Sakin ol bu bikaç gün sürecek ve bitecek. Sütün de yakında gelir. Sonuçta ciddi bi ameliyat geçirdin, omzundaki içinde kalan havanın gaz sancısı. Bende de oldu oturarak uyudum. Burada normal yada sezaryen doğum yapan çoğu kişi ilk günler mama verdiler. Süt genelde ilk 2-3 gün içinde az az gelmeye başlar. Her şey düzelecek.Kızlar bana yardım edin lütfen. Sezeryan sonrası sanki iyi olacağım derken daha kötü oluyorum eve geldik ama çok ağrım var. Doğrulamıyorum resmen. Belim karnım sağ omzum çok ağrıyor yardımsız wc bile gidemiyorum.
Ama asıl benim için kötü olan sütüm gelmiyor ve bebeğe mama vermek zorunda kalıyorum. İki saatte bir 30 cc mama veriyorum ama bebek hiçbir şekilde beni emmiyor. Mamayı kaşıkla veriyoruz. Mama vermezsem şekeri düşüyor. Çocuk doktoru bu ölçüde vereceksin dedi. Bu şekilde şeker düzene girdi dedi.
Memem yara oldu çok acıyor buna rağmen veriyorum çok ağlıyor kıpkırmızı oluyor ama almıyor
Bu gece çok ağladım yetemiyorum bebeğime bakamıyorum diye. Çok çaresizim iki gündür uyumuyorum. Sağ olsun eltilerim yanımda onlar bebeği aldı zaten emmiyor uyu dinlen ki sütün gelsin dediler. Ama moralim çok bozuk uyumak ne mümkün bebeğim içerde sanki hep ağlıyor. Sesi kulağımda yüzü gözümün önünde. Ama yerimden kalkamıyorum ne olur akıl verin bana. Bu saat olmuş hala ağlıyorum
Hayırlı olsun canım bebiş inşallah en kısa sürede küvezdende çıkıp evinize gidersinizBiz iyiyiz kızlar formu daha okuyamadım
Kalp atışları nstde iyi çıkmadı hiç sancımda yoktu açılmada normal doğum riskli diye sezeryan oldum belden iğne iyikide sezeryan olmuşum kordon dolanmış ve suyu bitmiş 5 gündür akıntı sandığım suyuymuş şuan küvezde emzirdim biraz nefesi düzensiz oksijen veriliyor dualarınızı eksik etmeyin ne olur sonra ayrıntılı yazıcam
Canım Gözün Aydın bir an önce sağ Salim alırsın inşallah meleğini kucağına merak etme çabuk toparlarBiz iyiyiz kızlar formu daha okuyamadım
Kalp atışları nstde iyi çıkmadı hiç sancımda yoktu açılmada normal doğum riskli diye sezeryan oldum belden iğne iyikide sezeryan olmuşum kordon dolanmış ve suyu bitmiş 5 gündür akıntı sandığım suyuymuş şuan küvezde emzirdim biraz nefesi düzensiz oksijen veriliyor dualarınızı eksik etmeyin ne olur sonra ayrıntılı yazıcam
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallahBiz iyiyiz kızlar formu daha okuyamadım
Gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.Biz iyiyiz kızlar formu daha okuyamadım
Canim dur sakin ol üzülme zamanla düzeleceksin oglumda bende dogrulamamisdm ama hareketi cok yap inan bana daha cabuk toparliyorsun mama konusuna gelince malesef herkes sut gelene kafar verio ben oglumda hic vermemisdm ama kizda sutum az takviye vercem mecburen 15 gunluguz henuz sende kendini toplamalisin canim bebegini dusun dinlen ki sutun cabuk gelsin inan bana uyku ve dinlenme cok ise yarıyorKızlar bana yardım edin lütfen. Sezeryan sonrası sanki iyi olacağım derken daha kötü oluyorum eve geldik ama çok ağrım var. Doğrulamıyorum resmen. Belim karnım sağ omzum çok ağrıyor yardımsız wc bile gidemiyorum.
Ama asıl benim için kötü olan sütüm gelmiyor ve bebeğe mama vermek zorunda kalıyorum. İki saatte bir 30 cc mama veriyorum ama bebek hiçbir şekilde beni emmiyor. Mamayı kaşıkla veriyoruz. Mama vermezsem şekeri düşüyor. Çocuk doktoru bu ölçüde vereceksin dedi. Bu şekilde şeker düzene girdi dedi.
Memem yara oldu çok acıyor buna rağmen veriyorum çok ağlıyor kıpkırmızı oluyor ama almıyor
Bu gece çok ağladım yetemiyorum bebeğime bakamıyorum diye. Çok çaresizim iki gündür uyumuyorum. Sağ olsun eltilerim yanımda onlar bebeği aldı zaten emmiyor uyu dinlen ki sütün gelsin dediler. Ama moralim çok bozuk uyumak ne mümkün bebeğim içerde sanki hep ağlıyor. Sesi kulağımda yüzü gözümün önünde. Ama yerimden kalkamıyorum ne olur akıl verin bana. Bu saat olmuş hala ağlıyorum
Benim ilk sezaryanımda seninki gibiydi. Karnımın acısı göğsümün acısı beni çok yoruyordu. Oturmak kalkmak o kadar zordu ki. Sürekli hareket etmeye çalış . Uzun süre oturursan kalkmaz çok zor olur. Emzirirken karnıma yastık koymuştum onunla bastırıyordum karnıma. Çok ağladım bende. Göğsünün yani kahverengi kısmının çoğunu vermeye çalış o zaman daha az acır. Ucunu yakalıyorsa oda zamanla hassasiyete sonra yara olmasına neden oluyor. Makinen varsa sağarsan göğsün uyarıldıkça süt salınımı olur. Masaj yap Göğsüne, sırtına masaj yaptır, duş al. Allah yardımcın olsun. İnan geçiyor sabretmeye çalışKızlar bana yardım edin lütfen. Sezeryan sonrası sanki iyi olacağım derken daha kötü oluyorum eve geldik ama çok ağrım var. Doğrulamıyorum resmen. Belim karnım sağ omzum çok ağrıyor yardımsız wc bile gidemiyorum.
Maşallah canım darısı başımıza1. Ay kontrolünden geldik bizde
3400 olmuş kilosu 1 kiloyu tamamlamış dedi doktor normal miş, boyu 50 cm olmuş 44 ile doğmuştu, genel muanesi güzel geçti kalça ugs için tekrar gidicez oda iyi geçer inşallah
Göz muanesini 1 bucuk aylıkken falan yaptır annesi küçük biraz dedi doktorlar büyük istiyo göremiyolar dedi bizde durumlar böyle şükür 1. Ay bitiyo yarın
Bebişleri çocukları hasta olan annelere çok geçmiş olsun
Doğum yapan anneler Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Yetemiyorum duygusu bende de var canım sürekli hastanedeyiz bakamadım kızıma diye elimden geleni yapıyorum ama Allah yardımcımız olsun o duygu hep olacak beslenmesi zamanla düzene girer inşallah canım ama şunu öğrendim ben iyi olunca oda iyi oluyor idarar da enfeksiyon çıktı bizdede koz çocuğu yanlış yaptım bir yerlerde demekki ama elimden gelen buydu Allah yaradımcımız olsunKızlar bana yardım edin lütfen. Sezeryan sonrası sanki iyi olacağım derken daha kötü oluyorum eve geldik ama çok ağrım var. Doğrulamıyorum resmen. Belim karnım sağ omzum çok ağrıyor yardımsız wc bile gidemiyorum.
Canim benim oglumda dogdugunda solunumu hizliydi ve hiriltisi vardi 5 gun kuvozde kaldi ama cok sukur duzeldi moralini yuksek tut en kisa zamanda kucaginda olur insaAllahBiz iyiyiz kızlar formu daha okuyamadım
Hipp 1 icerigi en temiz olan mamaymisKizlar gunaydin mama takviyesi verenler hangi mamayi verio varmi onerisi olan
Saol canimCanim benim oglumda dogdugunda solunumu hizliydi ve hiriltisi vardi 5 gun kuvozde kaldi ama cok sukur duzeldi moralini yuksek tut en kisa zamanda kucaginda olur insaAllah
Hipp 1 icerigi en temiz olan mamaymis
Canım gözün Aydın Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıcakla inşallah çok şükür bebeğini doğru bir kararla sağlıkla getirmişsin dünyayaSelam çok sağolun kızlar alıntı yapamadım yeni kendime geldim biraz ağrım var boğazıma su kaçtı içerken öksürmekten dikişlerim çok kötü oldu şükür iyiyiz
Oğlum dün 22.30 da dünyaya geldi belden sezeryanla 3980 kilo 51 cm boyu
Akşam aniden birden yumurta akı gibi pembemsi akıntı geldi sonra kanama
Çok korktuk ama nstde kalp atışları iyi değildi hep düz çizgi şeklindeydi sancımda yoktu açıklıkta yoktu,doktor geldi riskli dedi zaten iri bebek diye not almışlar dosyanda dedi
Bebeği yormayalım dedi alalım dedi kabul ettik
İyikide etmişiz normal için zorlamamışız eğer kalp atışları iyi olsaydı düşünüyordum normali benim doktorum salı günü suyu iyi demişti ama aynı hastanenin doktoru yaptı ameliyatı kendi doktorumun gelmesi için 1.500 lira para vermemiz gerekiyodu istemedim
Suyu bitmiş ve kordon dolanmış çok korktuk bebeği bana bile göstermediler nefes alış verişi çok zordu ve düzensizdi biraz küvezde kaldı getirdiler emzirdim yine götürdüler 2 saat küvezde kaldı tekrar geldi 2 saat sonra ama sabaha kadar nefes ölçümü yapıldı zor emdi yavrum şimdi düzeldi şükür doktor geldi iyi dedi
Allahım burdaki bekleyen annelerimize kolay doğum nasip etsin inşallah
Sanırım bende onlardan biri olacağım hiç bir iz hiç bir şey yok doğuma dairyeb4 senden sonra gününü dolduran ve en çok bekleyen ben olacağım galiba
Biz iyiyiz kızlar formu daha okuyamadım
Tebrik ederim canim,Selam çok sağolun kızlar alıntı yapamadım yeni kendime geldim biraz ağrım var boğazıma su kaçtı içerken öksürmekten dikişlerim çok kötü oldu şükür iyiyiz
Oğlum dün 22.30 da dünyaya geldi belden sezeryanla 3980 kilo 51 cm boyu
Akşam aniden birden yumurta akı gibi pembemsi akıntı geldi sonra kanama
Çok korktuk ama nstde kalp atışları iyi değildi hep düz çizgi şeklindeydi sancımda yoktu açıklıkta yoktu,doktor geldi riskli dedi zaten iri bebek diye not almışlar dosyanda dedi
Bebeği yormayalım dedi alalım dedi kabul ettik
İyikide etmişiz normal için zorlamamışız eğer kalp atışları iyi olsaydı düşünüyordum normali benim doktorum salı günü suyu iyi demişti ama aynı hastanenin doktoru yaptı ameliyatı kendi doktorumun gelmesi için 1.500 lira para vermemiz gerekiyodu istemedim
Suyu bitmiş ve kordon dolanmış çok korktuk bebeği bana bile göstermediler nefes alış verişi çok zordu ve düzensizdi biraz küvezde kaldı getirdiler emzirdim yine götürdüler 2 saat küvezde kaldı tekrar geldi 2 saat sonra ama sabaha kadar nefes ölçümü yapıldı zor emdi yavrum şimdi düzeldi şükür doktor geldi iyi dedi
Allahım burdaki bekleyen annelerimize kolay doğum nasip etsin inşallah