2020 Şubat Anneleri

allah korumus canim ,bebege yuzustu dusmedikce kolay kolay bisey olmaz onlar bayagi korumali bir yerde ama bizede bisey olmasin ,en az bebek kadar onemli
Öyle valla canım ve lavobo küçük benim yani duşakabin filan var Allahtan diyorum kafa göz dağıtmadım yada karnımın üstüne düşmedim çok şükür

40i bosuna bekleme mi diyosun
umarim duzelir diyorum ve gene aksam oldu
Canim ya cok gecmis olsun cok üzücü bir durum sezeryandan sonra hep kendimi oglumdan korudum ve icim gidiodu o sarilmak istioda ama izin veremiodum çünkü cok saldirgan sariliyordu seni cok iyi anliyorum vala allahim sifa versin insallah en kisa zamanda sagligina kavusur

Burdayım canım nasılsın bebek hasta oldu onunla uğraşıyorum
Geçmiş olsun kızlar,allah acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun allah korumuş

Kizlar sizinde bebisler uykusunun arasinda korkup urkuyo mu ?
Oluyo bizdede ardından gülüyo inliyoda dün gece annemi çağırdım niye böyle diye korktum oda kızım bak gülüyo bi yandan melekleriyle konuşuyo sanki dedi oluyo böyle şeyler ürkmeside normal sanırım

İnlemesi yok cok sukur de cok urkuyo uykusunda ruyasinda falan korkutuyolar mi acaba diyorum dedigin gibi sonradan da guluyo ama cok sebek oluyo o zaman agzini yuzunu isirip yiyesim geliyo

Canim ya allah sabir versin sizinkiler kucuk oldugu icin mi zarar veriyorlar bilmeden
Kizim 1 haziran 2017 dogumlu canim.
Kardesini cok seviyor aslinda, yuzunde guller aciyor bebee diyor, deniz diyemiyor de diyor (genelde ilk heceleri soyluyor bu aralar)
Heycanlaniyor ama bilinçsizce eli kolu durmuyor ki habire kafasina bacaklari vs tehlikede oluyor oglan.
Altini aciyorum mesela, pipisi ve testislerini minciriyor ayyyyy diyor birde. Allah telafisi olmayan kazalardan sakınsın.

Burdayım canım nasılsın bebek hasta oldu onunla uğraşıyorum
Benimki de hasta, nezle gibi bisey oldu hafif atesi de var burnu cok dolu..
seninkinin nesi var.
Cok gecmis olsun canim.
Allah sifa versin.

Ah Kiyamam sana da kizinada canimm.
Cok gecmis olsun kuzucuguna.
Benim kizim da grip olmustu hatirlarsan, hepimize de bulasmisti sikintil birkac gun gecirmistik. Merak etme Mete ye birseycik olmaz Allah im korusun melegini.
Sen de daha fazla aglama yipratma kendini.
Hissiyat olarak o kadar benzer duygular yaşıyoruz ki.

Alla alla , yesil renk neden olurmus ki kusmuk?
Dr a sordun mu ya da netten araştırdın mi?
Simdi nasil ?
Her zaman kusan bir bebek degil mi senin prenses?
Benim kizim 1 defa bile kusmamıştı ama oglan masallah gunde yuz defa kusuyo :)
Gecmis olsun canim, morarir sadece ama bebegine bisey olmamıştır. Bwn kizima hamileyken hem de disarda farkli zamanlarda 2 defa dusmustum cok fenaydi hemde.
Ahh Ela ya gecmis olsun canim.
Kuzular hasta olunca cok zor oluyor hersey.
Birde bebek olunca korumak kollamak kac parçaya bolunuyor insan. Insallah dogumdan once iyilesir, amiiinnnn.

Çok sağol canım Allah razı olsun çok şükür bişey olmadı
sağol

Deniz hiç kusmadı. Defne emdikten sonra bir miktarını çıkarıyor. Ama fazla değil.sızıntı şeklinde oluyor genelde ve gaz çıkarırken oluyor . Ama bugünkü fışkırır tarzda idi. Ablama sordum üşütmüş olabilir dedi. Şimdi öyle bir kusması yok. Takip edeceğim yine olursa götürürüm. Gece emzirirken üzeri açık biraz uyuyakalıyoruz o zaman üşütüyor olabilir.

Ateşi 39 u geçti canım antibiyotik başlandı fitil veriyorum bir de sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…