2020 Şubat Anneleri

Kan sonucum 3118di doktor yarın tekrar kan ver bakalım dedi sanırım artmış mi diye bakacak kese görünmedi çünkü

adetime daha 2 gun var saglik ocagina kan verdim beta degerim 15876 cikti cok yuksek degilmi erken dollenmede soz konusu olamaz cunku tek iliskiyle hamile kaldim .adetimin 12.gun sizin degerleriniz nedir

adetime daha 2 gun var saglik ocagina kan verdim beta degerim 15876 cikti cok yuksek degilmi erken dollenmede soz konusu olamaz cunku tek iliskiyle hamile kaldim .adetimin 12.gun sizin degerleriniz nedir
Iliskiden kac gun sonraki canim. Evet deger epey yuksek. Ikiz olabilirmi 🤔

Çoğul gebelik olma ihtimalin var mı canım ailende falan bence yarın bi Dr a git

Kızlar kahverengi akıntısı olan var mı ?
Günde 600 mg progestan fitil kullanmama rağmen akıntı var geceden beri :KK43:
Dr endol al ve iç dedi
İçtim
O kadar çok yan etkisi varmış ki ...
bu akıntılar normal mi ya :KK43:
Dün keseyi görmüştük herşey yolundaydı, gecesine önce kırmızı sonra kahve akıntım başladı ya

Dr endol al ve iç dedi
İçtim
Dün keseyi görmüştük herşey yolundaydı, gecesine önce kırmızı sonra kahve akıntım başladı ya
Rabbim inşallah sana bağışlar, dinlen bol bol iş yapma kalbini ferah tut biliyorsan inşirah suresi oku rahatlatır ben onu okuyarak doğuma gitmiştim herşey çok rahat geçmişti. Burada yazılanları da okuma bence akıntın bitince yine gelirsin? Bu tavsiye tabi yanlış anlama şu anda sana moral lazım çünki inşallah güzel olur herşey sen ve bebeğin için...

Dr endol al ve iç dedi
İçtim
Benimde dün pembe kahve akıntı olmuştu o yüzden bugun doktora gittim yoksa haftaya gitcektim. Dr bana gebelik başında akıntı olur endişelenme dedi yine de 200 lük fitil verdi. Şu an stres yaptıkça vucudun daha çok gerilir sakin ol, içini ferah tutmaya çalış. benimde içimde birşey oyuluyor gibi sızlamalar oluyor bide hamile olduğumu öğrenmeden önce 2 gün sağ bacağım belime kadar tutulmuştu yattığım yerden kalkamıyordum.

Benimde dün pembe kahve akıntı olmuştu o yüzden bugun doktora gittim yoksa haftaya gitcektim. Dr bana gebelik başında akıntı olur endişelenme dedi yine de 200 lük fitil verdi. Şu an stres yaptıkça vucudun daha çok gerilir sakin ol, içini ferah tutmaya çalış. benimde içimde birşey oyuluyor gibi sızlamalar oluyor bide hamile olduğumu öğrenmeden önce 2 gün sağ bacağım belime kadar tutulmuştu yattığım yerden kalkamıyordum.
Aynı karnımın ortası oyuluyor sanki
Dr ultrasonla baktı mı sana
Şuan akıntın ve ağrın ne durumda
Benim dört kaybım var bu da tüp bebek
Dün e kadar çok inanamıyordum korkum da yoktu
Dünden beri berbat haldeyim :KK43:

Aynı karnımın ortası oyuluyor sanki
Dr ultrasonla baktı mı sana
Şuan akıntın ve ağrın ne durumda
Benim dört kaybım var bu da tüp bebek
Dün e kadar çok inanamıyordum korkum da yoktu
Dünden beri berbat haldeyim :KK43:
Benim karnımdan baktı kese var dedi pazar günü yine çağırdı, akıntı dün oldu afedersin 3 sefer tuvalete gidince gördüm, bugun olmadı. Doktor bana da iş yapma yat dinlen falan dedi. Karnımın içinde oyulmalar bugunde var. Ama ben çok panik biriyimdir vücudumun sesini çok dinlerim . Aslında sakin olup akışına bırakmak gerek. Ama yapamıyoruz işte.

X