Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Ben de gobegimi yağlarken sürüyorum kaşıntı için. Bazı annelerde travmatik yaralar oluşuyor umarım yaşamayız hiç birimiz🙏🏻 Ben annem ne derse öyle yapmıştım memelere 😂 Yine aynı yöntem devam ederim. Duymuşsunuzdur karbonatlı kaynamış suyla silip bekletmek. Her emzirmede tekrar silip sürüyordum. İşe yaradı mı bilmiyorum ama yara olusmamisti
Travmayı dibine kadar yaşadım göğüslerim yara olunca 🥺 Nasıl olduğunu anlatıp kimseyi korkutma niyetinde değilim ama bence çok dikkat edilmesi gerek en azından ben düzenli kremliyorum oldukça yumuşak kalmasını sağlıyorum 3 haftam kaldı doğuma bir aksilik olmazsa böyle devam edeceğim 😊

Kızlar ben şimdiden depresyona girmiş gibiyim, lohusayken daha mı zor olacak her şey? 😕

kızlar benım gıbı 37, haftaya kadar çalışan varmı? 17 gunum kaldı ızne cıkmama ama artık ağırlaştım zorlanıyorum valla
ben çalışıyorum benimde 18i son inşallah 5 günüm kaldı doğumdan sonra rahat etmek için mecburen, bir de evde iyice darlanıyorum bunalıyorum burda arkadaşlarla olmak iyi geliyor

Kızlar nasılsınız bugun ilk defa nstye girdim hafif sancı çıktı biraz dinlen fazla hareket etme dedi doktorum benim bu kızçe mayısı beklemicek galiba😂

Kizlar korktuğum başıma geldi bugün yataktan adeta bir sopa olarak uyandım belim tutulmuş inanılmaz zorlanıyorum şuan tuk hareketlerim kisitlandi yapabileceğim şeyler çok sınırlı duşa girip sıcak su tuttum merhem sürdüm dolayısıyla geçmedi 😞 bir de bazı yerlerde bel fıtığı olan gebelere spinal uygulanmıyor genel uygulanıyor gibi yazılar okudum o da kafamı karıştırdı yarın konuşacağım bundan sonrası böyle ağrılı gececekse de önce almasını isteyeceğim

Bir göbek pozu da bizden olsun 35+2 bugün devlete gittiğimden ultrason görüntüsü yok çok üzülüyorum oğlumda çekmiştim yine aynı pozlardan yine çekeyim doğurmadan dedim

Eklentiler

• IMG_20250411_135019.webp
    IMG_20250411_135019.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20250411_131714.webp
    IMG_20250411_131714.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20250411_131637.webp
    IMG_20250411_131637.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 76
Kizlar korktuğum başıma geldi bugün yataktan adeta bir sopa olarak uyandım belim tutulmuş inanılmaz zorlanıyorum şuan tuk hareketlerim kisitlandi yapabileceğim şeyler çok sınırlı duşa girip sıcak su tuttum merhem sürdüm dolayısıyla geçmedi 😞 bir de bazı yerlerde bel fıtığı olan gebelere spinal uygulanmıyor genel uygulanıyor gibi yazılar okudum o da kafamı karıştırdı yarın konuşacağım bundan sonrası böyle ağrılı gececekse de önce almasını isteyeceğim
Fıtığı olmayan bizler bile zorlanırken senin böyle olman ne kadar zordur kim bilir 😔
İnşallah en iyi olacak şekilde olur her şey.

Back
X