Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canımVar mı aramızda Beylikdüzü nde olan gidecek Dr önerisi lazım, nerede doğum yapılır neresi iyi bir sürü soru var
Hayır li olsun canımMerhaba kızlar bnde 2016 şubat annelerindeydim şimdi 2. Bebek heyecanı ve yine şubat annelerindeyim herkese sağlıklı sıhhatli bir hamilelik diliyorum ❤
Ne zaman canım batkimyasaldan sonra bu ay çok umutluyum.sanki bu topikte devam edicem gibi geldi.notumu bırakıp sat ımı beklemeye çekiliyim.umarım görüşürüz kızlar.
hayırlı olsun ne güzel gözünüzaydın hoşgeldin :)28 günde oluyorum ama neredeyse 1 senedir korunmamama rağmen olmuyordu son muayenede doktor sağ yumurtalıkta yumurta görüyorum olgunlaşmış dedi ona göre tekrar denedik ve bu sefer tuttu sanırım
çok güzel yaSiyah kesecik, içinde bir kese yolk kesesiymiş birde noktadan daha küçük bebek. Pazar günü tekrar çağırdı kalp atışı için Çok heyecanlandım anlatamam.
son adet tarihin nedir belki erken diye mi görünmedi acaba?Kan sonucum 3118di doktor yarın tekrar kan ver bakalım dedi sanırım artmış mi diye bakacak kese görünmedi çünkü
8Mayıs canım, görünmeyebilir dedi doktor o yüzden endislenmedim ben deson adet tarihin nedir belki erken diye mi görünmedi acaba?
Iliskiden kac gun sonraki canim. Evet deger epey yuksek. Ikiz olabilirmiadetime daha 2 gun var saglik ocagina kan verdim beta degerim 15876 cikti cok yuksek degilmi erken dollenmede soz konusu olamaz cunku tek iliskiyle hamile kaldim .adetimin 12.gun sizin degerleriniz nedir
Çoğul gebelik olma ihtimalin var mı canım ailende falan bence yarın bi Dr a gitadetime daha 2 gun var saglik ocagina kan verdim beta degerim 15876 cikti cok yuksek degilmi erken dollenmede soz konusu olamaz cunku tek iliskiyle hamile kaldim .adetimin 12.gun sizin degerleriniz nedir
Benim 34. Gün 3700 ciktiadetime daha 2 gun var saglik ocagina kan verdim beta degerim 15876 cikti cok yuksek degilmi erken dollenmede soz konusu olamaz cunku tek iliskiyle hamile kaldim .adetimin 12.gun sizin degerleriniz nedir
Ağrıların nasıl canımKızlar bugün doktora gittim, günüm ve ultrason görüntüleri tutuyor dedi, keseyi gördü kalp atışı için iki hafta sonra gelin dedi, ağrılar normalmiş bir sıkıntı yok dedi
Rabbim inşallah sana bağışlar, dinlen bol bol iş yapma kalbini ferah tut biliyorsan inşirah suresi oku rahatlatır ben onu okuyarak doğuma gitmiştim herşey çok rahat geçmişti. Burada yazılanları da okuma bence akıntın bitince yine gelirsin? Bu tavsiye tabi yanlış anlama şu anda sana moral lazım çünki inşallah güzel olur herşey sen ve bebeğin için...Kızlar kahverengi akıntısı olan var mı ?
Günde 600 mg progestan fitil kullanmama rağmen akıntı var geceden beri
Dr endol al ve iç dedi
İçtim
O kadar çok yan etkisi varmış ki ...
bu akıntılar normal mi ya
Dün keseyi görmüştük herşey yolundaydı, gecesine önce kırmızı sonra kahve akıntım başladı ya
Ben orta altta yaşıyorumKizla kasiklarinda yanma hisseden varmi? Birde fazlasiyla karin agrisi yasayan normalmi bilemedim ozellikle yanma.
Benimde dün pembe kahve akıntı olmuştu o yüzden bugun doktora gittim yoksa haftaya gitcektim. Dr bana gebelik başında akıntı olur endişelenme dedi yine de 200 lük fitil verdi. Şu an stres yaptıkça vucudun daha çok gerilir sakin ol, içini ferah tutmaya çalış. benimde içimde birşey oyuluyor gibi sızlamalar oluyor bide hamile olduğumu öğrenmeden önce 2 gün sağ bacağım belime kadar tutulmuştu yattığım yerden kalkamıyordum.Kızlar kahverengi akıntısı olan var mı ?
Günde 600 mg progestan fitil kullanmama rağmen akıntı var geceden beri
Dr endol al ve iç dedi
İçtim
O kadar çok yan etkisi varmış ki ...
bu akıntılar normal mi ya
Dün keseyi görmüştük herşey yolundaydı, gecesine önce kırmızı sonra kahve akıntım başladı ya
Aynı karnımın ortası oyuluyor sankiBenimde dün pembe kahve akıntı olmuştu o yüzden bugun doktora gittim yoksa haftaya gitcektim. Dr bana gebelik başında akıntı olur endişelenme dedi yine de 200 lük fitil verdi. Şu an stres yaptıkça vucudun daha çok gerilir sakin ol, içini ferah tutmaya çalış. benimde içimde birşey oyuluyor gibi sızlamalar oluyor bide hamile olduğumu öğrenmeden önce 2 gün sağ bacağım belime kadar tutulmuştu yattığım yerden kalkamıyordum.
Benim karnımdan baktı kese var dedi pazar günü yine çağırdı, akıntı dün oldu afedersin 3 sefer tuvalete gidince gördüm, bugun olmadı. Doktor bana da iş yapma yat dinlen falan dedi. Karnımın içinde oyulmalar bugunde var. Ama ben çok panik biriyimdir vücudumun sesini çok dinlerim . Aslında sakin olup akışına bırakmak gerek. Ama yapamıyoruz işte.Aynı karnımın ortası oyuluyor sanki
Dr ultrasonla baktı mı sana
Şuan akıntın ve ağrın ne durumda
Benim dört kaybım var bu da tüp bebek
Dün e kadar çok inanamıyordum korkum da yoktu
Dünden beri berbat haldeyim