2020 Şubat Anneleri

Aktardn almış canım bend eilk defa gördüm ama kızların dediği gibi bende zeytinyağını burada öğrendim gerçekten rahatlatıyor

Bende öyleyim canım annem lohusalık teri diyor iyi bişey diyor benimde 9 kilom gitti 3 kilom kaldı
Dimi yaa lohusalıktan 40 ımız çıkınca gidermi acaba madem lohusalık serüveni 40. Sonra bityo oda bitsin bari
Maşallah bişey kalmamışş

Kesinlikle erkek bebekler memeyi hem kuvvetli emiyor hemde düşkün oluyor. Genelde benim çevremde kız bebekler memeyi reddetmeye eğilimliydi. Benim kızımında severek emdiğini sanmıyorum.

emzirme yastığının geldiği son nokta. Deniz beyimiz el koydu. Evin altını üstüne getiriyor

Eklentiler

• 113C9D46-09CD-40C4-9B8B-FBFE31819036.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 69
  • 503A9C96-CF32-4822-AAC0-EAB940177251.jpeg
    161,8 KB · Görüntüleme: 76
  • image.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 70
YAAA çok tatlı

Ayni dert bnde de var cnm ya lohusa teri berbat bisey 40 gun geçmez daha cook var bize25 gun off off

Öyle ğlyınc
evst senin düzen biraz daha zaman alacak biZe göre düzen oturma çok yoruyormuş

Ben biberonla veriyorum ama memeyi de tutuyo. Her bebek reddetmez. Sen şimdilik doktorun dediğini uygula bebeğin aç kalmasın. İnşallah ilerde memenden emer. Şimdi düşünüp stres olma

Tıkanmayı ilk kez duyuyorum geçmiş olsun. İlaçla hallolacaktır umarım.

Kızlar bu haftalarda tansiyonun kaç olması lazım yani
Yükseklik sınır olarak

Hepimizin sorunuymuş desene canım Benim 1 hafta kaldı senin daha varmışş Allahtan üşütmedim ben kalk emzir et sen dikkat et yinede çok var
vala canim hastalandm şükür su torbasiyla atlattim kiza da gecirdm cunku hic uyutmadi gerci suan iyiyiz hala uyutmuyorda dedin gibj hayirlisiyla bi atlatsam cok mutlu olcam
A Aycee09 benimki geçti sanırım bi ay filan sürdü 40 günü bulmadı. Kişiden kişiye değişir tabi. İyi ki yazın doğurmadım dedim.
Oglum eylulde dogdu vala bu halimin 3 katiydi resmen tam yaz bile deildi terden delirecek oluyordum

Benimde sütüm çok ama bebeğim kilo vermiş
Ne kadarlıksınız? Ne kadar vermiş? Hepimizin süreçleri farklı ama benimde bebeğim doğumdan sonra kilo verdi ve bunu doktorlar fazla buldular hatta kan alalım böbrekleri bozukduysa hastanede yatacak denildi. Hemen mama başlandı. İstemeyerek vermek zorunda kaldım. Şimdi yavaş yavaş sütüm geliyor.Sezeryan sonrası vücudlar zor toplanıyor anca süt üretiyor ya da besin değeri zenginleşiyor sütün tabi yediğimize içtiğimize de dikkat etmeli.

Loğusa teri cnm o ilkinde yaz dı heralde çıplak yatmaktan anlamıyordum ama bu defa bende aşırı terliyorum sabaha kadar 3 takım değişiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…