi biraz daha işlerini halledebilseydin keşke depoyu fullemeside valla bilemedim yaniHayırlısı olsun canım
Alanlar anahtarın bir tanesi sizde dursun yeni araba alana kadar diyor ama eşim kabul etmemiş. Emanetin canı az olur diyor. Bende kabul etmezdim. Bana da kullandırmıyor Depoyu haftasonu fullemişti Artık gerçekten hayırlısı inş. Kısa zamanda buluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…