2020 Şubat Anneleri

İnlemesi yok cok sukur de cok urkuyo uykusunda ruyasinda falan korkutuyolar mi acaba diyorum dedigin gibi sonradan da guluyo ama cok sebek oluyo o zaman agzini yuzunu isirip yiyesim geliyo
Off evet canım yaa nasıl güzel oluyo anlatılmaz
Benim kızım önce gülümsüyodu sonra ağzını açarak gülmeye başladı son zamanlarda gülerken ses çıkarıyo bi tatlı bal bal 1 ay içinde nasıl değişiyo hareketleri ya yoruyolar ama bi gülüşü herşeye bedel

insallah canimbenim ,ilk defa farkli bir korku oldu simdi 2 numaraya gecermi diye iyice telaslandik ,bu kucucuk yaslarinda bukadar antibiyotik surup ilac icmelerine cok uzuluyorum ,
doktor mumkunse istanbul disina yerlesin ,hastaliklar cok azalicaktir dedi ,nasil tasinalim dedim ya is guc aileler burda sonradan dusununce mantikli geldi ama cok radikal bir karar baska bir sehire yerlesmek tabi ,
senin nasil gidiyor 2 cocuklu hayat ,baharcigim alistimi kardesine

bol bol bebislerimizede kendimizede dua edelim kizlar ,lohusalikta hassas bir donem , kizimin yataginin basinda hala kurani kerim koyarim ,2.yede koyucam basina bir kuran ,hergun nas felak ayetel kursu bol bol okuyun ,bakara suresi acin yuksek sesle hepiniz dinleyin ,ben hep yapiyorum bunlari,

Yapıyorum kuzum bende babası okuyo günde kaç kez beni kızımı bende okuyorum sürekli başımızda kuran oluyo anneme gelsem bile annem çıkarıp hemen koyuyo yatapımızın altına kaşık flan koyuyo evet gerçekten çok zor bi süreç lohusalık hele çok şükür ben bırakmadım kendimi duygusallık ağır basıyo oses te eyüp elendi ağladım kızı emzirirken çok istiyodum birinci olmasını yüreğime dokundu resmen Allah yarcımcımız olsun güzel bi şekilde atlatalım hepimiz hayırlısıyla bu süreci gerçekten zor
Bide anne babanında nazarı değer diyolar ya buna da inanıyorum gerçekten

evet ya nazara bende cok inaniyorum ,koca dana oldu benimki hala okuruz yatmadan once ,oseste uzun boylu yakisikli olani 1. yapacaklar bence

Ateşi 39 u geçti canım antibiyotik başlandı fitil veriyorum bir de sürekli
Anladim, yenidogan mi yoksa 2.numara mi hasta olan? Tekrar coookk gecmis olsun.
Ahhh ist disina tasinmayi ne cok istiyorum.
Insallah birgün gercek olur bu arzum.

2 cocuklu hayat zor, cok zor. Ama ilerde insallah kolay olacak abla kardes oyun oynayacaklar ve ben onlari izlicem felan
Harikasin vallahi.

insallah canim insallah anaokulu yasin geldilermi rahatiz

Biz iyiyiz kızlar formu daha okuyamadım
Kalp atışları nstde iyi çıkmadı hiç sancımda yoktu açılmada normal doğum riskli diye sezeryan oldum belden iğne iyikide sezeryan olmuşum kordon dolanmış ve suyu bitmiş 5 gündür akıntı sandığım suyuymuş şuan küvezde emzirdim biraz nefesi düzensiz oksijen veriliyor dualarınızı eksik etmeyin ne olur sonra ayrıntılı yazıcam

evet ya nazara bende cok inaniyorum ,koca dana oldu benimki hala okuruz yatmadan once ,oseste uzun boylu yakisikli olani 1. yapacaklar bence
Maşallah valla okumak iyi geliyo rahatlıyo insan çocuklar daha bi rahatlıyodur
Evet yaa belliydi bizde öyle düşündük istediklerni 1. yapıyolar bencede neyse

Gözün aydın inşallh hemen düzelir gelir yanına yavrun

Yenidoğan canım

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inş . Umarım kısa sürede toparlar.

Kızlar bana yardım edin lütfen. Sezeryan sonrası sanki iyi olacağım derken daha kötü oluyorum eve geldik ama çok ağrım var. Doğrulamıyorum resmen. Belim karnım sağ omzum çok ağrıyor yardımsız wc bile gidemiyorum.

Ama asıl benim için kötü olan sütüm gelmiyor ve bebeğe mama vermek zorunda kalıyorum. İki saatte bir 30 cc mama veriyorum ama bebek hiçbir şekilde beni emmiyor. Mamayı kaşıkla veriyoruz. Mama vermezsem şekeri düşüyor. Çocuk doktoru bu ölçüde vereceksin dedi. Bu şekilde şeker düzene girdi dedi.

Memem yara oldu çok acıyor buna rağmen veriyorum çok ağlıyor kıpkırmızı oluyor ama almıyor

Bu gece çok ağladım yetemiyorum bebeğime bakamıyorum diye. Çok çaresizim iki gündür uyumuyorum. Sağ olsun eltilerim yanımda onlar bebeği aldı zaten emmiyor uyu dinlen ki sütün gelsin dediler. Ama moralim çok bozuk uyumak ne mümkün bebeğim içerde sanki hep ağlıyor. Sesi kulağımda yüzü gözümün önünde. Ama yerimden kalkamıyorum ne olur akıl verin bana. Bu saat olmuş hala ağlıyorum

Geçmiş olsun cnm ne zmn sezeryan oldun bilmiyorum ama bende aynı öyleydim vallahi bu ikincide çok zor geçti ilk günler aynı ağrıları yaşadım ama gün geçtikçe hafifliycek merak etme bebeğin için de üzülme sabır gerekiyor biraz benim ilk oğlumda aynıydı almıyordu memeyi o ağlıyordu ben ağlıyordum sütün emmediği için gelmez hemen ama gelicek merak etme sağma makinasıyla sağma yap az az ggelicek sağdığını içir bebeğine süt gelince emcek zaten inan ve sabret pes etme emzirmeyi dene sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…