- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İkinci bebeği olanlar, küçüklerden ziyade büyüklerle uğraşıyor. Allah yardımcımız olsun.Kızlar doğum yapan varsa hayırlı olsun hiç bakamadım geçmişe. umarım iyisinizdir.
Mete ve ben iyiyiz ama bugün kızımı doktora götürdü babası biraz öksürüğü arttı diye, doktor zatürre demiş şok olduköksürüğü hep vardı ama hep alerjik diyordu doktor, gerçekten de öyleydi. ama son günlerde biraz artınca götürdü babası. genel durumu iyiymiş ama o yüzden yatırmadı, damar yolu açtılar, 4 gün, 12 saatte bir hastaneye gidip serum ve hava takılacak. çok üzüldüm çok ağladım
doktorunu aradım bende konuştum, genel durumu iyi çok ilerlememiş dedi biraz rahatladım. yakın temasta bulunmasın bebekle dedi. nasıl koruyacağım şimdi onu düşünüyorum. Mete’yi benim ve kendi odam dışında bir yere götürmeyeceğiz. Begüme de anlattık anladı ama çocuk bi anda hem benden hem kardeşinden uzaklaştı, hem zatürre oldu. o kadar üzülüyorumki ona, aklım hep ondane olur dua edin hemen iyileşsin toparlasın yavrum
Yok bizim de haftaya canimmmBilmiyorum haftaya tekrar gel dedi bence cihaz bozuktu çünkü sürekli hata veriyordu siz geçtiniz mi nasıl yapıldı ölçüm
Maşallah kuzuna kavuştuk sende Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımKızlar 14 şubat hediyemi sezeryanla kucağıma aldım çok şükür. Kızım 3300 gr 52 cm doğdu. Sütüm az az geliyor ilk basta tuttu memeyi. Ama şekeri çok düşük çıktı 55 ölçüler. Mecbur mama verdik. 2 saatte bir 30 cc mama verdik 67, 85 ve sonunda 97 e kadar çıktı. Ama aç kalmaması lazımmış. Şu an memeyi almak istemiyor kavga ediyor resmen ama meme ağzında uyuyor. Çok ilginç.
Ama nasıl güzel bir duygu ya tam bir pamuk şeker. Gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum ona bakmaktan. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Doğumu bekleyen herkese de sağlıklı doğumlar. İnşallah herkes sağlıkla kucağına alır.
Sezeryan doğum olarak da evet acı oluyor ama dayanılmayacak bir acı değil. Doğumdan sonra karnıma kum torbası koydular. 6 saat sonra yürüttüler. Bu saate kadar ben de bir kaç sefer kalkıp yürüdüm. Tabi yardımla yarın daha iyi olurum gibi geliyor.
Maşallah Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımKizlar günaydın dün yavruma kavuştum. 14 subat sürprizi yaptı kuzum.3600 gr ve 50 cm doğdu.Normal doğum yaptım.Her şey çok güzeldi.Bugun eve çıkacağım.Surekli emziriyorum .Biraz da olsa süt geliyor.Allahim çok tatlı bir şey ya.Bakmalara doyamıyorum. Çok güzel kokuyor.Kokusunu içime çekince mest oluyorum .Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
insallah .Suyum geldi önce cnm öyle gittik hastaneye çok şükür aldık kucağımiza yavrumuzu darısı tüm bekleyenlerin basinaMaşallah Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımNasıl oldu bir anda su filan mı geldi sancınmı vardı
Canım valla genelde derler talibi varken sat gitsin sonra da sen isteyince zor oluyor kendimizden biliyorumKızlar bizim şu çalınan araba vardı yayaza doğru satacaktık şimdi bir sürü talibi var .Zorla sattıracaklar kış günü arabasız kalacağız. Yerine büyük bir araba bulmadan olmaz diyorum bakalım.
Ay inşallah biz bekleyenlerde bir an önce sağlıkla kavuşuruz ama en son muayenemde ne açıklık vardı ne de sancı çıktı dua ediyorum artık bir an önce kendi sancımla suyumla gelsin sağlıklainsallah .Suyum geldi önce cnm öyle gittik hastaneye çok şükür aldık kucağımiza yavrumuzu darısı tüm bekleyenlerin basina
Sen böyle deyince aklıma yattı. Sonuçta ben arabayı büyütmek istiyordum eşim direniyordu. Aslında fırsat oldu bu durum.Canım valla genelde derler talibi varken sat gitsin sonra da sen isteyince zor oluyor kendimizden biliyorumama tabi çocuk varken kış günüde insan yeni araç bulmadan çok zor şuan bizde satsakmı diye düşünüyoruz ki koyduk arayanda çok ama yenisini bulamıyorum artık hayırlısı olsun
Son günler dikkat et cnm kendine çok şükür bi şey olmamışYa kızlar gece başıma olmıcak birşey geldi banyoda ayağım kaydı düştüm ama Allahtan sırtımı çarptım kapıya ve kalçamın üstüne düştüm tabi panikten çok ağladım bebeğe birşey olmuşmudır diye biraz hareket edince rahatladım sağ Salim bi dünyaya gelseydi yavrum ya
Valla kuzu gerçekten öyle oluyor hazır isteyen varken satmak gerekiyor işte ama bazende arabasız kalmak kötü oluyor inşallah ikisi bir araya denk gelir çabuk satar ve bulursunuz herkesin kısmeti bir yerde bekliyor elbet gönlünüze göre olsun inşallahSen böyle deyince aklıma yattı. Sonuçta ben arabayı büyütmek istiyordum eşim direniyordu. Aslında fırsat oldu bu durum.Biz toyota corolla 2017-2018 model sedan arıyoruz. Bizimki auris 2013 model . Lojmandan biri istiyor bende arabayı hergün görmek istemiyorum eski sahibi de istiyor. Bakalım bizde bulursak hemen alacağız.
Valla canım diyorum ya artık sağ Salim gelse bebek bir an önce bi rahatlasam çok zormuş son zamanlar Allahtan bir şey olmadıSon günler dikkat et cnm kendine çok şükür bi şey olmamış
Sağol canımCok gecmis olsun bebise ☹
Çok geçmiş olsun. Şimdi iyisin sanırım. İnsan kendini unutup bebeği için panikliyor. Bu annelik nasıl birşey yaYa kızlar gece başıma olmıcak birşey geldi banyoda ayağım kaydı düştüm ama Allahtan sırtımı çarptım kapıya ve kalçamın üstüne düştüm tabi panikten çok ağladım bebeğe birşey olmuşmudır diye biraz hareket edince rahatladım sağ Salim bi dünyaya gelseydi yavrum ya
kiyamam yavrum ya babasi ananesi ilgilenicek artik serumla hizli toparlar insallah ,sen meteye aman dikkat et ,bizde elayi doktora goturduk cigerleri dolmus ,nasil oluyor anlamadim valla antibiyotik bisuru surup verdi yine ,biranonce toparlasin diye ugrasiyorumKızlar doğum yapan varsa hayırlı olsun hiç bakamadım geçmişe. umarım iyisinizdir.
Mete ve ben iyiyiz ama bugün kızımı doktora götürdü babası biraz öksürüğü arttı diye, doktor zatürre demiş şok olduköksürüğü hep vardı ama hep alerjik diyordu doktor, gerçekten de öyleydi. ama son günlerde biraz artınca götürdü babası. genel durumu iyiymiş ama o yüzden yatırmadı, damar yolu açtılar, 4 gün, 12 saatte bir hastaneye gidip serum ve hava takılacak. çok üzüldüm çok ağladım
doktorunu aradım bende konuştum, genel durumu iyi çok ilerlememiş dedi biraz rahatladım. yakın temasta bulunmasın bebekle dedi. nasıl koruyacağım şimdi onu düşünüyorum. Mete’yi benim ve kendi odam dışında bir yere götürmeyeceğiz. Begüme de anlattık anladı ama çocuk bi anda hem benden hem kardeşinden uzaklaştı, hem zatürre oldu. o kadar üzülüyorumki ona, aklım hep ondane olur dua edin hemen iyileşsin toparlasın yavrum
Masallah ne güzel bir dogum olmus. Ilk dogumunuz mu? Suni sanci zor diyorlar ama demekki kisiden kisiye değişiyor.3cm aciklik vardı cnm suyum geldi ama sancim yoktu suni sancı verildi saat 10.30 gibi saat ikiye kadar ama ben çok hissetmedim
şu geldikten sonra 3cm aciklik vardı cnm kendi sancim olmadi suni sancı verildi ve 3-3.5 saat sonra tam açıklık oldu ama suni sancı beni çok zorlamadı
allah korumus canim ,bebege yuzustu dusmedikce kolay kolay bisey olmaz onlar bayagi korumali bir yerde ama bizede bisey olmasin ,en az bebek kadar onemliYa kızlar gece başıma olmıcak birşey geldi banyoda ayağım kaydı düştüm ama Allahtan sırtımı çarptım kapıya ve kalçamın üstüne düştüm tabi panikten çok ağladım bebeğe birşey olmuşmudır diye biraz hareket edince rahatladım sağ Salim bi dünyaya gelseydi yavrum ya
Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyim kalçam ve omzum dışında ben kendimden geçtim zaten öncelik bebeğimin vallahi daha doğmadan herşey onlar içinÇok geçmiş olsun. Şimdi iyisin sanırım. İnsan kendini unutup bebeği için panikliyor. Bu annelik nasıl birşey ya