2020 Şubat Anneleri

Masallah canim tebrik ederm allah anali babali büyütsün bol hareket et inan bana 1 haftaya kalmadan normal hayatina donuyorsun canin acio ama zamanla hafifliyor

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş

Valla ben de sinir olmuştum. Arkadaşım 8 ay regl olmadı. Bu sefer benim de öyle olsa
benim 2 sene emzirip 2 sene regl olmayan arkadasim var , ben dogum yaptim ertesi gun regl.olmaya basladim 1 ay surdu sonra normal ayda bir olmaya devam.ettim .kisiden kisiye gore degisiyor

canim dogal zeytinyagi ve garmastan pomat kremi donusumlu surebilirsin

hayirli ugurlu olsun

Hayırlı vakitte gelsin cnm. Haberlerini bekliyoz
Doktordan geldim kızlar hiç sancım çıkmadı açıklığımda yok doktoruma haftaya pazartesiye kadar bekleyebilirmiyiz diye sordum bebişin ölçümlerini yaptı boyu 54 cm kilosu 3880 olmuş 1 hafta daha beklersek 4 ü geçer kilosu oda normal doğumu zorlar dedi bende o zaman çarşamba suni sancıyla doğumu başlatmaya çalışalım olmazsa da sezaryen yapalım dedim doktorum da kabul etti yani Allah nasip ederse çarşamba doğum olacak inşallah sağ salim atlatırız

Canim bende carsamba nst cektiricem. Doktor ona göre yatis yapacak. Bi baktin beraber yavrularimizi kucagimiza aliriz

Kızlar sezaryen ağrılarınız ne zaman geçti? 4 gün oldu sezaryen olalı ayağa kalkınca deli gibi yanma hissediyorum nefesim kesiliyor acıdan doktoruma göründüm hersey normal diyor ama ben ölüyorum bebeğim de kuvezde hastaneye gidip gelıyorum emziriyorum . Ağlıyorum resmen ayağa kalkınca nasıl geçecek. Sizin de oyle oldu mu?

Bizim bugün kilomus 3400 boyumuzda 52.5 cm çıktı. Zaten ben kilosu cok olsun istemiyorum zor dogar diye korkuyorum :)

Gözün Aydın canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Darısı biz bekleyenlere

Daha çok erken biraz daha sabretmen gerek benim ilkinde hemen bir haftada herşey bitmişti ama bu defa bende senin gibi ağlıyordum şimdi 13 gün oldu daha henüz tamamen geçmiş değil

Canim bende carsamba nst cektiricem. Doktor ona göre yatis yapacak. Bi baktin beraber yavrularimizi kucagimiza aliriz
Bizim bugün kilomus 3400 boyumuzda 52.5 cm çıktı. Zaten ben kilosu cok olsun istemiyorum zor dogar diye korkuyorum :)
Aynen canım inşallahh ikimizde hayırlısıyla çarşamba alalım bebişleri bence de çok kilo iyi değil ama elimizde de değilki neye göre nasıl kilo alıyolar hiç anlamıyom ben bukadar çok alacağını hiç tahmin etmiyodum

Daha çok erken biraz daha sabretmen gerek benim ilkinde hemen bir haftada herşey bitmişti ama bu defa bende senin gibi ağlıyordum şimdi 13 gün oldu daha henüz tamamen geçmiş değil
Ayy Allah yardım etsin bize

Benim ikinci çocuk ya almalı mıyım? Sonra başka amaç için kullanılır mı. Birde içinin poşeti ekonomik mi.

senin 2 tane bezli bebisin oldugu icin rahat edersin canim ama buyuk boyunu al ,sonra baska biseyde kullanilmaz bence ama kizin 3 yasinda tuvalete aliscagini dusunursek en az 3 sene kullanirsin ,icinin poseti 3 lusu 50 tl flndi galiba ,olmazsa olmaz bisey degil ama cokpratik kullaninca rahat edersin

Benim ilk sezeryanım maalesef öyleydi. Çok ağrım olurdu karnımı kaldıramazdım. Yatakta milim milim hareket ederdim desteksiz doğrulamazdım. Ayağa kalkmak için baya bir hazırlık yapardım . Zamanla geçti. İkincisi ise çok rahattı. İlk gün Arabadan bile kendim indim. Herseyi çok kolay yaptım. O yanma her ikisinde de oldu. Ama geçiyor zamana ihtiyacın var.

Benimde ilk sezaryenim. Aynı şeyleri yaşıyorum arabaya binerken inerken bıçak saplanmış gibi acıyor yanıyor oturmadan gecmıyor maksımum 2 dk yuruyebiliyoruum inşallah geçer Allah kımseye yaşatmasın çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…