2020 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İkinci bebeği olanlar, küçüklerden ziyade büyüklerle uğraşıyor. Allah yardımcımız olsun.

1. Ay kontrolünden geldik bizde
3400 olmuş kilosu 1 kiloyu tamamlamış dedi doktor normal miş, boyu 50 cm olmuş 44 ile doğmuştu, genel muanesi güzel geçti kalça ugs için tekrar gidicez oda iyi geçer inşallah
Göz muanesini 1 bucuk aylıkken falan yaptır annesi küçük biraz dedi doktorlar büyük istiyo göremiyolar dedi bizde durumlar böyle şükür 1. Ay bitiyo yarın
Bebişleri çocukları hasta olan annelere çok geçmiş olsun
Doğum yapan anneler Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Maşallah kuzuna kavuştuk sende Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım Biz bekleyenlerde sağlıkla kavuşalım inşallah

Kızlar bizim şu çalınan araba vardı ya yaza doğru satacaktık şimdi bir sürü talibi var .Zorla sattıracaklar kış günü arabasız kalacağız. Yerine büyük bir araba bulmadan olmaz diyorum bakalım.

Maşallah Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım Nasıl oldu bir anda su filan mı geldi sancınmı vardı

Canım valla genelde derler talibi varken sat gitsin sonra da sen isteyince zor oluyor kendimizden biliyorumama tabi çocuk varken kış günüde insan yeni araç bulmadan çok zor şuan bizde satsakmı diye düşünüyoruz ki koyduk arayanda çok ama yenisini bulamıyorum artık hayırlısı olsun

insallah .Suyum geldi önce cnm öyle gittik hastaneye çok şükür aldık kucağımiza yavrumuzu darısı tüm bekleyenlerin basina
Ay inşallah biz bekleyenlerde bir an önce sağlıkla kavuşuruz ama en son muayenemde ne açıklık vardı ne de sancı çıktı dua ediyorum artık bir an önce kendi sancımla suyumla gelsin sağlıkla

Ya kızlar gece başıma olmıcak birşey geldi banyoda ayağım kaydı düştüm ama Allahtan sırtımı çarptım kapıya ve kalçamın üstüne düştüm tabi panikten çok ağladım bebeğe birşey olmuşmudır diye biraz hareket edince rahatladım sağ Salim bi dünyaya gelseydi yavrum ya

Sen böyle deyince aklıma yattı. Sonuçta ben arabayı büyütmek istiyordum eşim direniyordu. Aslında fırsat oldu bu durum. Biz toyota corolla 2017-2018 model sedan arıyoruz. Bizimki auris 2013 model . Lojmandan biri istiyor bende arabayı hergün görmek istemiyorum eski sahibi de istiyor. Bakalım bizde bulursak hemen alacağız.

Son günler dikkat et cnm kendine çok şükür bi şey olmamış

Valla kuzu gerçekten öyle oluyor hazır isteyen varken satmak gerekiyor işte ama bazende arabasız kalmak kötü oluyor inşallah ikisi bir araya denk gelir çabuk satar ve bulursunuz herkesin kısmeti bir yerde bekliyor elbet gönlünüze göre olsun inşallah

Çok geçmiş olsun. Şimdi iyisin sanırım. İnsan kendini unutup bebeği için panikliyor. Bu annelik nasıl birşey ya

kiyamam yavrum ya babasi ananesi ilgilenicek artik serumla hizli toparlar insallah ,sen meteye aman dikkat et ,bizde elayi doktora goturduk cigerleri dolmus ,nasil oluyor anlamadim valla antibiyotik bisuru surup verdi yine ,biranonce toparlasin diye ugrasiyorum

Masallah ne güzel bir dogum olmus. Ilk dogumunuz mu? Suni sanci zor diyorlar ama demekki kisiden kisiye değişiyor.

allah korumus canim ,bebege yuzustu dusmedikce kolay kolay bisey olmaz onlar bayagi korumali bir yerde ama bizede bisey olmasin ,en az bebek kadar onemli

Çok geçmiş olsun. Şimdi iyisin sanırım. İnsan kendini unutup bebeği için panikliyor. Bu annelik nasıl birşey ya
Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyim kalçam ve omzum dışında ben kendimden geçtim zaten öncelik bebeğimin vallahi daha doğmadan herşey onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…