2020 Şubat Anneleri

Sanırım bende onlardan biri olacağım hiç bir iz hiç bir şey yok doğuma dair Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ama son zamanlar zorlanıyoruz artık baya
Bende bende. Hareketlerini takip etmekten ayy suyu azalmışmıdır kordon dolanmış mıdır diye düşünmekten delircem artık

Bende bende. Hareketlerini takip etmekten ayy suyu azalmışmıdır kordon dolanmış mıdır diye düşünmekten delircem artık
Valla hamilelik gerçekten kafayı yemek demekmiş kendinden çok onu düşünmek miş daha doğmadan Annelik Rabbim sağlık versin bebeklerimize kucaklarımıza da alalım bir an önce insan korkuyor bekledikçe ya

Doktor veriyor cnm sorup alabilirsinde eczaneden o dedigin sesi benim kiz da yapiyor hava yutuo o esnada ve gaz oluyor sonrasında

Insallah cikmaz canim sariliginiz kizin icin de ayri üzülüyorum ya rabbim sifa versin duzen konusuna gelince gercekden 15 gun oluo yarin hala duzen yok o kadar sefil halde geziom ki anlatilmaz yasanir yani yorgun uykusuz bitkin haldeyim kiz geceleri uyutmuo gunduz de ona gore uyur oldu malesef duzenim şaştı benimde sut desen yorgun olunca azaliyo gozlerm her daim yaniyo uykusuzlukdan oyy oyy nerelere gidem allah sabir versin bize sizinde yarinki kontrol insallah guzel gecer canim sarılık ne cikdi bizde 5 cikdi ertesi gun gel dediler gitmedim cunku sezeryan yerim aciyodu hastanede uzak ve yollar kotuydu 1 hafta sonra goturdum şükür yukselmemisdi 7 cikmisdi sadece

ayin 19unda ben dogurucam canim ☺
canim cook az kalmisss saglicakla kavus insallah
Emziren anneler göğüs yaralriniz kaç günde geçti
S nasıl geçti çok aciyor
15 gun oldu hala aciyor cnm kendini kasma emzirirken rahat birakmaya calis birde devamli krem suruyorum lansinoh ve vazelin emzirmeden once de yikiyorum gece surmuom cunku yikamak zor geliyor

doktor relamax diye bi damla yazmış, şu an işe yarıyor görünüyor.

amin canım inşallah, bütün evlatlarımız iyi olsun hep.

düzen öyle kolay kurulmaz, ben kendimi buna hazırlamıştım. kızımın hasta olmadı sürpriz oldu biraz. geçmez de ilerler diye çok korkuyorum. inşallah geçer.

inşallah senin de biraz düzenin kısa zamanda oturur da rahatlarsın canım.

sarılık kaç çıktı bilmiyorum doktoru arayıp sormuştum şimdilik iyi demişti bak yoğunluktan unuttum ve şimdi baktım tahlil sonuçlarına ama anlamadım ben bunlar mı sarılık değerleri?

Bende hiç uyuyamıyorum. Kızı gece 3saate çıkardım emzirmeyi bakalım bir fark olacak mi. annem olmasa bende ne yapardım o var diye arada eşimle çıkıyoruz. Cumayı iple çekiyorum kırkımız çıkacak ve ben kısa saçlarıma kavuşacağım

Bu erkekler de ne meme meraklisi cikti canimm

Valla ben gunduzleri buda heykeli misali koltuk tepesinde bagdas kurmus kucagimda oglum aksama kadar boyleyiz memelerin biri giriyo iceri digeri cikiyo dogumdan once silikon uc almayi dusunuyodum uclarim cok buyuk degil diye hic ama hic gerek kalmadi oglum asilip cekmekten sakiz gibi uzatti vallaaa
3 4 gundur huy edindi emerken agzini bi saga bi sola hizlica ceviriyo o sirada meme ucum hak getire canim acayip yaniyoo sol taraftaki koptu kopucak gibi hissediyorum artik bir de sirtima vuruyo acisi emerken

Bu arada mamalar ise yaradi artik daha guzel emiyoruz cenemiz kuvvetlendi ama uyku modundayken yine miy miy emiyo ve sutler yine bosa gidiyo. Ziyan olan sutlerimden nescafe falan yapmaya karar verdik bizde dalga geciyoruz el kadar bebekle anandaki sut bedava sen elit bir cocuksun parali mama icersin otekini gozun gormez diye

Oyle boyle derken bugun 19. Gunumuz yarin yari kirkimiz cikacak insaAllah ben ilk basta 2 saatte bir kuruyodum sariligi yukselmesin diye 2 gecedir 3 saatte bir kuruyorum alarmi ilk gece 3 saat uyudu ama dun gece 2 saatte uyandi

O cis kazalari bizde cok oluyo bezini degistirirken hoopp uste sonra komple degis birimiz bezlerken birimiz pipiye pecete falan kapatiyoruz ama bazen yanlardan kaciriyo cok becerikli

Dunden beri yine emzik tutturmaya calisiyoruz beni birazda olsa rahat biraksin diye ama yok beyefendi bos gelen seylere sinir oluyo kiziyo sesi kisilana kadar agliyo

Maşallah seninki baya sesli bir çocuk . Benim tespitim de şu. Kızlar emmeye isteksiz çok nazlı emiyor ,pek kibar ağlıyor. Oğlum güzel emiyordu göğüslerimde o çekişi hissediyordum. Kızda öyle bir his yok maalesef.

Doğum yapanlara geçmiş olsun. Bekleyenlere Allah kolaylık versin. Lohusalık dedikleri gebelikten daha zor gerçekten 3 kriz yaşadım 5 6 günde.. dikiş yerim iyi de ensem ve sırtım tutuldu çok ağrım var. Jel sürülüyo ovuluyo ama işe yaramıyor. Sağ göğsümün altında da çok ağrım var. Yaptığınız bişeyler var mı başka?

5. Gün kontrolünü olduk dün hastanede iyi dedi. Zaten küçük doğmuştu 2450 geldi. Emiyosa alır bundan sonra dedi. sarılık için 2 gün daha dikkat edin bol bol emzirin dedi. yarın da asmye gidilecek. Topuk kanını hastanede aldılardı. Asm de bir daha alınacakmış. Neden 2 alınıyor acaba?
Lohusalığın kısa sürede bitmesini diliyorum.:/

Hemde ne ses genel olarak kizlar dedigin gibi oluyo sanirim

bi cihazla vucudundan olctuler cnm kandan baktilarmi bilmiom cihazda yaziodu hemen aninda belli oldu
Hemde ne ses genel olarak kizlar dedigin gibi oluyo sanirim
Vala bizim kiz hicde ole nazli deil uyandigi an yaygarayi kopariyoooor allah dedirtiyor kisaca bize ikinirken hemen apar topar kalkiyorum aglarsa oglan uyancak ortalik kariscak diye

Asm topuk kanı almak zorunda, eğer tekrarlanması istenmiyosa doğum yaptığımız hastaneden almamalrını isteyebiliyomuşuz. Hala doğum yapmamış olanların aklında bulunsun.
Sezaryen ağrıları işte sürekli geçeceğini düşün yapacak bişey yok

Hastanede 2.gün sabahtan geldi aldı hemşire . Asmye eşim gitmişti asm ona hastanede alırlarsa biz almayız demiş. Dün kontrole gittiğimzde topukkanı isteyip istemediğimizi sordu ben aldıklarını söylediğimde o başka dedi. Bilemedim.

İnşallah bi an önce geçsin gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…