- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Geçmiş olsun Canım .Rahatsızlanan kaç numaraAteşi 39 u geçti canım antibiyotik başlandı fitil veriyorum bir de sürekli
Off evet canım yaa nasıl güzel oluyo anlatılmazİnlemesi yok cok sukur de cok urkuyo uykusunda ruyasinda falan korkutuyolar mi acaba diyorumdedigin gibi sonradan da guluyo ama cok sebek oluyo o zaman agzini yuzunu isirip yiyesim geliyo
Burdayım canım nasılsın bebek hasta oldu onunla uğraşıyorum
insallah canimbenim ,ilk defa farkli bir korku oldu simdi 2 numaraya gecermi diye iyice telaslandik ,bu kucucuk yaslarinda bukadar antibiyotik surup ilac icmelerine cok uzuluyorum ,Kizim 1 haziran 2017 dogumlu canim.
Kardesini cok seviyor aslinda, yuzunde guller aciyor bebee diyor, deniz diyemiyor de diyor (genelde ilk heceleri soyluyor bu aralar)
Heycanlaniyor ama bilinçsizce eli kolu durmuyor ki habire kafasina bacaklari vs tehlikede oluyor oglan.
Altini aciyorum mesela, pipisi ve testislerini minciriyor ayyyyy diyor birde. Allah telafisi olmayan kazalardan sakınsın.
Benimki de hasta, nezle gibi bisey oldu hafif atesi de var burnu cok dolu..
seninkinin nesi var.
Cok gecmis olsun canim.
Allah sifa versin.
Ah Kiyamam sana da kizinada canimm.
Cok gecmis olsun kuzucuguna.
Benim kizim da grip olmustu hatirlarsan, hepimize de bulasmisti sikintil birkac gun gecirmistik. Merak etme Mete ye birseycik olmaz Allah im korusun melegini.
Sen de daha fazla aglama yipratma kendini.
Hissiyat olarak o kadar benzer duygular yaşıyoruz ki.
Alla alla , yesil renk neden olurmus ki kusmuk?
Dr a sordun mu ya da netten araştırdın mi?
Simdi nasil ?
Her zaman kusan bir bebek degil mi senin prenses?
Benim kizim 1 defa bile kusmamıştı ama oglan masallah gunde yuz defa kusuyo :)
Gecmis olsun canim, morarir sadece ama bebegine bisey olmamıştır. Bwn kizima hamileyken hem de disarda farkli zamanlarda 2 defa dusmustum cok fenaydi hemde.
Ahh Ela ya gecmis olsun canim.
Kuzular hasta olunca cok zor oluyor hersey.
Birde bebek olunca korumak kollamak kac parçaya bolunuyor insan. Insallah dogumdan once iyilesir, amiiinnnn.
bol bol bebislerimizede kendimizede dua edelim kizlar ,lohusalikta hassas bir donem , kizimin yataginin basinda hala kurani kerim koyarim ,2.yede koyucam basina bir kuran ,hergun nas felak ayetel kursu bol bol okuyun ,bakara suresi acin yuksek sesle hepiniz dinleyin ,ben hep yapiyorum bunlari,Oluyo bizdede ardından gülüyoinliyoda dün gece annemi çağırdım niye böyle diye korktum oda kızım bak gülüyo bi yandan melekleriyle konuşuyo sanki dedi oluyo böyle şeyler ürkmeside normal sanırım
Yapıyorum kuzum bende babası okuyo günde kaç kez beni kızımı bende okuyorum sürekli başımızda kuran oluyo anneme gelsem bile annem çıkarıp hemen koyuyo yatapımızın altına kaşık flan koyuyo evet gerçekten çok zor bi süreç lohusalık hele çok şükür ben bırakmadım kendimi duygusallık ağır basıyo oses te eyüp elendi ağladım kızı emzirirken çok istiyodum birinci olmasını yüreğime dokundu resmenbol bol bebislerimizede kendimizede dua edelim kizlar ,lohusalikta hassas bir donem , kizimin yataginin basinda hala kurani kerim koyarim ,2.yede koyucam basina bir kuran ,hergun nas felak ayetel kursu bol bol okuyun ,bakara suresi acin yuksek sesle hepiniz dinleyin ,ben hep yapiyorum bunlari,
evet ya nazara bende cok inaniyorum ,koca dana oldu benimki hala okuruz yatmadan once ,oseste uzun boylu yakisikli olani 1. yapacaklar benceYapıyorum kuzum bende babası okuyo günde kaç kez beni kızımı bende okuyorum sürekli başımızda kuran oluyo anneme gelsem bile annem çıkarıp hemen koyuyo yatapımızın altına kaşık flan koyuyo evet gerçekten çok zor bi süreç lohusalık hele çok şükür ben bırakmadım kendimi duygusallık ağır basıyo oses te eyüp elendi ağladım kızı emzirirken çok istiyodum birinci olmasını yüreğime dokundu resmenAllah yarcımcımız olsun güzel bi şekilde atlatalım hepimiz hayırlısıyla bu süreci gerçekten zor
Bide anne babanında nazarı değer diyolar ya buna da inanıyorum gerçekten
Anladim, yenidogan mi yoksa 2.numara mi hasta olan? Tekrar coookk gecmis olsun.Ateşi 39 u geçti canım antibiyotik başlandı fitil veriyorum bir de sürekli
Ahhh ist disina tasinmayi ne cok istiyorum.insallah canimbenim ,ilk defa farkli bir korku oldu simdi 2 numaraya gecermi diye iyice telaslandik ,bu kucucuk yaslarinda bukadar antibiyotik surup ilac icmelerine cok uzuluyorum ,
doktor mumkunse istanbul disina yerlesin ,hastaliklar cok azalicaktir dedi ,nasil tasinalim dedim ya is guc aileler burdasonradan dusununce mantikli geldi ama cok radikal bir karar baska bir sehire yerlesmek tabi ,
senin nasil gidiyor 2 cocuklu hayat ,baharcigim alistimi kardesine
Harikasin vallahi.bol bol bebislerimizede kendimizede dua edelim kizlar ,lohusalikta hassas bir donem , kizimin yataginin basinda hala kurani kerim koyarim ,2.yede koyucam basina bir kuran ,hergun nas felak ayetel kursu bol bol okuyun ,bakara suresi acin yuksek sesle hepiniz dinleyin ,ben hep yapiyorum bunlari,
insallah canim insallah anaokulu yasin geldilermi rahatizAnladim, yenidogan mi yoksa 2.numara mi hasta olan? Tekrar coookk gecmis olsun.
Ahhh ist disina tasinmayi ne cok istiyorum.
Insallah birgün gercek olur bu arzum.
2 cocuklu hayat zor, cok zor. Ama ilerde insallah kolay olacak abla kardes oyun oynayacaklar ve ben onlari izlicem felan
Harikasin vallahi.
Maşallah valla okumak iyi geliyo rahatlıyo insan çocuklar daha bi rahatlıyodurevet ya nazara bende cok inaniyorum ,koca dana oldu benimki hala okuruz yatmadan once ,oseste uzun boylu yakisikli olani 1. yapacaklar bence
Gözün aydın inşallh hemen düzelir gelir yanına yavrunBiz iyiyiz kızlar formu daha okuyamadım
Kalp atışları nstde iyi çıkmadı hiç sancımda yoktu açılmada normal doğum riskli diye sezeryan oldum belden iğne iyikide sezeryan olmuşum kordon dolanmış ve suyu bitmiş 5 gündür akıntı sandığım suyuymuş şuan küvezde emzirdim biraz nefesi düzensiz oksijen veriliyor dualarınızı eksik etmeyin ne olur sonra ayrıntılı yazıcam
Yenidoğan canımAnladim, yenidogan mi yoksa 2.numara mi hasta olan? Tekrar coookk gecmis olsun.
Ahhh ist disina tasinmayi ne cok istiyorum.
Insallah birgün gercek olur bu arzum.
2 cocuklu hayat zor, cok zor. Ama ilerde insallah kolay olacak abla kardes oyun oynayacaklar ve ben onlari izlicem felan
Harikasin vallahi.
3. Canım yeni bebekGeçmiş olsun Canım .Rahatsızlanan kaç numaraAllah şifa versin.
Evet canım küçükGeçmiş olsun. En küçüğü mü? Umarım hemen iyileşir
kıyamammm yaa hemen toparlar inşallah çok geçmiş olsunnnEvet canım küçük
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşBiz iyiyiz kızlar formu daha okuyamadım
Kalp atışları nstde iyi çıkmadı hiç sancımda yoktu açılmada normal doğum riskli diye sezeryan oldum belden iğne iyikide sezeryan olmuşum kordon dolanmış ve suyu bitmiş 5 gündür akıntı sandığım suyuymuş şuan küvezde emzirdim biraz nefesi düzensiz oksijen veriliyor dualarınızı eksik etmeyin ne olur sonra ayrıntılı yazıcam
Tekrar geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnş bir an önce iyileşip sağlığına kavuşur .3. Canım yeni bebek
Geçmiş olsun cnm ne zmn sezeryan oldun bilmiyorum ama bende aynı öyleydim vallahi bu ikincide çok zor geçti ilk günler aynı ağrıları yaşadım ama gün geçtikçe hafifliycek merak etmeKızlar bana yardım edin lütfen. Sezeryan sonrası sanki iyi olacağım derken daha kötü oluyorum eve geldik ama çok ağrım var. Doğrulamıyorum resmen. Belim karnım sağ omzum çok ağrıyor yardımsız wc bile gidemiyorum.
Ama asıl benim için kötü olan sütüm gelmiyor ve bebeğe mama vermek zorunda kalıyorum. İki saatte bir 30 cc mama veriyorum ama bebek hiçbir şekilde beni emmiyor. Mamayı kaşıkla veriyoruz. Mama vermezsem şekeri düşüyor. Çocuk doktoru bu ölçüde vereceksin dedi. Bu şekilde şeker düzene girdi dedi.
Memem yara oldu çok acıyor buna rağmen veriyorum çok ağlıyor kıpkırmızı oluyor ama almıyor
Bu gece çok ağladım yetemiyorum bebeğime bakamıyorum diye. Çok çaresizim iki gündür uyumuyorum. Sağ olsun eltilerim yanımda onlar bebeği aldı zaten emmiyor uyu dinlen ki sütün gelsin dediler. Ama moralim çok bozuk uyumak ne mümkün bebeğim içerde sanki hep ağlıyor. Sesi kulağımda yüzü gözümün önünde. Ama yerimden kalkamıyorum ne olur akıl verin bana. Bu saat olmuş hala ağlıyorum