Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
1 le basliyoruz tabi ama çok stoklamamak lazım dediğim gibi 1 ve 2 arasında çok çok az bir fark oluyo ha 1 ha 2 yani öyle de diyebilirim
ay inşallah böyle olur trendyoldan markasını unuttum molfix premiumdu galiba aldım 2 paket alayım dedim 4 paket yolladılar bir pakette farklı bi markanın aldım 5 paket yeni doğan bez var elimde 🥲

Ya bir ebenin bir gönderisini okudum da yine de ben yönlendirmiş olmayayım meme uyarısı kesinlikle erken doğumu tetikliyor diye bir şey yokmuş tedbir amaçlı doktorlar uyarılmamasını tercih ediyormuş benim ablam mesela 4 buçuk aylık hamile hala da emzirıyor doktoru bir sorun olmaz demiş iki bebek için de ben sorun olacağını düşünmüyorum ama yine de bence doktoruna danışıp öyle hareket et canım 🥰
her doktorun görüşü farklı sanırım bu konuda benim sütüm biraz erken gelmeye başladı 🧿 böbrek ağrılarım için başka bir doktor e bebekte ki maltlardan içmemi önerdi kendi doktorum sütünü arttırır kasılma yapar içme dedi keza aynı şekilde de oldu

Bende saf gibi 3 paket 1 numara almisim zaten Dr iri diyo belkide 1 paket anca kullanabilicem inşallah pişik falan yapmaz slepy Prima falan çok pahalı annem pahalı beze alıştırma ilk başta dene olmazsa alırsın sonuçta tek kullanımlık dedi bende aldım bakalım iyi gelecekmi
Olsun sık sık degistirio tuketirsin elindekini kalmaz hastanede zaten gider 10-15 tane biz çıkana kadar

Hava buz gibi ya kar yağsa ancak bu kadar soğuk olur nisanın ortasına geldik Bi ısınıyor Bi soğuyor bebişler doğana kadar nasıl olur acaba

İnşallah kuzucum ❤️ en son 4 hafta önce gitmiştim şimdi ne kadar büyüdü merak içindeyim. Artık sıklasacakmıs benimde bu haftadan sonra kontroller
Evet canım öyle oluyor. Benim de 3 hafta önceydi kontrol. Zaman ne kadar hızlı aslında yaaa. Zaman geçmiyor diye diye dogurucam az kaldı😆

Günaydın kızlar bugün kontrolüm var
Ben ve benim gibi kontrole gidecek tüm arkadaşlarım güzel haberler alırız inşallah ❤️

Günaydın kızlar

Günaydın canım. Benim de kontrolüm var. Her seferinde böyle heyecanlı olmak☺️ Güzel haberler alalım🙏🏻
Günaydın kızlar 🌼

Güzel haberlerinizi bekliyoruz, randevu bulabilirsem yarın ben de gidicem 🥰

her doktorun görüşü farklı sanırım bu konuda benim sütüm biraz erken gelmeye başladı 🧿 böbrek ağrılarım için başka bir doktor e bebekte ki maltlardan içmemi önerdi kendi doktorum sütünü arttırır kasılma yapar içme dedi keza aynı şekilde de oldu
Ne yapacaksın peki kuzum sağım yapacak mısın

Kızlar meme ucu için krem kullanmaya başladınız mı? Ben ilk dogumda öncesinde başlamamıştım. Yara olmadı şükür hassasiyet vardı sadece.

Kızlar meme ucu için krem kullanmaya başladınız mı? Ben ilk dogumda öncesinde başlamamıştım. Yara olmadı şükür hassasiyet vardı sadece.
32.haftadan beri düzenli olmasa da sürüyorum. Gümüş kapaklardan beklentim büyük biraz onlara güveniyorum sanırım inşallah yarasız atlatırız 😁

Hindistan cevizi yağı sürüyorum kaşıntı filan olunca yumuşacık yapıyor çok rahatlatıyor

32.haftadan beri düzenli olmasa da sürüyorum. Gümüş kapaklardan beklentim büyük biraz onlara güveniyorum sanırım inşallah yarasız atlatırız 😁
Ben de gobegimi yağlarken sürüyorum kaşıntı için. Bazı annelerde travmatik yaralar oluşuyor umarım yaşamayız hiç birimiz🙏🏻 Ben annem ne derse öyle yapmıştım memelere 😂 Yine aynı yöntem devam ederim. Duymuşsunuzdur karbonatlı kaynamış suyla silip bekletmek. Her emzirmede tekrar silip sürüyordum. İşe yaradı mı bilmiyorum ama yara olusmamisti

Back
X