2020 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun kuzucuğa onların hastalıkları daha bir üzüyor beni . Bende Açıyorum devamlı burnunu yoksa burnunun fısırtısından ben bile rahatsız oluyorum.

Az önce altını açtım tam sildim fışkırtmaya başladı üzerime doğru hemde baya gaz çıkardı çok mutlu oldum. tedbirli olduğum için üstüm batmadı. Bayb me nin yatak koruyucu pratik örtülerinden Deniz için almıştım çiş öğretirsek diye. Onu alt değiştirme yaptım bir kısmını üzerime örtüyorum baya iş görüyor. ama çiş yaparsa üzeri muhakkak kirleniyor.

Denizden kalan kıyafetler baya kurtarıcı oldu evde hep onları giydiriyorum.

Bende ağır kaldırınca birden akıntı başlıyor .

Her emzirmeden sonra zeytinyağ sürüp gogus pedi kullanıyorum çok iyi geldi bana

Canım annem bal mumunu benmari usulü eritti içine Biraz zeytinyağı koydu cevizi yarıya böldü içine koydu gögüs kalkanları var ya onun gibi oldu gögüslerim tak bantla

Maşallah Oğlanlar memeye düşkün oluyor benimde oğlanda baya sızlıyordu. Yarım saat emerdi. Kakao yağı, Hindistan cevizi yağı sürüyordum kalkan kullanıyordum. Lansinoh pek işe yaramıyor. Birde cevizi ikiye bölmüştük içini boşaltıp bal mumunu eritip kaplamıştık, göğüslere kapak gibi kapatmıştım çok işe yaradı. Kısa sürede toparladı. Kızda birşey yapmıyorum çünkü güçlü emmediği için bir sıkıntı olmadı.

Kızlar benim kanamam merdeyse bir hafta oldu dr kontrolume gittm haftalık rahimde kan var dedi önü tıkanmış ve ilaç verdi salıya kadar kanama olmazsa haber ver dedi şuan hala hiçbi kanamam yok ne olacak bu durumda bilmiyorum yaa

Ben ilkinde de bunda da zeutinyağıyla iyleştiriyorum göğüs uçlarını tabi aynı zamanda lansinoh garmastan dönüşümlü kullandım şuan hiçbişe yok çok şükür

Benimde sütüm çok ama bebeğim kilo vermiş

Her emzirmeden sonra zeytinyağ sürüp gogus pedi kullanıyorum çok iyi geldi bana
hiç aklıma gelmedi çok sağol deneyeyim bende
Canım annem bal mumunu benmari usulü eritti içine Biraz zeytinyağı koydu cevizi yarıya böldü içine koydu gögüs kalkanları var ya onun gibi oldu gögüslerim tak bantla
bal mumu nasıl bişey ya nerde bulucazki
gerçekten erkek gücü denilen bir şey var galiba çok acayip çekiyor mememi, ilk aldığında özellikle acıdan dişlerimi sıkıyorum.
Ben ilkinde de bunda da zeutinyağıyla iyleştiriyorum göğüs uçlarını tabi aynı zamanda lansinoh garmastan dönüşümlü kullandım şuan hiçbişe yok çok şükür
garmastan duydum burda yine aldırayım eşime. zeytinyağını mutlaka denicem

Uykusu olunca az emiyor benimkinde ama sık emiyor seninki ne kadar sıklıkta emiyor

Ayy çok sevindimm sancın başladıysa açılmanda olur yavaş yavaş benim randevum akşam 6 da o yüzden bekliyorum daha. Sen hissediyormuydun sancıları nasıl bişey ben bile heycanlandım canım senin heycanlanman normall

Kızlar bu korbell çöp kovasından kullanan var mı ? Gerekli mi sizce bugün indirimi var e bebekte kullanışlı ise alayım diyorum

Aşımız vardı bugün olduk başım çok ağrıyodu sabah kalktığımda geldim emzirdim kahvaltı yap ağrı kesici iç bi uyudum bi ara ağladı kızım emzirdim tekrar uyuduk hala kendime gelemedim
Cumartesi doktor ölçümleriyle sağlık ocağı farklı çıktı baya kilosu baş çevresi boyu söyledim ama ben tam topuğuna kadar çektim falan dedi demekki değişiyo ölçümlerde

Uykusu olunca az emiyor benimkinde ama sık emiyor seninki ne kadar sıklıkta emiyor
Bazen geceleri 3saatte bir kalkıyor bazen 1saat sonra . Gündüzde çok uyudu deyip ben kaldırıyorum bazen o ağlayıp kalkıyor o kadar değişken ki. Bir düzeni yok. Evde bir çocuk daha olunca düzen kurmak zor. Deniz sürekli kızı uyandırmaya çalışıyor oda ağlayarak uyanıyor. Bu ara yaşantım kısır bir döngüden ibaret.

10 gündür 2 cm de takılıp kalmasi beni tedirgin ediyor diyorum acaba zor mu açılacak artık. Adet sancilari gibi agrilarim vardi ama hafifti. Bide karnimda kasilmalar var. Surekli bebek bi yerde toplaniyormus gibi bisey. Ben onu bebek yapiyor saniyordum ama sanciymis. Insallah sendende guzel haberler bekliyoruz canim

Kızlar sizde uyuyunca terliyomusunuz ben terin suyun içinde kalıyorum yastık falan su gibi oluyo bazen gece durmuyo emzirirken saçlarımın arasından akıyo lohusalıktan heralde ne zaman geçer bu ya gerçi kilo veriyorum diye seviniyorum ama son 7 kilo kalmış 18 kilodan

Bende öyleyim canım annem lohusalık teri diyor iyi bişey diyor benimde 9 kilom gitti 3 kilom kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…