- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 32
Öyle valla canım ve lavobo küçük benim yani duşakabin filan var Allahtan diyorum kafa göz dağıtmadım yada karnımın üstüne düşmedim çok şükürallah korumus canim ,bebege yuzustu dusmedikce kolay kolay bisey olmaz onlar bayagi korumali bir yerde ama bizede bisey olmasin ,en az bebek kadar onemli
Evet canim oluyor aradaKizlar sizinde bebisler uykusunun arasinda korkup urkuyo mu ?
umarim duzelir diyorum40i bosuna bekleme mi diyosun
Canim ya cok gecmis olsun cok üzücü bir durum sezeryandan sonra hep kendimi oglumdan korudum ve icim gidiodu o sarilmak istioda ama izin veremiodum çünkü cok saldirgan sariliyordu seni cok iyi anliyorum vala allahim sifa versin insallah en kisa zamanda sagligina kavusurKızlar doğum yapan varsa hayırlı olsun hiç bakamadım geçmişe. umarım iyisinizdir.
Mete ve ben iyiyiz ama bugün kızımı doktora götürdü babası biraz öksürüğü arttı diye, doktor zatürre demiş şok olduköksürüğü hep vardı ama hep alerjik diyordu doktor, gerçekten de öyleydi. ama son günlerde biraz artınca götürdü babası. genel durumu iyiymiş ama o yüzden yatırmadı, damar yolu açtılar, 4 gün, 12 saatte bir hastaneye gidip serum ve hava takılacak. çok üzüldüm çok ağladım
doktorunu aradım bende konuştum, genel durumu iyi çok ilerlememiş dedi biraz rahatladım. yakın temasta bulunmasın bebekle dedi. nasıl koruyacağım şimdi onu düşünüyorum. Mete’yi benim ve kendi odam dışında bir yere götürmeyeceğiz. Begüme de anlattık anladı ama çocuk bi anda hem benden hem kardeşinden uzaklaştı, hem zatürre oldu. o kadar üzülüyorumki ona, aklım hep ondane olur dua edin hemen iyileşsin toparlasın yavrum
Burdayım canım nasılsın bebek hasta oldu onunla uğraşıyorum
Geçmiş olsun kızlar,allah acil şifalar versinKızlar doğum yapan varsa hayırlı olsun hiç bakamadım geçmişe. umarım iyisinizdir.
Mete ve ben iyiyiz ama bugün kızımı doktora götürdü babası biraz öksürüğü arttı diye, doktor zatürre demiş şok olduköksürüğü hep vardı ama hep alerjik diyordu doktor, gerçekten de öyleydi. ama son günlerde biraz artınca götürdü babası. genel durumu iyiymiş ama o yüzden yatırmadı, damar yolu açtılar, 4 gün, 12 saatte bir hastaneye gidip serum ve hava takılacak. çok üzüldüm çok ağladım
doktorunu aradım bende konuştum, genel durumu iyi çok ilerlememiş dedi biraz rahatladım. yakın temasta bulunmasın bebekle dedi. nasıl koruyacağım şimdi onu düşünüyorum. Mete’yi benim ve kendi odam dışında bir yere götürmeyeceğiz. Begüme de anlattık anladı ama çocuk bi anda hem benden hem kardeşinden uzaklaştı, hem zatürre oldu. o kadar üzülüyorumki ona, aklım hep ondane olur dua edin hemen iyileşsin toparlasın yavrum
Çok geçmiş olsun allah korumuşYa kızlar gece başıma olmıcak birşey geldi banyoda ayağım kaydı düştüm ama Allahtan sırtımı çarptım kapıya ve kalçamın üstüne düştüm tabi panikten çok ağladım bebeğe birşey olmuşmudır diye biraz hareket edince rahatladım sağ Salim bi dünyaya gelseydi yavrum ya
Evet maalesefumarim duzelir diyorumve gene aksam oldu
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun allah korumuş
Oluyo bizdede ardından gülüyoKizlar sizinde bebisler uykusunun arasinda korkup urkuyo mu ?
Allah yardımcın olsun. Sağlıcakla ağrısız kolayca kucağına alırsın inş.Kızlar suyum geldi dua edin nolur hastaneye gidiyoruz
İnlemesi yok cok sukur de cok urkuyo uykusunda ruyasinda falan korkutuyolar mi acaba diyorumOluyo bizdede ardından gülüyoinliyoda dün gece annemi çağırdım niye böyle diye korktum oda kızım bak gülüyo bi yandan melekleriyle konuşuyo sanki dedi oluyo böyle şeyler ürkmeside normal sanırım
Allah yardimcin olsun canim bir avazda agrisiz acisiz kurtulursun insallahKızlar suyum geldi dua edin nolur hastaneye gidiyoruz
Allah yar ve yardmcnz olsnKızlar suyum geldi dua edin nolur hastaneye gidiyoruz
Kizim 1 haziran 2017 dogumlu canim.Canim ya allah sabir versin sizinkiler kucuk oldugu icin mi zarar veriyorlar bilmeden
Benimki de hasta, nezle gibi bisey oldu hafif atesi de var burnu cok dolu..Burdayım canım nasılsın bebek hasta oldu onunla uğraşıyorum
Ah Kiyamam sana da kizinada canimm.Kızlar doğum yapan varsa hayırlı olsun hiç bakamadım geçmişe. umarım iyisinizdir.
Alla alla , yesil renk neden olurmus ki kusmuk?Sağol canım. Deniz muhtemelen oyuncak bebekle karıştırıyor kızı gözleri hareket ettikçe ilgisini çekiyor. Hepimiz çok üzüldük artık daha dikkatliyiz. Sabahta defne yeşil renkte kustu. Endişe etmeli miyim bilemedim.
Gecmis olsun canim, morarir sadece ama bebegine bisey olmamıştır. Bwn kizima hamileyken hem de disarda farkli zamanlarda 2 defa dusmustum cok fenaydi hemde.Ya kızlar gece başıma olmıcak birşey geldi banyoda ayağım kaydı düştüm ama Allahtan sırtımı çarptım kapıya ve kalçamın üstüne düştüm tabi panikten çok ağladım bebeğe birşey olmuşmudır diye biraz hareket edince rahatladım sağ Salim bi dünyaya gelseydi yavrum ya
Ahh Ela ya gecmis olsun canim.kiyamam yavrum ya babasi ananesi ilgilenicek artik serumla hizli toparlar insallah ,sen meteye aman dikkat et ,bizde elayi doktora goturduk cigerleri dolmus ,nasil oluyor anlamadim valla antibiyotik bisuru surup verdi yine ,biranonce toparlasin diye ugrasiyorum
Rabbim yardımcın olsun canımKızlar suyum geldi dua edin nolur hastaneye gidiyoruz
sağolKizim 1 haziran 2017 dogumlu canim.
Kardesini cok seviyor aslinda, yuzunde guller aciyor bebee diyor, deniz diyemiyor de diyor (genelde ilk heceleri soyluyor bu aralar)
Heycanlaniyor ama bilinçsizce eli kolu durmuyor ki habire kafasina bacaklari vs tehlikede oluyor oglan.
Altini aciyorum mesela, pipisi ve testislerini minciriyor ayyyyy diyor birde. Allah telafisi olmayan kazalardan sakınsın.
Benimki de hasta, nezle gibi bisey oldu hafif atesi de var burnu cok dolu..
seninkinin nesi var.
Cok gecmis olsun canim.
Allah sifa versin.
Ah Kiyamam sana da kizinada canimm.
Cok gecmis olsun kuzucuguna.
Benim kizim da grip olmustu hatirlarsan, hepimize de bulasmisti sikintil birkac gun gecirmistik. Merak etme Mete ye birseycik olmaz Allah im korusun melegini.
Sen de daha fazla aglama yipratma kendini.
Hissiyat olarak o kadar benzer duygular yaşıyoruz ki.
Alla alla , yesil renk neden olurmus ki kusmuk?
Dr a sordun mu ya da netten araştırdın mi?
Simdi nasil ?
Her zaman kusan bir bebek degil mi senin prenses?
Benim kizim 1 defa bile kusmamıştı ama oglan masallah gunde yuz defa kusuyo :)
Gecmis olsun canim, morarir sadece ama bebegine bisey olmamıştır. Bwn kizima hamileyken hem de disarda farkli zamanlarda 2 defa dusmustum cok fenaydi hemde.
Ahh Ela ya gecmis olsun canim.
Kuzular hasta olunca cok zor oluyor hersey.
Birde bebek olunca korumak kollamak kac parçaya bolunuyor insan. Insallah dogumdan once iyilesir, amiiinnnn.
Deniz hiç kusmadı. Defne emdikten sonra bir miktarını çıkarıyor. Ama fazla değil.sızıntı şeklinde oluyor genelde ve gaz çıkarırken oluyor . Ama bugünkü fışkırır tarzda idi. Ablama sordum üşütmüş olabilir dedi. Şimdi öyle bir kusması yok. Takip edeceğim yine olursa götürürüm. Gece emzirirken üzeri açık biraz uyuyakalıyoruz o zaman üşütüyor olabilir.Kizim 1 haziran 2017 dogumlu canim.
Kardesini cok seviyor aslinda, yuzunde guller aciyor bebee diyor, deniz diyemiyor de diyor (genelde ilk heceleri soyluyor bu aralar)
Heycanlaniyor ama bilinçsizce eli kolu durmuyor ki habire kafasina bacaklari vs tehlikede oluyor oglan.
Altini aciyorum mesela, pipisi ve testislerini minciriyor ayyyyy diyor birde. Allah telafisi olmayan kazalardan sakınsın.
seninkinin nesi var.
Cok gecmis olsun canim.
Allah sifa versin.
Benim kizim da grip olmustu hatirlarsan, hepimize de bulasmisti sikintil birkac gun gecirmistik. Merak etme Mete ye birseycik olmaz Allah im korusun melegini.
Simdi nasil ?
Gecmis olsun canim, morarir sadece ama bebegine bisey olmamıştır. Bwn kizima hamileyken hem de disarda farkli zamanlarda 2 defa dusmustum cok fenaydi hemde.
Birde bebek olunca korumak kollamak kac parçaya bolunuyor insan. Insallah dogumdan once iyilesir, amiiinnnn.
Ateşi 39 u geçti canım antibiyotik başlandı fitil veriyorum bir de sürekliKizim 1 haziran 2017 dogumlu canim.
seninkinin nesi var.
Cok gecmis olsun canim.
Allah sifa versin.
Simdi nasil ?