2020 Şubat Anneleri

hiç aklıma gelmedi çok sağol deneyeyim bende

bal mumu nasıl bişey ya nerde bulucazki 🙄

gerçekten erkek gücü denilen bir şey var galiba 😂 çok acayip çekiyor mememi, ilk aldığında özellikle acıdan dişlerimi sıkıyorum.

garmastan duydum burda yine aldırayım eşime. zeytinyağını mutlaka denicem 😘
Aktardn almış canım bend eilk defa gördüm 😁😁ama kızların dediği gibi bende zeytinyağını burada öğrendim gerçekten rahatlatıyor 🤗

hiç aklıma gelmedi çok sağol deneyeyim bende

bal mumu nasıl bişey ya nerde bulucazki 🙄

gerçekten erkek gücü denilen bir şey var galiba 😂 çok acayip çekiyor mememi, ilk aldığında özellikle acıdan dişlerimi sıkıyorum.

garmastan duydum burda yine aldırayım eşime. zeytinyağını mutlaka denicem 😘
Kesinlikle erkek bebekler memeyi hem kuvvetli emiyor hemde düşkün oluyor. 🤩 Genelde benim çevremde kız bebekler memeyi reddetmeye eğilimliydi. Benim kızımında severek emdiğini sanmıyorum.

emzirme yastığının geldiği son nokta. Deniz beyimiz el koydu. Evin altını üstüne getiriyor 😩

Eklentiler

• 113C9D46-09CD-40C4-9B8B-FBFE31819036.jpeg
    113C9D46-09CD-40C4-9B8B-FBFE31819036.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 69
  • 503A9C96-CF32-4822-AAC0-EAB940177251.jpeg
    503A9C96-CF32-4822-AAC0-EAB940177251.jpeg
    161,8 KB · Görüntüleme: 75
  • image.jpg
    image.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 70
Kesinlikle erkek bebekler memeyi hem kuvvetli emiyor hemde düşkün oluyor. 🤩 Genelde benim çevremde kız bebekler memeyi reddetmeye eğilimliydi. Benim kızımında severek emdiğini sanmıyorum.

emzirme yastığının geldiği son nokta. Deniz beyimiz el koydu. Evin altını üstüne getiriyor 😩
YAAA çok tatlı 🥰🥰🥰

Kızlar sizde uyuyunca terliyomusunuz ben terin suyun içinde kalıyorum yastık falan su gibi oluyo bazen gece durmuyo emzirirken saçlarımın arasından akıyo lohusalıktan heralde ne zaman geçer bu ya gerçi kilo veriyorum diye seviniyorum ama son 7 kilo kalmış 18 kilodan
Ayni dert bnde de var cnm ya lohusa teri berbat bisey 40 gun geçmez daha cook var bize🙄🙄25 gun off off

Aksam 9 dan gece 12 ye kadar anlamsizca aglamalarimiz var huy edindi ve dun gece en kotusuydu atese dusmus gibi agliyo cocuk mosmor oldu. Alti temiz karni tok gazinida cikariyo neden boyle yapiyo anlam veremiyorum bizim gibi olan ya da fikri olan var mii :KK43:
Öyle ğlyınc
Bazen geceleri 3saatte bir kalkıyor bazen 1saat sonra . Gündüzde çok uyudu deyip ben kaldırıyorum bazen o ağlayıp kalkıyor o kadar değişken ki. Bir düzeni yok. Evde bir çocuk daha olunca düzen kurmak zor. Deniz sürekli kızı uyandırmaya çalışıyor oda ağlayarak uyanıyor. Bu ara yaşantım kısır bir döngüden ibaret.
evst senin düzen biraz daha zaman alacak biZe göre düzen oturma çok yoruyormuş

Meraba kızlar bizde bugün 6 günlük olduk Allah'ın izniyle..
Ama bı sorunumuz var
Bebeğim kucuk doğduğu için pediatri doktoru küçük doğan bebeklere biberonla mama vermeyi öneriyorum dedi bende sütümü sağıp biberonla veriyodum sürekli mememide vermeyi deniyodum ama iki çekip yoruluyodu bırakıyordu ağlıyordu kıyamıyodum bende
Tuttuğu zaman güzel tutup çekiyor aslında ama tutturana kadar canım cikiyor sarılık riskimiz olduğu içinde aç kalmasina müsade etmiyorum yine biberon veya siringayla veriyorum biberon o kadar kolayına geliyor ki bazen siringaya bile ağlıyor çok üzülüyorum gogsumu tutmaz diye sizce napiyim ben zamanla düzelir mi yoksa böyle başladı şimdi önünü almazsam böyle gidermi
Bazen uykuya dalamadigi ve emme refleksinin guclenmesi icin emzikte verdik ağzına doktor önerdi onuda
Ben biberonla veriyorum ama memeyi de tutuyo. Her bebek reddetmez. Sen şimdilik doktorun dediğini uygula bebeğin aç kalmasın. İnşallah ilerde memenden emer. Şimdi düşünüp stres olma

Kızlar benim kanamam merdeyse bir hafta oldu dr kontrolume gittm haftalık rahimde kan var dedi önü tıkanmış ve ilaç verdi salıya kadar kanama olmazsa haber ver dedi şuan hala hiçbi kanamam yok ne olacak bu durumda bilmiyorum yaa😒
Tıkanmayı ilk kez duyuyorum geçmiş olsun. İlaçla hallolacaktır umarım.

Kızlar bu haftalarda tansiyonun kaç olması lazım yani
Yükseklik sınır olarak

Hepimizin sorunuymuş desene canım 🤦🏻‍♀️ Benim 1 hafta kaldı senin daha varmışş Allahtan üşütmedim ben kalk emzir et sen dikkat et yinede çok var
vala canim hastalandm şükür su torbasiyla atlattim kiza da gecirdm cunku hic uyutmadi gerci suan iyiyiz hala uyutmuyorda🙄 dedin gibj hayirlisiyla bi atlatsam cok mutlu olcam
A Aycee09 benimki geçti sanırım bi ay filan sürdü 40 günü bulmadı. Kişiden kişiye değişir tabi. İyi ki yazın doğurmadım dedim.
Oglum eylulde dogdu vala bu halimin 3 katiydi resmen tam yaz bile deildi terden delirecek oluyordum😐🙄

Benimde sütüm çok ama bebeğim kilo vermiş :KK43:
Ne kadarlıksınız? Ne kadar vermiş? Hepimizin süreçleri farklı ama benimde bebeğim doğumdan sonra kilo verdi ve bunu doktorlar fazla buldular hatta kan alalım böbrekleri bozukduysa hastanede yatacak denildi. Hemen mama başlandı. İstemeyerek vermek zorunda kaldım. Şimdi yavaş yavaş sütüm geliyor.Sezeryan sonrası vücudlar zor toplanıyor anca süt üretiyor ya da besin değeri zenginleşiyor sütün tabi yediğimize içtiğimize de dikkat etmeli.

Kızlar sizde uyuyunca terliyomusunuz ben terin suyun içinde kalıyorum yastık falan su gibi oluyo bazen gece durmuyo emzirirken saçlarımın arasından akıyo lohusalıktan heralde ne zaman geçer bu ya gerçi kilo veriyorum diye seviniyorum ama son 7 kilo kalmış 18 kilodan
Loğusa teri cnm o ilkinde yaz dı heralde çıplak yatmaktan anlamıyordum ama bu defa bende aşırı terliyorum sabaha kadar 3 takım değişiyorum

X