Benim hafif kanamam basladi, doktora gidiyorum. Dua edin arkadaslar ins bisey yokturBen orta altta yaşıyorum
Sanki kazık sokmuşlar yanıyor ağrıuor gibi dünden beri
Dün de keseyi görmüştük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hafif kanamam basladi, doktora gidiyorum. Dua edin arkadaslar ins bisey yokturBen orta altta yaşıyorum
Sanki kazık sokmuşlar yanıyor ağrıuor gibi dünden beri
Dün de keseyi görmüştük
Canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallahBenim hafif kanamam basladi, doktora gidiyorum. Dua edin arkadaslar ins bisey yoktur
İnşallah bir şey yokturBenim hafif kanamam basladi, doktora gidiyorum. Dua edin arkadaslar ins bisey yoktur
İnşallah herşey yolundadır canimBenim hafif kanamam basladi, doktora gidiyorum. Dua edin arkadaslar ins bisey yoktur
Kıpkırmızı mı canımBenim hafif kanamam basladi, doktora gidiyorum. Dua edin arkadaslar ins bisey yoktur
EvetBenim karnımdan baktı kese var dedi pazar günü yine çağırdı, akıntı dün oldu afedersin 3 sefer tuvalete gidince gördüm, bugun olmadı. Doktor bana da iş yapma yat dinlen falan dedi. Karnımın içinde oyulmalar bugunde var. Ama ben çok panik biriyimdir vücudumun sesini çok dinlerim . Aslında sakin olup akışına bırakmak gerek. Ama yapamıyoruz işte.
Acik Pembe kahverengi karisimi, pecete koydugumdada peceteye geliyor. Sol kasigim yaniyor, karnim agriyor. Beta hcg verdim sonucunu bekliyorum. Doktor kimyasal olabilir dedi, sonuca bakicaz. ☹Kıpkırmızı mı canım
Peçeteya bulaşır şekilde mi baya baya akar şekilde mi ?
Kesen görünmüş müydü canımAcik Pembe kahverengi karisimi, pecete koydugumdada peceteye geliyor. Sol kasigim yaniyor, karnim agriyor. Beta hcg verdim sonucunu bekliyorum. Doktor kimyasal olabilir dedi, sonuca bakicaz. ☹
Var mı aramızda Beylikdüzü nde olan gidecek Dr önerisi lazım, nerede doğum yapılır neresi iyi bir sürü soru var
Acik Pembe kahverengi karisimi, pecete koydugumdada peceteye geliyor. Sol kasigim yaniyor, karnim agriyor. Beta hcg verdim sonucunu bekliyorum. Doktor kimyasal olabilir dedi, sonuca bakicaz. ☹
Yok canim cumartesi ogrenmisyKesen görünmüş müydü canım
Şimdi gittiğinde ultrasonla baktılar mı ? Acile mi gittin kendi Dr una mı
Yok canim kese vs gormemistim. Cumartesi yeni ogrenmistim zatenKesen görünmüş müydü canım
Şimdi gittiğinde ultrasonla baktılar mı ? Acile mi gittin kendi Dr una mı
Adet olmadan önceki ağrılar gibi aynı, bazen şiddetleniyor, bazen sızı gibi gün içinde devam ediyor, yanlarda var özellikle, doktor normal dedi vücut alışıyor şuanda hormonlardan da oluyor dedi içim rahatladıAğrıların nasıl canım
Allah yine hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin canım, üzülme, geçmiş olsun.Kizlar ben adet oldum. Kimyasal gebelik olmus. Ilk defa basima geldi. Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
Geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallahKizlar ben adet oldum. Kimyasal gebelik olmus. Ilk defa basima geldi. Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
Inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız, bu arada son adet tarihine göre doğum tarihi belirleniyor, benim 6 gün geçti 9 şubat gösteriyor,sen üç gün geçti diyorsun 21 şubata dogumun, biyanlışlık olmasın.Merhaba, hanımlar.. Sanırım bende aranıza katılacağım adetim 3 gün gecikti ve kan testi istedim Dr erken çıkmaz ama ver yine de adet olmazsan haftaya tekrarlarız dedi ama sonucuna baktım netten 741.85 diyor Allah bı zeval vermez inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız, bu arada son adet tarihine göre doğum tarihi belirleniyor, benim 6 gün geçti 9 şubat gösteriyor,sen üç gün geçti diyorsun 21 şubata dogumun, biyanlışlık olmasın.
Keşke bilgilendirici birileri olsa nereye gideceğimi bilmiyorum bendeBende istiyorum buyukcekmeceden kalkıp bağcılara gidiyorum iyi bi doktor lazım banada memnun kalmadım diğer doktordan